Зимата на прага чука - ОКТОМВРИйчето във мама се гушка :)

• 16 103
  • 291
  •   2
Отговори
# 120
  • Стара Загора

Херка
, има специални овлажнители за въздух (ние не ползваме, че при нас си е доста влажно и без това, особено ако някой забрави отворена вратата на банята след топъл душ) - можеш да видиш в бебешките магазини, а вероятно и в Интернет-магазините ги има. Но мисля, че и няколко плитки съда с вода в стаята могат да свършат работа.
Да да аз видях такива овлажнители и дори намерих в Стара Загора къде ги продават /да не повярваш, че и тук ги има Crazy/ въпроса ми е дали вършат работа, че не са много ефтини..65лв. тука на Чико. Въпроса не ми е за парите а дали поне ще ми свърши работа. А вода в плитки съдове не ми върши много работа щото като ставам ако не залюпя някой съд пък на. В сънно състояние съм страшна Mr. Green
Миньонче снимки на Ванката няма ли да има Blush

# 121
Нашия син ужасно хърка от сухия въздух и вече отивам да купувам освежител за въздух.
Мен педито ме посъветва физиологичен разтвор по 2-3 капки 3-4 пъти в деня, за да му е влажно нослето

# 122
  • Стара Загора
Нашия син ужасно хърка от сухия въздух и вече отивам да купувам освежител за въздух.
Мен педито ме посъветва физиологичен разтвор по 2-3 капки 3-4 пъти в деня, за да му е влажно нослето
Коте това го правя от две седмици. Нашето педи ми каза и разтвор от лайка да капвам...ама пак милия хърка...направо едва го слушам...сърце ми се къса Tired И като го гушнем...аз или баща му и си търка нослето в дрехите ни Tired

# 123
Хера, и аз се замислям сериозно за овлажнителя, само че една приятелка ми каза, че то било пак сложна работата с тези уреди. Трябва да си играеш да го гласиш непрекъснато, въпреки, че имат някакви степени, ставало супер влажно в един момент и много тежък въздуха. Събирало се даже конденз по прозорците и били малко шумни. Има разни теми из форума, едно момиче говореше за някаква много по-проста джаджа от Бриколаж, която се монтирала на радиатора. Ама ти пък не си с радиатор....  Crazy Аз ще взема да пратя някой да ги види тези в Бриколаж първо и после ще давам пари за Чико (защото били някакви смешни пари в Бриколаж).

Леля Зеля , тя малката си яде по 7-8 пъти, но аз не се цедя толкова често защото ми е много досадно, затова цедя по около 5 пъти по повече. Нощното цедене също отдавна съм го отсвирила. Последно се цедя към 2.30 и после чак сутринта. Но сега ме е страх да не ми намалее кърмата и ще почна през 4 часа, ама те така бързо минаваааааат, че пак като гледам графика, 5 пъти съм се цедила вчера.

# 124
  • София

Местожителство:
ОАЕ

Re: Няма шест, пет- НОЕМВРИЙКИ идва нашия ред!!!
« #192 събота, 28 октомври 2006, 18:57 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте мами,

И аз да се от4ета-най-после моето беб4е се роди!Историята е дълга и широка,но накратко:
 Един ден след термина отидох на преглед,имах нередовни контракции на 30 и 10 мин.Установиха 3см.разкритие и ме приеха в болницата.Беше към полунощ,когато докторката реши да подпомогне с (незнам как е на български)sweeping,т.е.стържът те с двата пръста-ужасно е болезнено...След още 3 такива процедури и разходки цяла нощ,в поредния преглед на 12 на обяд-разкритието си беше все така 3-4 см.,само дето контракциите ве4е бяха болезнени.Жени идваха,раждаха и си отиваха....Персонала се смени 3 пъти-и няма бебе....Нито изгледи...Психи4ески ве4е неиздържах- рев,рев из коридорите...В 9 ве4ерта нито води изтекли,нито тапата паднала,нито шийката на матката достатъ4но скъсена...А контракциите-олелееее!
Тогава моят ангел спасител-др.Катя реши да ми сложат вагинална таблетка.Последваха най-гадните 4 4аса от живота ми.При поредния преглед в 12 4аса,водите ми изтекоха,след минути ве4е 4увствах напъните-уж щтяха да ми слагат епидурална,но раждането бързо прогресираше,та и мускулното обезболяващо не ме хвана...

В 12.38 сутринта на 25.10.2006 се роди Сара-4.775кг.и 54см.
 Последва 30 мин шев от-до вътрешен и 7 външни-красота!

Ако щтете ми вярвайте-непомня болката ве4е,само ми те4ат сълзи от щтастие като погледна към кошарката,в която спи моята сладка бебка Сара!!! 

Информирай модератор   
_____________________________________ Кари:22.02.2003
Сара:25.10.2006

Момичета това го е написала WATER LILY в нашата ноемврийска темичка. Може би е объркала нещо, защото видях, че е октомврийка и затова реших да ви го пратя.

# 125
  • Някъде в Европа...
Добро утро! Laughing
При нас нощта беше спокойна  - от 21ч та чак в 1ч се събуди да яде, после в 4ч (ама нали ново време та в  3ч.) и после реши да не спи, ама не е плакал, кротува си в леглото и се оглежда. Мен обаче ме достраша да заспя, та и аз се оглеждах с него Simple Smile и после детето си заспа към 4ч. Така че при мен този един час повече за спане от разликата във времето не се брой Twisted Evil. Тази пък сутин като му сменях памперса, детенцето се изпишка на спалнята ( не бях сложила подложка, само пелена)и намокри на мама местенцето и после бебчо с тати си поспаха добре на леглото, а мама стой седнала, защото и е мокро  Joy Joy Joy.
Ей, пък вчера докато му рязах ноктите Ради взе че трепна и му порязах малко ожичката  Embarassed Embarassed, така че внимавайте много като правите тази манипулация.

За кенгуруто - нашето педи минлия път каза че е още рано. Утре сме на консултация, пак ще питам, че татито ни е много нетърпелив Simple Smile

Хайде чао засега!

Честита дъщеричка Сара на мама WATER LILY!

# 126
 Някой има ли следния проблем - моя герой заспива на гърдата и след това ако искам да го оригвам се размрънква, от вчера започнах да го слагам да спи без да го уригвам, изглежда по-спокоен..
И с уригване и без него - коликите ни мъчат най-много сутрин от 3-9 и вечер след 18 до банята..
Всички педиатри и книжки казват бебето да не се слага да спи без да се уригне.., е да, но моето се сърди като го изправям за оригване и после пада един рев от 30мин до 1,30 мин, направо в чудо се виждам ..
Та въпроса ми е, може ли пропускането на оригването да навреди с нещо на бебчо и неговото коремче??

# 127
Добро утро и от нас!

Най-накрая смогнахме и качихме малко снимки, за да се представим на обществото  smile3503 Сега мислим с таткото дали да отидем на първа разходка и да гласуваме или само да се разходим -  сложна дилема  Wink Коте, ние също се будим ако я чакам да се оригне и за това направо я слагам да спи, май не трябва така, ама дори да реша да чакам нищо не се получава...Аз си мисля, че още е малка и за това не е фатално, но ще питам за всеки случай педито.
Честита дъщеричка Сара на мама WATER LILY! Много тежко раждане е било, направо си майка героиня.Страхотна е позитивната ти нагласа и от сърце ти желая бързо възстановяване!!!! 

Хубав ден на всички!

# 128
Да се разпиша и аз.Гледам вече с едно око  Tired цял ден чакам моето таласъмче да заспи та и мама да дремне поне час ама нъцки.Сега чак заспа ,а пък аз трябва да почвам да готвя ,усеща дяволчето и номерца върти Crazy.Кърмещи мами споделете дали преминахте през тази криза на растежа ,мен цицитата уж пълни ,беба все на цица и в един момент тю няма, и то без да изцеждам,питах в кърмаческия що тъка , и от там казаха че сме в такава криза.Е вие минахте ли я,въобще имахте ли такава??? newsm78
Много гадно временце е днес при нас не става за разходки .Ох с заспалия си ум нищо смислено не раждам като се разбудя ще се включа пак.
Честита калпазанка на WATER LILY ,да и е жива и здрава и много да я радва   bouquet

# 129
Здравейте мамчета Simple Smile Ние вече сме си вкъщи и сме добре! Влязох за да ви кажа, че:

Преди около час мама Надежда е родила по естествен път своето момченце, което тежи цели 3 кг. и е дълго 50 см.  Да са здрави и щастливи!!!

smile3525                             smile3525                        smile3525

# 130
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА WATER LILY И НАДЕЖДА!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!
DBS,добре дошла!!1 HugВлез и да ни разкажеш всичко,не само като щъркелче! Simple Smile
Лек ден на всички!!! Hug Hug

# 131
Благодаря на всички за пожеланията!
Вече сме си в къщи и все още си изграждаме режим.
Когато имам малко повече време ще ви разкажа подробно за всичко около нас!

# 132
БРАВО НА НОВИТЕ МАМИ НАДЕЖДА КОЯТО И ТЯ ТОЛКОВА ЧАКАШЕ ДА ДОЙДЕ БЕБО И НА WATER LILY ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ А МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Добре дошли на tarlej4e i dbs чакаме снимчици и разкази.  bouquet
Ние с бебо вчера малко се поразвалнувахме и имах болезнени контракции но не на често  Shocked надявам се в най-скоро време и аз да гушкам мойто сладко мушмулче. Praynig
Лека вечер за сега от мен.

# 133
  • София
ЧЕСТИТО НОВИ МАЙЧЕТА!!!

Момичета, моля споделете усявате ли да промиете устичката на бебе след всяко хранене? И какво правите против млечницата? Езикът на моя бебчо е бял и не знам какво означава, доста е налепен...

# 134
Някой има ли следния проблем - моя герой заспива на гърдата и след това ако искам да го оригвам се размрънква, от вчера започнах да го слагам да спи без да го уригвам, изглежда по-спокоен..
И с уригване и без него - коликите ни мъчат най-много сутрин от 3-9 и вечер след 18 до банята..
Всички педиатри и книжки казват бебето да не се слага да спи без да се уригне.., е да, но моето се сърди като го изправям за оригване и после пада един рев от 30мин до 1,30 мин, направо в чудо се виждам ..
Та въпроса ми е, може ли пропускането на оригването да навреди с нещо на бебчо и неговото коремче??
Коте и при мен е по същия начин.Ама и аз го слагам без да се оригне, че иначе се разбужда, а така спи по добре.
Да питам и друго:как хъркат вашите бебоци.Аз немога да разбера моя издава едни подобни звуци и все си мисля, че е болен.Все ходя с термометъра, ама няма температура, а и има апетит.Изяжда си всичко, че и повече.Обяснете ми кога през деня хъркат, когато спят или когато се хранят.Моя като, че ли когато се храни, а не съм го чувала докато спи да издава тия звуци.Моля, споделете!

Общи условия

Активация на акаунт