Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното време за заздравяване на пъпчето след раждането?
Как да се грижа за пъпчето и бебето след раждането?
Кога могат да се използват ластични колани след нормално раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното време за заздравяване на пъпчето след раждането?
-
Как да се грижа за пъпчето и бебето след раждането?
След раждането пъпната връв трябва да се подсуши и обработи със спирт, докато напълно зарасне. Процедурата се извършва при смяна на пампата до 20-ия ден. Това помага за заздравяването на пъпчето. След падането на пъпчето, то трябва да бъде почистено със спирт и изсушено. Процедурата трябва да се извършва при смяна на памперса до 20-ия ден. Това помага за по-бързото заздравяване на пъпчето.
-
Кога могат да се използват ластични колани след нормално раждане?
-
Как мога да намеря стъклени бебешки бутилки?
-
Как да се справим с жълтеницата при бебето?

. Яж също и варено жито. Аз тези работи много ги обичам и не са ми проблем да ги ям. 
.
). Сменихме го с Еспумизан (активната съставка е същата
). Сега ги редувам, но колики имаме поне веднъж седмично - яко дране 
).
Не се налага никаква поддръжка... ще кача снимки да ме видите
а килограмите са +1. Вярно че аз бях качила общо 9, 6 от които ги нямаше от раз, а 2 се стопиха първите дни покрай бебето у дома 

Моята държавна педиатърка и тя иска да започнем захранване с ябълка
Аз категорично отказвам
Сега сме на Омнео и ние, но едва от 4 дни, така че не мога да кажа дали от него или просто си отминава обрива... Важното е че вече сме ок. То аз я хране 3 пъти на ден с Ам, но искам да е най-доброто 
по този повод понякога се храним през 1 час (от начало на хранене до следващо начало). Това се случва обикновено сутрин - между 7 и 10 ч. и вечер между 16 и 22. И нали не знам дали е ял и колко предния път и давам, от друга страна се чудя ако е ял да не го претоварвам.Понякога има интервали от по 5 часа спане обаче. А нощем се храним по 1 час, например от 2 до 3 ч., след което се оригваме 30 мин, после аз докато натискам уж да цедя става 4 и докато легна след 30 мин той пак иска...
с теб сме evelinar дано всичко мине бързо и да забравите за настоящите проблеми