Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното време за заздравяване на пъпчето след раждането?
Как да се грижа за пъпчето и бебето след раждането?
Кога могат да се използват ластични колани след нормално раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното време за заздравяване на пъпчето след раждането?
-
Как да се грижа за пъпчето и бебето след раждането?
След раждането пъпната връв трябва да се подсуши и обработи със спирт, докато напълно зарасне. Процедурата се извършва при смяна на пампата до 20-ия ден. Това помага за заздравяването на пъпчето. След падането на пъпчето, то трябва да бъде почистено със спирт и изсушено. Процедурата трябва да се извършва при смяна на памперса до 20-ия ден. Това помага за по-бързото заздравяване на пъпчето.
-
Кога могат да се използват ластични колани след нормално раждане?
-
Как мога да намеря стъклени бебешки бутилки?
-
Как да се справим с жълтеницата при бебето?

хапва през 3 часа и тази нощ яде в 1 от там в 4 и сега в 7 та поспах и аз и се чувствам човек 
, то аз си имам ама все ме страх да не секне, аз си ги приготвям като ги варя с вода и към края добавям мноооого сирене да не им се усеща много много вкуса, стават горе долу като макарони със сирене
аз ще ти кажа едно село на теб 
чукам на дърво дано така да се задържи.

Та там ме приеха със 5 см разкритие. Направиха ми процедурите /клизма ../ и ме сложиха на система в предродилна към 11.30 часа. Оттам се започнаха адските болки, които моя организъм неможеше да приеме
Наистина беше ужасно, а това разкритие от 10 см незнам как го дочаках. Отгоре на всичко в екипа, който ме израждаше имаше и една докторка. Е това жените са много злобна работа
Слагаха ми венозно 4 пъти бусколизин, макар че на другите само по един им беше достатъчен. Най-накрая като дойдоха заветните 10 см разкритие започнаха да ме карат да напъвам. Аз така и не успях да напъвам достатъчно, та ме цепнаха разбира се
Тогава вече ми "предложиха " пълна упойка, ама това ми се видя като след дъжд - качулка, та къде от инат или незнам точно от какво , аз не приех. Та накрая се оказах с адски много вътрешни шевове- бях скъсала шийката на матката, и със още толкова-външни.
/ и много му се радвам, макар че ако знаех предварително какви болки ще са, незнам дали щях да се навия на всичко това
,залъгвам я с чай и залъгалка и е 15-20 минути спокойствие.Аз сега и давам 50 на 50 Аптамил+Аптамил АР защото АР пък го яде за 1 час- 50-60 мл
.
.
тъкмо щях да издирвам темата.
) Саба при нас няма особен ефект.. май взех да съжалявам защо не останахме на Еспумизан и само да увеличим дозата
.
.Аз тука нqмам за сега такива проблеми.Само нqкои пaт нощем ми се е случвало да пропусне,ама ако сaм го дaржала много време.