Зимата на прага чука - ОКТОМВРИйчето във мама се гушка :)

• 16 059
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Съжалявам за загубата, Niki Kiki. Знам че думите не помагат, в такъв момент може би е по-добре да си сам с болката и единствено времето може да я притъпи.
 smile3518

# 91
Zdraveite momi4eta,

v4era ni izpisaha ot bolnizata i oshte sme v prozes na adaptazija, zatova samo nakratko. Na 22.10.06 se rodi nashata dashteri4ka Mila - 3220g i 54cm.

Mnogo radost s malkite sakrovishta i leko gledane!

# 92
Честита дъщеря на  mimetka да ти жива и здрава  Hug

# 93
Честа Мила на Миметка!!Много да спинка и да папка!! newsm51 newsm51 newsm51

# 94
Честита принцеса на Мимиетка,да папка ,спинка и пълни пампата  bouquet

# 95
Добър ден от нас с Цеци Hug

Честито бебче Миметка - живо и здраво да ви е и много радост да ви носи

Днес е перфектен ден за разходка.Папкаме в 12 часа и хайде на разходка Mr. Green

Още няколко дена и свършва месеца - останаха малко мами 2 в 1 и после всички дружно се местим в родени 2006 Heart Eyes

чао от нас засега, после пак ще пишем Flutter

# 96
Много ми е забавно с моя юнак.Бях се притеснила пак, че не е акал вече втори ден и днес какво си мислите стана?Малкия се беше наакал за двама.Памперса пълен, бодито омазано и е стигнало чак до гаштиризона.Целия му крак, гърдичките бяха в това нещо.На мама маймунката беше се омазала, но сега е измит и преоблечен и вече се заглежда по играчките над леглото.

# 97
Честито бебче на миметка!
Аз да се отчета--вчера бяхме на детска консултация и сме пораснали доста--в родилното ни измериха че сме 50 см, да ама вчера бяхме вече цели 57 см! И сме наддали 620 грама за 13 дни! Много съм щастлива! И че педиатърката ми е привърженик на изключителното кърмене и ми забранява водички, чайчета и други да давам на бебчо. Само сега трябва да вземаме едни капки Вигантол (витамин Д) и това е.

# 98
Здравейте момичета!
Миметка, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!   newsm51 newsm51 newsm51
Да ви кажа за содата и бибероните - който иска може от време на време (2-3) дни да преварява бибероните в тенджерка с вода. Щом кипне се изчаква 1-2 минутки, слага се щипка сода бикарбонат и после пак се вари още 1-2 минутки. Това е бабина рецепта срещу млечницата. Каза ми го и педиатърката и Нина - най-накрая питах тях.
Иначе нашата педиатърка също ми казва само кърма, ама аз му преварявам водичка и му давам да пие. Благо не я харесва, пие малко и я плюе, но по този начин си изплаква устичката. От днес вместо водичка ще пробвам да му дам чайче на Хип за колики. При нас още не са се появили, ама сигурно всеки момент ще започнат. Все ми се струва, че ако има нужда - ще пие чайче или водичка и аз му предлагам. За момента ми отказва. Но докато караше жълтеничката си пиеше по малко вода. Затова не искам да го лишавам от нещо.
Кръц Кръц, аз чакам двамата ми мъже да се събудят, да ги нахраня и ние да ходим на разходка. Нищо, че съм недоспала, нещо не ме свърта у нас.
Лек ден и много  Hug !

# 99
Привет мамчета, да се отчетем и ние ..
Ох след вчерашния денонощен рев сега спинка и мама се вмъква в нета ..
За кг сме 3600 гр, при изписването бяхме 2950гр.. папкаме мамината попара.. всичко ни е наред само дето ни измъчват коликите
Честито на всички мамчета !!! Да са им здрави бебоците и мноого да ги радват!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
За мамите 2 в 1 ---кураж време не остана!!! Скоро да гушкате своите малки слънчица !!!

Галенце, не е ли рано за витамин Д..Ние за сега сме само на кърма и едно чайче на ХИП за колики, но колко ли чай изпива едно кърмаче..  #Crazy newsm78, моето не иска хич

# 100
Здравейте и от нас!
Едно голямо ЧЕСТИТО на новообебилите се майчета! Много щастие с малките съкровища!

Кикиники, Бог да пази малката звездичка! Съжалявам искрено за загубата ви.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 101
Галенце и аз това щях да те питам не е ли рано при вас за вигантола??Ние го почваме от утре нашата педиатъра каза от 21 ден по две капки сутрин.Да не би пък аз нещо да греша но нека и другите мами да кажат.

Последна редакция: сб, 28 окт 2006, 12:49 от ^buba^

# 102
  • Виена
Добро Утро мамчета Hug  love001
 Много ми стана мъчно и си поплаках Cry и аз като  прочетох за загубата на Кики Ники.МИлата,мога донякъде да си представя какво и е,понеже съм го преживявала,но в по ранни месеци.Не губи кураж миличка Praynig,знам че думите няма да те успокоят,но вярвам,че скоро ще си имаш бебче.
 Ние вчера  направихме 1 месец.Бяхме на консултация и малкият ми голям бебок е вече 5 570кг.Качил е почти 1 500 на мама гладничето.Дъщеря ми на 3 мес.беше толкова.Иначе си спим още при мама.Абе мами има ли някой друг бебок дето да спи  в на мама леглото?Вчера намерих една статия и се успокоих,че било нормално...http://www.bg-mamma.com/site/content/view/893/51/Ама да е само това.Май сме и големи тарикати през деня.Само ръчички да има Crossing Arms.Е ща не ща в понеделник отивам да си купувам кенгуро.Поне да мога да правя нещо с ръцете си докато го разнасям...Пък как ще се отучваме не ми е ясно ooooh!.Незнам в БГ дали го има но тука ми препоръчаха едни капки Антифлат за коликите и съм много доволна,почти не ги усещаме...да чукна на дърво.
 Уф ще спирам,че малкото мрънкало пак ми е в ръцете и се разциври... Twisted EvilЕиии голям командир е Rolling EyesНаправо нямам никакво време Sad.Иначе като заспи на гърдите ми спи непробудно по 3 часа даже и да яде забравя,ама пусна ли го в леглото или шезлонгчето му мрънкане и циврене и после рев.

Честито бебче Миметка - живо и здраво да ви е и много радост да ви носи
Хайде спирам за сега когато мога ще пиша пак иначе чета редовно,,за това поне не ми трябват ръцете Joy
 p.s.Ние даваме капките Витамин Д още от изписването така ни казаха-по 2 сутрин

# 103
Мамчета, не пиша във форума напоследък. Много ми стана мъчно за КикиНики  newsm45
Бях се сетила за нея преди повече от седмица и порових из форума, за да разбера къде е, защо изчезна от темата ни...така разбрах за трагедията...  smile3518 Четях и плачех, плачех и четях - все още не мога да си представя че се е случило...та нали три дни преди този ужас тя дойде в болницата да ме види, а и ми беше щъркелче  Sad

Господи, моля те, дай сили на Ники и семействто й да преживеят загубата на малкото ангелче и скоро дари ги с най-гплямото богатство - 'живо и здраво дете'  Praynig

Flowers Rose Почивай в мир мило дете! Flowers Rose

# 104
  • София
Здравейте и от мен. Миметка , честита дъщеричка. Много здраве и късмет да има в живота newsm51 newsm51 smile3525.
Днес май повечко поспах ама то какво друго да се прави, като съм будна, само за раждане си мисля newsm12. Иначе по цяла нощ и по цял ден си имаме контракций, но доколкото прочетох истинските са били адски болезнени. Затова предполагам, че тези са фалшиви и не ги записвам вече. Ами това е засега  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт