Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 236
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ма, аз съм красива и успяла, тук съм с добрина да науча останалите  как Laughing

Иначе, пукай като каруцарка, теб ще те пукнат с класа Relaxed

# 166
Моите наблюдения са, че Жените, които имат много кандидати, са много широкоскроени и над нещата. Споделят реалността и дават добри съвети. Тези, които търсят special offer са си откровено зли.

# 167
  • Варна
Получават добри отзиви, Криси. Съветите са излишни или не са релевантни.

# 168
не мисля, че е мъж..
може би иска да докаже, че грозните са зли.. Joy
Мне, според мен си е мъж. Никът навява определено сексуални асоциации с числото, в същото време е с претенции за готиност в името. Жена не би го ползвала. Освен това има няколко прояви в изказа, които, отново, жените не ползват.
Може да е трансджендър Grinning

С течение на времето критериите рязко се свалят пропорционално с намаляващия брой кандидати. Нарича се сблъсък с реалността и е неизбежен.
Зависи, на каква основа са критериите. Компромисите с личното ниво са по-страшни.
Нерелевантните критерии се свалят, другите не. Не съм забелязала татковите и уйчовите момчета да си свалят критериите, ако нямат изтъняване на портфейла, само защото са поостарели. Защо тогава кифлите да ги свалят?
Ти може да си трансджендър.
Повече мъж съм от теб, повече и жена...
Това че ти 'трансджендъре' си на години и ползваш маска тук както с ника си, така и с мненията си, не значи че всички са като теб. Wink
Всичките теми ги насирате подобаващо,като от 'Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща' се стигна до 'Аз съм най и търся принца, щот съм' красива',' интелигентна' и с' висшО',а тия дет не мислят като мен са' грозни''злобни' и' заяждащи'.
Както споменаха за вас красив може да е най-грозния,както и вие да сте грозни, но за вас ще сте си красиви.

# 169
Признавам, че след началните страници не съм чела, но темата е интересна.
Според мен винаги имаме определен типаж, по който си падаме, независимо дали сме жени или мъже и често може дори да е на подсъзнателно ниво.
Примерно Борис Бекер, ми, харесва си човекът чернокожи жени и това си е. Моят мъж е с една идея "по-цветен" от него и също си пада само по брюнетки. Казва, че понеже е бил влюбен в учителката си до 4-ти клас. 😂 Силно се надявам, че не е търсил в предишните си гаджета и мен - учителка🙂

За мен, лично, ако останем на ниво физическо привличане, има определен тип мъжки ръце, коите не харесвам. Ако ще Брад Пит (а в него оставам влюбена forever) на колена да ми падне - не харесвам и толкова. На самия мъж цялата му визия, аура, хумор му се изпаряват само заради едните ръце и форма на нокти.

Относно характерът - ами, зависи си до това какъв ти е моралът.
Ако не харесваш груби хора, лъжливи, неграмотни, необразовани - ами логично, че ще търсиш противоположностите във всичките си половинки.
Не мисля, че съществува "Перфектният/Перфектната", затова не виждам и нищо лошо в сравненията до едно време.
Сега, ако ми дойде някой с албумчето - вече си е за леки хапченца.

# 170
Аз в реалността гледам да не споделям, но най-добрите съвети съм получавала точно от дружка на 50+, много готина и вървежа. Без злоба, без да ме съди, без да ме храни, само човещина съм видяла от жена, дето е имала много мъже. Аз допускам до себе си само такива жени.

# 171
  • София
Упс, имаме възкръснал Mr. Green

# 172
тия дет не мислят като мен са' грозни''злобни' и' заяждащи'.
Дообрееее Wink

Упс, имаме възкръснал Mr. Green
Да си пускам ли ЛС, или ще кажеш тука кой е?

# 173
  • София
Пускай си, не ми се мисли за без пари Laughing

# 174
Сега ме караш да мисля. Измислих го ...май Simple Smile

# 175
не може да е братан, нали?
объркахте ме... Flushed

# 176
А, не. Той не се заяжда така. Пич е (за мен, де)

Жребче?

# 177
  • София
Жребчо не ми го пипайте, мир на никът му.

# 178
Скрит текст:
не мисля, че е мъж..
може би иска да докаже, че грозните са зли.. Joy
Мне, според мен си е мъж. Никът навява определено сексуални асоциации с числото, в същото време е с претенции за готиност в името. Жена не би го ползвала. Освен това има няколко прояви в изказа, които, отново, жените не ползват.
Може да е трансджендър Grinning

С течение на времето критериите рязко се свалят пропорционално с намаляващия брой кандидати. Нарича се сблъсък с реалността и е неизбежен.
Зависи, на каква основа са критериите. Компромисите с личното ниво са по-страшни.
Нерелевантните критерии се свалят, другите не. Не съм забелязала татковите и уйчовите момчета да си свалят критериите, ако нямат изтъняване на портфейла, само защото са поостарели. Защо тогава кифлите да ги свалят?

Защото портфейла не е задължително да изтънява с годините, дори тенденцията е обратна според мозъка на притежателя му. Докато при кифлите процеса на загуба на основния капитал - красотата (да приемем, че все пак я има) с годините е безжалостен и необратим.

# 179
намирисва на даскалско..да.. Joy

рф22, хелоу! ..съществуват много други хора освен кифли и чичовци с портфейли...

Общи условия

Активация на акаунт