Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 218
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Още по-лошо ако е това причината. Не знам защо си мислят, че така се жертват в името на доброто на децата, а те не усещат нищо.

# 571
И да усещат, и да не усещат... като се разделят, няма да е толкова с тях, колкото преди. Дори при най-добри намерения от него + добронамереност от жената. А без... хептен.

# 572
  • София
Интересното е, че обикновено кръшкачите са сигурни, че половинката не иска да разваля семейството и е готова на всичко, за да го запази. Но често остават неприятно изненадани. Дори да останат заедно нещата вече са на доизживяване. Нито се забравя, нито се прощава.

# 573
Те семейството са го прежалили, не ги мисли Simple Smile

# 574
  • София
И защо трябва да се крие? Прибира се една вечер, взема си душче, оправя се - дрешки, парфюмче и.т.н и казва на жена си:
Скъпа, тази вечер отивам при Мими, тя е толкова добра, че се съгласи да поеме съпружеските ти задължения. Обичам те, скъпа, тази вечер няма да се прибирам. До утре и приятна свободна вечер ти пожелавам.

Той ако имаше топките това да го направи, отдавна да се е развел Joy Но сценката би била безценна.

Иначе много бъркате кръшкачите с тези, които кривват, защото вече не получават вкъщи. А така като чета, в тази връзка и двамата не искат да загубят нещо, но това не е другият. Жената едва ли толкова й пука дали Кончо ще кръшка, след като вече не го язди, но я е страх, че с любовницата и него, ще заминат и авоарите. Затова е нащрек, не от голяма любов.

# 575
  • СИ
Конче, Конче, ти си типичният кръшкач, който обяснява, че жена му не ще да си разваля рахата, ама в същото време му треперят крачолите да не го хванат. Като не искате уж да си разваляте рахата, що не вземете директно да си кажете, че ви шарят очите за малко креватни авантюри и да си живеете в мир и хармония?

Засега не съм кръшкач. Само се оглеждам за удобни варианти. Ако стане нещо, ще кажа. Нищо не ми трепери... Но внимавам.
Нямал съм никакви намерения да тръгвам да търся други варианти. Но сексът така или иначе е на приключване, а жената отбягва темата. Сложил съм си едно календарче на бюрото. За последно сме го правили в началото на юни. От началото на годината се броят на пръстите на ръката. Сега сме септември. До Нова година може да ме огрее още един или два пъти. Може и три... Знам ли? Явно жената има някаква друга концепция.

# 576
Лъвице, ако трепереше тя за авоарите толкоз, колкото си мислиш, щеше, не да го язди, а в галоп да препуска с него.
Той ако имаше топките това да го направи, отдавна да се е развел Joy Но сценката би била безценна.

Иначе много бъркате кръшкачите с тези, които кривват, защото вече не получават вкъщи. А така като чета, в тази връзка и двамата не искат да загубят нещо, но това не е другият. Жената едва ли толкова й пука дали Кончо ще кръшка, след като вече не го язди, но я е страх, че с любовницата и него, ще заминат и авоарите. Затова е нащрек, не от голяма любов.

# 577
  • Варна
Анди, жена му как ще си излее яростта?
Едва ли ще го клъцне с ножицата. Той е наясно със зависимостите.

# 578
  • СИ

Нали знаеш за лафа: Куче вързано за слива. То не яде сливи, ама и на другите не дава. Май работата на жена ми е нещо такова.
Авоарите съм ги ограничил частично. Тоест парите за морета, разходки и прочие си ги премествам в другия джоб и си ги ползвам за мои нужди. Не мисля, че постъпвам егоистично. Жена ми така или иначе никога не е плащала нищо, нито е поемала инициатива за нещо общо. И май така ще си остане. Може би е било грешка от моя страна. Но не мога да върна нищо назад. Затова гледам напред без излишни емоции.

# 579
  • София
Лъвице, ако трепереше тя за авоарите толкоз, колкото си мислиш, щеше, не да го язди, а в галоп да препуска с него.

Тц, докато минава номерът, ще се опитва да кара така, защото й е най-изгодно. Тя затова го следи толкова изкъсо. Като надуши теч, може и да хване седлото, ако не й е прекалено трудно да се прежали. Може и да пробва със скандали и заплахи. Любов обаче отдавна няма.

# 580
Не се наемам да дефинирам и рамкирам чуждото понятие за любов.
 По- скоро за кучето вързано за слива ми е работата.
  Ама не му вярвам много на Кончето. Изобщо, на чужди мъже не вярвам Joy особено само на писания.
 Няма да кажа, че жената е изгубила интерес. Няма и да анализирам, че както подценява нея пред нас, така и я подценява на живо.

# 581
  • СИ
Не се наемам да дефинирам и рамкирам чуждото понятие за любов.
 По- скоро за кучето вързано за слива ми е работата.
  Ама не му вярвам много на Кончето. Изобщо, на чужди мъже не вярвам Joy особено само на писания.
 Няма да кажа, че жената е изгубила интерес. Няма и да анализирам, че както подценява нея пред нас, така и я подценява на живо.

Е-е-е-е-е...! То и аз не съм вярвал, че някои неща ще ми се случат точно на мен. Ама ми се случиха. Ей така, без предупреждение или някакви признаци.
Бъркаш в това, че подценявам жена си. Въобще не я подценявам. Малко ми е странно как си стигнала до такъв извод. Никъде не съм ползвал обидни или пренебрежителни думи за жена си.

# 582
  • София
Не знам за дефиницията на любов, но смея да твърдя, че ако обичаш един човек, ти пука за неговите нужди и това те да са удовлетворени.

# 583
  • София
Едно престъпление никога не се извършва в момента - то винаги е извършено вчера. Щом веднъж човек вече е започнал да мисли и да планира е въпрос на подробност да го извърши физически.

Конче, или смяташ себе си за достатъчно хитър, за да не те усети, или смяташ нея за достатъчно тъпа, за да не те усети. Кое от двете?

# 584
  • France
Май в Кончови нещата са двупосочни. Всъщност е логично. Никоя жена не си губи либидото ей така, без причина.

Общи условия

Активация на акаунт