💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 948
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 510
Изобщо не вярвам да изпуснат Златозар като участник.

# 511
Браво на Симеон! Но и другите двама се представиха добре. И заслужават да участват в Игрите повече от някои кифли.

# 512
В момента по-интересни от играта са ми коментарите на Ники Майонезата в инстаграм JoyJoyJoy
Дай някой от тях, моля...
Сторита са, не мога да ги кача, но ето профила му
https://instagram.com/nikolai_stefanov1?utm_medium=copy_link
Абе нарежда ги яко, най-вече тези, които мрънкат на реката Joy Той нали е старо речно куче хахаха

# 513
  • София
От продукцията са си избрали явно победител - тази роля която дават на Симеон е мечтана от много, защото тя превърна Ники Мартинов в легенда.
А и първите му дуели ще са лесни според мен, защото ще има за съперници жени.
Дано само не го пазят така чак до финала.

# 514
Честито на Симеон, жалко за Златозар. Златозар заслужаваше мястото на Братоев във формата.

Усещам, че в индивидуалната статистика Симеон ще натрупа доста точки, защото дуелите му ще са доста неравностойни в началото поне.

# 515
Определено по-добър подбор на мъжете тази година.

# 516
  • Англия
Мда, нека преклонят глава пред "достойния победител", за когото имаше силови игри и не успя да премине през стълбата.

# 517
  • София
Хех, 5 минути наказание, защото Симеон ''исполинската сила'' никога нямаше да мине по въжения мост.
Много е дразнещо това сменяне на правилата в движение, само и само избрания човек да спечели. Димо само дето не припадна когато Златозар го задмина по трасето.

# 518
  • Испания
Хех, 5 минути наказание, защото Симеон ''исполинската сила'' никога нямаше да мине по въжения мост.
Много е дразнещо това сменяне на правилата в движение, само и само избрания човек да спечели. Димо само дето не припадна когато Златозар го задмина по трасето.

И когато мина по въжения мост.

# 519
Чудя се какви игри трябва да има, за да бият Симеон. Не е много честно и да играят срещу човек, когото не познават, не му знаят силни, слаби страни...но кое ли е честно в едно риалити Simple Smile

# 520
  • София
Много тежка битка, честито на Симеон. Няма да му е лесно хич.

# 521
  • Буркина Фасо
Чудя се какви игри трябва да има, за да бият Симеон. Не е много честно и да играят срещу човек, когото не познават, не му знаят силни, слаби страни...но кое ли е честно в едно риалити Simple Smile
той да не би да знае силните им страни ?
равнопоставени ще са.

# 522
И мен не ми харесва така да се сменят в движение правилата. Може би на играчите им е казано за това в началото, но Продукцията трябва да разбере, че зрителя няма как да знае това и това оставя горчива нотка.

От друга страна 5мин аванс да напишеш това изречение като имаш всички букви, дължината на думите и интервалите между тях БИ трябвало да са ОГРОМЕН аванс.

# 523
Аз пък се радвам, че Симеон продължава. Точно такава сила сериозно липсваше миналата година.

# 524
  • София
В момента по-интересни от играта са ми коментарите на Ники Майонезата в инстаграм JoyJoyJoy
Дай някой от тях, моля...
Сторита са, не мога да ги кача, но ето профила му
https://instagram.com/nikolai_stefanov1?utm_medium=copy_link
Абе нарежда ги яко, най-вече тези, които мрънкат на реката Joy Той нали е старо речно куче хахаха
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт