💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 061
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 60
Кой е руснака?

# 61
# 62
  • Sunshine state
Благодаря за новата тема и честит празник!

# 63
  • IT
Смайли, благодаря за темата 🥰Катя е пуснала пост, в който е написала, че ‘ Плиключенци’ са нейни кръщелници.

# 64
  • София
Смайлис, благодаря за темата!

Интересен сезон се очертава и ще следя с голям кеф. Участниците са многообещаващи. От досега видяното много харесах Неделчо, Александър, Поли. Морунов и Братоев също. Андрей леко ме дразни като поведение, но е феноменален състезател.

# 65
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Фаворити ще напиша след днешната племенна битка.
За момента мога да дам само моя личен топ за мис ИВ3 :
Паулина, с подгласнички Габриела и Елизабет.

Очите на Паулина са страхотни за мен лично.
тя е с  много очи  Smiley

# 66
  • Sunshine state
На мен Паулина ми напомня на Поли Хубавенска. Не ми харесва на външен вид, но ме кефи как се справя.

# 67
  • Велико Търново
Както писах и в предната тема каста тази година е обещаващ. Но никога не е късно да ни разочароват.
Ще използвам този пост като "кукичка" за моя.
Досега не съм изпускала сезон на Фермата, а на ИВ съм гледала финала на първи сезон и началото на втори. Беше ми любопитно какви ще са новите участници. И накрая само се поинтересувах да разбера кой е победил. Та и тази година така - гледах и в събота, и снощи, засега следя и темата. Но то е по-скоро защото началото изпревари всичко останало и няма застъпване с друг формат. Засега чета и в темата и ми прави впечатление, че доста от първите впечатления от каста са добри, някои дори доста въодушевени. И просто няма как да не направя аналогия с първите впечатления от каста за сезон 6 на Фермата. Миналата година всички в темата се радвахме на добрия подбор, хвалехме го, надявахме се, но много скоро след това започнаха разочарованията и се стигна дотам, че накрая повечето нямахме нито един фаворит и бяхме на принципа да спечели най-малкото зло.
Много се надявам тези, които ще продължат да гледат Игри на волята 3, да не променят сегашното си мнение и участниците в сезона да оправдаят добрите очаквания. Аз няма да изневеря на Фермата и тази година, но наистина ви го желая от сърце, мили хора!

Btw, "аз"-ът на Андрей и според мен е от езика, въпреки пък че по-скоро е въпрос на мислене и ако в него го няма общностното, няма как да го има и в изказа. Но нищо чудно човекът просто да си е вълк-единак. Все пак и ски бягането (изключвам щафетата) и ултрамаратонът са си индивидуални спортове.

Както предположих, събрали са се, за да гледат някой от двата епизода.
Скрит текст:
Тук в началото на видеото в долния ляв ъгъл има един субект,
Скрит текст:
който май досега не се е появявал. С гола глава и голяма брада. Дали нещо се заблуждавам или е някой от тези, които ще влязат довечера?

# 68
Емайли, благодаря за темата! Кастингът за мъжете е добър, но при жените има големи недоразумения. И дано младите дами да видят резултата от "естетическите"корекциите и дали си заслужава. Соня ли искаше да се хареса в огледалото, ле, ле?!

# 69
  • Велико Търново
Както предположих, събрали са се, за да гледат някой от двата епизода.
Тук в началото на видеото в долния ляв ъгъл има един субект,
Скрит текст:
който май досега не се е появявал. С гола глава и голяма брада. Дали нещо се заблуждавам или е някой от тези, които ще влязат довечера?

# 70
От снощната порция нови играчи Семира е тотална скука. Даже не стана ясно поне тренирала ли е нещо като дете.
Неделчо ще е зевзека на този сезон, може би.
Станислава и тя нещо като нищо, но единствена не намеси някаква лична драма и нещастно детство.
Милена ми се стори много симпатична.
Андрей супер подготвен, но се усеща поне за мен, тази уж прикрита руска надменност, която ще го препъне в отношенията с другите.
От малцината съм харесали Александър. Слаб, супер трениран и със зелени очи Smiley Знае, че е арогантен и дразнещ.
За Мартин се радвам, че след 5 мисии е жив!

Mari_Mar, безкрайно ти благодаря! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 16:04 от Cafelate

# 71
Здравейте, само да знаете, че спойлера за победителя не е верен. Много неща са променили, но и за други Тупарев не е успял да избяга от себе си.

# 72
[quote author=░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░ link=topic=1365894.msg43423603#msg43423603 date=1630935801 Много неща са променили, но и за други Тупарев не е успял да избяга от себе си.
[/quote]

И какво сега? Да очакваме и тази година братя да се сдобряват, бивши гаджета да си показват кирливите ризи, сцени за след полунощ.
Явно няма спасение, дано поне да е в минимални количества.

# 73
  • София
Благодаря за новата тема!
И честит празник, българи!

Simple Smile

Новааа, попълнете си визитките!!!

Гласувах с първата опция.
Каста като цяло е по-равностоен и добър от сезони 1 и 2, без да е нещо изключително. Но да се повторя, нито един добър плувец (като искам да видя дали Андрей ще плува кроул), което рязко сваля средното ниво, поне в моите очи.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 17:05 от Diavolo

# 74
April morning, всъщност най-интересното се случва, когато снимачния екип заспи. Е, не в тоя смисъл на думата… Тупарев без драма не може.

Общи условия

Активация на акаунт