💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 418
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания

Новааа, попълнете си визитките!!!

Едва ли ще напишат нещо повече, затова линкът към тях е "Визитки". Кавичките са нарочни.

Както виджам, тази година отново ще трябва да изчакаме 1-2 седмици, за да разберем кой ден ще са капитанските, кой териториалните битки и т. н. Какво пречи още от самото начало водещите да го обявят и на участниците, и на нас?

# 76
Пропускам доста с четмото, пропуснала съм и спойлера за победител, но пък като не е верен ще чакам нов. Smiley

Соня - типаж Радостина. Може би сте коментирали.

Като погледна снимките в първи пост - Елия и Морунов много си отиват.

# 77
  • Испания
Както каза Димо: "А лабиринтеният човек Туджаров е все още на своето работно място"

# 78
  • SF
Мога ли пак да помоля всички пишещи в темата да не коментират евентуалния победител, както и да не уточняват, че нещо много ще се промени и няма да е той. Много моля!
Ориентирайте се кой е склонен да обсъжда финала още от епизод 2 и си пишете с него на лични съобщения, вайбър, срещайте се на кафе, каквото решите. Тук един слага имена в спойлери, друг ги вади или коментира спойлерите: "не може да е този участник, защото е прекалено висок" или "няма как да дадем наградата на чужденец".  Ще може ли да се въздържим от спойлване?

# 79
  • София
Изядохте го момчето,уф Simple Smile Все едно само той е останал на лабиринта.Спрямо него съм субективна,защото е сървайвър и играе много с главата си.

# 80
  • Испания
Ама аз го харесвам, когато... мълчи.

# 81
Мога ли пак да помоля всички пишещи в темата да не коментират евентуалния победител, както и да не уточняват, че нещо много ще се промени и няма да е той. Много моля!
Ориентирайте се кой е склонен да обсъжда финала още от епизод 2 и си пишете с него на лични съобщения, вайбър, срещайте се на кафе, каквото решите. Тук един слага имена в спойлери, друг ги вади или коментира спойлерите: "не може да е този участник, защото е прекалено висок" или "няма как да дадем наградата на чужденец".  Ще може ли да се въздържим от спойлване?

Не. Първо не споменаваме имена, второ обсъждането на качествата на играчите и вкарването им в евентуална победна рамка е част от темата.

# 82
  • Sofia
░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░, разполагаш ли с някакви други пикантерии "от кухнята"? Flushed

Пропускам доста с четмото, пропуснала съм и спойлера за победител, но пък като не е верен ще чакам нов. Smiley
Спойлерът гласеше, че ...
Скрит текст:
(не отваряй, ако не искаш да знаеш)
Скрит текст:
... Александър е финалният победител, но много ще се радвам, ако действително е било фалшива аларма. Peace

# 83
  • SF
Нищо не си разбрала.
Предположения може.

Смайли, може ли да го обясниш с червени букви на първа страница, за да знаят какви са правилата и да не ми обясняват кое е част от темата и кое разваля темата.

Бела Дона, обсъждай качествата на играчите. Може и прическите им да обсъждаш. Друго не!

# 84
Гридин няма абосолютно никаква конкурнция във физическите игри. Останалите могат да му се опълчат само на пъзелите.

Александър пилота отблъсква с този нарцисизъм, но от показаното в първата игра излиза, че това самочувствие не е без покритие

# 85
  • SF
Миналата година и човечето Тошко нямаше конкуренция във физическите игри, но му намериха игра, в която да изгуби безславно от сестрите. Идеше му да изяде пясъка от яд. Ще му измислят игра, в която да намотава прежда и да казва азбуката отзад напред и може да отпадне от играчи като Мани и другото русото Мани от Бургас.

# 86
  • Испания
Esmee, достатъчно е, че ти помоли, а преди това и Дяволо. В правилата на форума няма нищо за спойлерите, затова и не смятам, че е правилно да го изписвам в първия пост, който и без това не се чете или се чете от единици.

Надявам се, че всеки, който има някаква информация от участници, ще я публикува в спойлер.

# 87
Благодаря, Смайли!

Ще обсъждам каквото искам, Есме. И ако нещо е сложено в спойлер мога да отговаря директно, стига да не се нарушава спойла. Така че, няма да уважа молбата ти.

Black cat, имам да.

# 88
В спойлер или без за мен е все тая ....аз съм си фен и ще си гледам!
Не ме бърка, кой ще е едно е сигурно Wink не съм аз

Дамата дето коментира фермата и ни дава насоки, как какво що ..айде няма нужда аз това аграрно предаване не го гледам 6 поредни сезона и 7 ми - Събуждането им няма да гледам Wink
Предпочитам си "Бързи,смели,сръчни" https://www.youtube.com/watch?v=kWabSXGSd0g

# 89
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета,коя от вас се познава с участници?
Някой беше споменал приятел,който отишъл много надъхан,пък се прибрал разочарован.За кой става въпрос?
И някой друг спомена за познат във формата.

Моите фаворити са Морунов и Андрей,който от тях да спечели,ще съм доволна.Разбира се,това на прима виста,но рядко си сменям първите впечатления.Железни на всички показани компоненти досега.

Мис Ели и Морунов май туй-онуй.На снимки все заедно..
Виждам и Валентин.Уж много успешен,с не знам си каква заплата пък що дреме в Бг-то и какви са тези фирми,които отпускат месеци отпуск.
Всички много успешни,богати,доказали сте в чужбина...май само на визитки.

Моля ви,не разваляйте интресеса ни с открити спойлери,а най-добре си ги пишете на лични.Още е рано за такива.

Общи условия

Активация на акаунт