💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 422
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания

Ребята, давайте жить дружно!

Темата е за разтоварване и развлечение.

# 91
  • SF
Знам, Смайли, и точно защото го няма в правилата и няма как да им се забрани, исках да бъдат специално помолени да не го правят, да си налагат някакъв вътрешен самоконтрол и внимание към останалите участници в темата.
Издайниците се стараят да слагат победителите в скрит текст, но спойлерът започва да се цитира, да се коментира, да се учотнява, да се подлага на съмнения и трябва да си много тъп, за да не се светнеш кой е в него. Нищо де. Така да останат нещата. Със сигурност не може да спрем някой да си търси внимание и забавление, обявявайки, че знае кой е победителят.

# 92
В знак на уважение към хората, нежелаещи да четат спойлери, можем да коментираме информацията в скрит текст - нищо повече. Аз лично съм благодарна на всеки, който е споделил информация.

# 93
  • София
Чета всичко.
Много се забавлявам с вас и с предаването.  Simple Smile

# 94
Моите спойлери са все скрити,няма как да контролирам коментарите след това.И не не се правя на интересна,че знам някой неща,винаги е имало спойлери от познати на участниците.Не виждам къде е драмата,който не иска да знае нищо,да си гледа само предаването.Всяка година има сърдити за спойлерите.

# 95
  • SF
Благодаря, Смайли!

Ще обсъждам каквото искам, Есме. И ако нещо е сложено в спойлер мога да отговаря директно, стига да не се нарушава спойла. Така че, няма да уважа молбата ти.

Прави, каквото искаш и каквото ти позволява културата ти, без да се съобразяваш с никого! Въобще няма да ти обръщам внимание и ще прескачам глупостите ти. Не зачитам хора, които не уважават молбите ми и ми отговарят нагло. Жалко, че не знаеш какво означава думата "молба".

Лещичка, като не можеш да контролираш коментарите след това, контролирай спойлерите. И не гони хора от форума, защото рекламодателите му няма да са съгласни. Ако искаш пък ти си коментирай победителите извън форума!

# 96
Както каза Димо: "А лабиринтеният човек Туджаров е все още на своето работно място"

Красив мъж, обаче ми се струва леко куку.

# 97
Blаck Cat, благодаря!

Освен спойлерите, всяка година не минава и без спойлерова драма.
Скоро ще отметнем и зодиите!

# 98
  • Испания
Скрит текст:
Както каза Димо: "А лабиринтеният човек Туджаров е все още на своето работно място"

Красив мъж, обаче ми се струва леко куку.

Колко да е леко? Обаче е интересен. На мен ми е интересен и Александър.

За мен леко куку е Неделчо, но нямам никакъв интерес към него и ми е все тая дали е там или не.

Скоро ще отметнем и зодиите!

Оооооооо, тихо, тихо, че сега ще започнат да питат! Ама този път ги няма във "визитките".

# 99
  • Sofia
Абе, не разбирам какво толкова ви грабва във външния вид на Туджаров. Grinning За n-ти път чета подобен коментар. Да, не отричам, че има определен чар (същото бих могла да кажа и за Александър), но намирам и нещо отблъскващо в него. Не знам дали това идва от характера, интонацията, стойката, изражението му. Но определено малко ми противее на моменти.
Като жена, не си представям да си легна с него, примерно. Grinning

# 100
Скрит текст:
Абе, не разбирам какво толкова ви грабва във външния вид на Туджаров. Grinning За n-ти път чета подобен коментар. Да, не отричам, че има определен чар (същото бих могла да кажа и за Александър), но намирам и нещо отблъскващо в него. Не знам дали това идва от характера, интонацията, стойката, изражението му. Но определено малко ми противее на моменти.
Като жена, не си представям да си легна с него, примерно. Grinning

А като мъж? И с двамата, нали? Smile

# 101
  • София
Туджаров и Александър са единствените,които ще следя с интерес.
Това са играчите за мен.Помня Ники Мартинов как влезе в Сървайвър,не го понасях органически почти.
Обаче после как се развиха нещата.
Не ми се гледат разни ремсисти и овладяни за пред камерите хора.Единствено изключение ,ако е адски добър в игрите.
Аз не ща с никой да си лягам Simple Smile

# 102
  • Испания
На вкус и цвет товарищей нет - казват руснаците.

Туджаров е красиво момче /за мен/. Александър е чаровен /за мен/. Прилича ми на Васил Бинев.

# 103
Много се радвам, че спойлерът за победителят е грешен Grinning

# 104
  • София
Туджаров ми харесва повече от Александър, като излъчване. Има нещо във втория, което не ми допада, още не мога да определя кое. Някак студен изглежда. Туджаров е чаровен и някак добряк ми се струва, но може и да се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт