💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 960
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Методите Тупареви. Поне да го бяха направили по-незабележимо и деликатно, а то като слон в стъкларски магазин. Нека да има и мутра форматът. Контраст на кифлите.

# 526
  • София
Сървайвър ли играят?

# 527
  • Варна
Добре, че Симеон ,,честно" победи, но и добре, че той е на този плаж 2 на 2, че другите двама не ги виждам да ядат червеи!

# 528
Според мен затова го пуснаха напред Симеон - да яде червеи и мравки и да прави шоу Simple Smile

# 529
  • Испания
Нямал на представа как ще изкара, а имаше на представа как "да победи".

# 530
Както Дяволчето каза, ролята отредена на Симеон е много печеливша ако изиграе играта както трябва. Лично аз не очаквам да има проблеми да се задържи в играта до обединението на племената.

# 531
Тъпи и откровено сексистки коментари от Александър. Изключително неприятен типаж.

# 532
Сега ще е интересно, ако Поли победи. Но в случая и тримата ги харесвам.
Напълно е възможно Симеон да стигне доста напред.

# 533
Май ще се окаже, че съм за Жълтите и стискам палци за Андрей в тази битка, макар че Неделчо ми е доста симпатичен - не е злобен и противен като някои други от неговия отбор.

Този Александър да не е in love с Андрей - с такова възхищение говори за него Grinning

# 534
При Александър ми харесва, че вчера показа вяра у жените от отбора си, изказа се доста ласкаво за тях, а днес каза добри думи за капитана. Няма - аз съм по-по-най. Дори и да си го мисли.
Държи на отбора.

# 535
Иска ми се Поли да натрие леко нослето на Андрей, но не съм оптимист.

# 536
Александър е странен, но ме кефи. И дори ми е привлекателен.

# 537
  • София
Както Дяволчето каза, ролята отредена на Симеон е много печеливша ако изиграе играта както трябва. Лично аз не очаквам да има проблеми да се задържи в играта до обединението на племената.

Въпросът е да не го оставят и след това...
Чуй пак какво каза Димо. Че едва ли не ако оцелее ще стигне до финала. До финала на племената или до големия финал. Ако остане там до истинския финал ще е адски несправедливо.
Според мен го тикат яко напред. Познавам им методите и не ми харесва, сори. А и е копирано явно от Сървайвър, защото са си мислели, че ще се конкурират именно със Сървайвър по БТВ, а не с Фермата.

# 538
  • Испания
Много е красива Ралица. Каквото и да облече, каквато прическа да ѝ направят - всичко ѝ отива.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 23:24 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 539
Този Андрей е изключително мазен

Общи условия

Активация на акаунт