💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 913
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Скрит текст:
Хех, много закачливо с розови обувки, хубав акцент въпреки, че не е обичайно. Добре допълват дълбоката цепка на роклята.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 01:16 от Bengun

# 587
  • London
Тази Станислава сигурно е в цикъл или преди цикъл. Всички ще ги видите в подобни състояния.Joy

# 588
Елия много си отива с Морунов.
В анкетата дадох глас за Андрей, Морунов и Симеон (кои смятам, че ще бъдат в топ 3, но не е задължително да искам те да са). Но много време има и сигурно ще си променя мнението.

# 589
  • София
Мерси за анкетата.
Още е много рано за истински прогнози, праскам не както искам, а какво смятам от видяното дотук, от настроението в продукцията и просто усещане.
Морунов, Андрей и Симеон.
Това не значи, че са ми любимци. Симеон например не ми е никак приятен, а и днес от продукцията му подариха победата. Андрей ми харесва, но е прекалено самоуверен, а и му куца социалната игра. Симпатиите са ми към Морунов, но още е рано и за него дори.
Иначе Туджаров и Александър също са потенциални финалисти, скрити лимонки са. 

# 590
  • София
Гласувах за Андрей, Морунов и Неделчо.
Туджаров май не е излязъл от Сървайвър още, май не си дава сметка, че тук е малко по- различно.

# 591
Смайли, много благодаря за анкетата.

Кардиото на Андрей е може би най-доброто от всички участници през всички сезони. Достатъчно ли е обаче това не съм сигурен. Андрей е уверен в себе си и има здравословна доза его, но не е алфа мъж и не е лидер. Може би защото се е състезавал само индивидуално. Вярвам, че ще намери място в топ3. Също така вярвам, че няма да е много добре приет от племето си след месец.

Морунов твърдо вярвам, че ще е в топ3. Има уменията и мисля, че е отборен играч. Дали е лидер все още не мога да преценя.

Алекс - мисля, че носи лидерски качества в себе си. Има уменията и хъса да изиграе играта до края. Според мен също има място в топ3, но при много силови битки би се пропукал.

Симеон ми напомня Добата. Има много физическа сила, сравнително добро карио, но според мен отстъпва в кардиото и на Андрей, и на Алекс и на Морунов. Нямам идея как е с изометрията,ловкостта и точността. В момента заема много изгодна позиция в играта, която много лесно би го довела минимум до обединението на племената. Не съм сигурен какво му е отредила Продукцията, но е ясно, че ще е от важните за сезона фигури.

Много ми е трудно да елиминирам един от тези четири играча за влизане в топ3. Ако действам по симпатия ще отстраня Симеон, но разума ми шепне, че той ще е в топ3. Затова ще подкрепя Дяволчето със същата прогноза за топ3 - Андрей,Морунов,Симеон. Но сърцето ми иска Андрей,Алекс и Морунов.

Очаквам изненади от Туджаров и Рабухчиев.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 01:33 от Bengun

# 592
  • Sunshine state
Много ме издразни нечестното бутане на Симеон - първо с 5те минути на моста и второ с мотото на Беър Грилс.. Ами не всички му следят предаването, та водещият да пуска подобни подсказки. Сега пък и плаж отделен.. 🙄😡
А, и още нещо започва да ме изнервя доста - това наричане на някои от участниците с фамилия. Тия хора нямат ли си първо име, че като някои другари и другарки на комсомолски съвет ни ги представят?? Имената им дори не се покриват с на някого другиго. Димо като водещ сериозно започва да ме напряга..

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 01:52 от Pupitka

# 593
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
3 епизода минаха едва и отново ставаме свидетели на промяна на правилата в движение и бутане на конкретни участници като например Симеон.Нямам нищо против момчето,но играта беше избрана точно като за него.Яко носене и бутане на тежести.Внезапни 5 минути пеналти,пак за да му спасят задника,защото се видя,че няма да мине халките.
Пъзела пак много бързо го нареди,я му подшушнали,я с гениален ум го разгада;)

Просто у мен остава едно чувство на много нагласено предаване и ако не победителя,то финалната тройка вече е решена и всичко ще се върти около въпросните хора,да са бутани напред.

# 594
Когато даваха Паулина отблизо ми направи впечатление, че зъбите й са сякаш измити преди битката, а не немити от 3 дни.

# 595
  • София
Не говоря за декорите на игрите само, а за всичко, свързано с организацията.
Естествено, че им дават всичко, което е необходимо за хигиената, поне паста и четка им дават,. Много ментят, няма как да повярвам, че ги оставят мръсни и гладни.

# 596
  • Sofia
Те нямат храна...най-малко четка и паста им липсват...
Зъби се мият и без тези екстри.
Имат питейна вода,също става и с морска.Може и с пясък да се почистят 😬
Сдъвкано в края клонче става идеална четка,има билки които може да сдъвчат-мента,киселец и т.н.....креативност трябва,не мрънкане

Интересен ще ми е отшелника,мисля ,че ще се справи с всички несгоди 🤔 и му желая успех и късмет 🍀

# 597
Гласувах за Морунов,Неделчо и канадеца.Не ми харесва бутането на Симеон,според мен подценяването на противника ще изиграе лоша шега на Андрей и Алекс и ще отпаднат в някъв момент.Симеон е силен,но колкото и да го бутат,на пъзел ще е гола вода дори и да му подскажат.

# 598
  • София
Че от продукцията са манипулатори е несъмнено, но в случая Златозар имаше 5 минути за едно изречение и не съм съгласна с всеобщото мнение, че Симеон е побутнат. 5 минути са достатъчни да наредиш една игрословица. А подсказката за Беър Грилс е на всеослушание за всички след незнамсиколко време, в което никой не нареди. И пак не нареди веднага, така че за мен той просто си спечели играта и това е.
А и другите не ги виждах много на скалите. Интересно какво ли има в раницата?

Подразни ме отново тая глупост с грошовете. Миналата година беше пълна пародия и лост на продукцията да обръща играта накъдето реши. Щеше да е смислено, ако от самото начало има "ценоразпис" и "пазарът" е отворен всеки път или някой ден от седмицата примерно. Но да се знае предварително.

Например: Всеки път след териториална битка, всеки, който има грошове, може да си купи с тях:
1. Имунитет 150 гроша
2. Огън, сечива, посуда 50 гроша
3. Храна за племето за два дни 50 гроша
4. Палатка за племето 200 гроша
5. Спа процедури, дискотеки или нещосилъскавотам 100 гроша
6. Разговори с близките 50 гроша
7. Втори глас при номинациите 100 гроша
И т.н.

Гласувах за Андрей, Морунов и Симеон (заради уникалното му положение), но това е малко като хвърляне на боб, не сме видели достатъчно битки.

# 599
  • Козлодуй
Гласувах за финалисти Борис, Андрей и Паулина да има и жена финалист, а Борис ми е фаворит естествено харесвам и Морунов но нямаше повече опции Simple Smile
Кой е мъжът на последната снимка с Елия? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт