💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 701
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 065
Не мога да защитавам Андрей , защото това е отборна игра. Това, че цял живот е индивидуален спортист не му е оправдание.

А какъв точно му е проблема с Красима? Дадоха ли някакъв скандал между двамата до сега ? Чак такава антипатия за 1-2 дни познанство не мога да я приема сериозно

# 1 066
  • Буркина Фасо
Против цялата форумна възхвала - изобщо не ми харсва Андрей.
Ето той самият си каза, че не го разбират по принцип хората. Ми и аз не го разбирам. Вълк единак, никаква социализация, никаква екипност. А ние всъщност виждаме много малко, нали си даваме сметка?!
този формат се печели от 1 човек, а не от отбор.
трябва да си единак.

# 1 067
Ужасен удар, дано всичко е наред и няма последствия за вбъдеще.

# 1 068
  • Испания
Жестоко се удари. Тя се хвърли и се залепи върху винкела. Самите участници трябва да имат нещо на горния етаж.

# 1 069
Видя ли се удара, аз се разсеях

# 1 070
Да похабиш един от мъжете само за 45кг трупа е грешка. Сега излиза, че една женска двойка от Бойците ще се наложи да носи по-голяма тежест.

# 1 071
Бяха блърнали гредата, на която се удари Станислава, но не ми се видя кръв по главата ѝ.

Ха! Рабухчиев как изби кола от пясъка, хахаха, браво!

Страхотен Морунов, абсолютен фаворит!

# 1 072
  • Испания

Да.

Димо за каква трупа говори? Казва се труп.

# 1 073
  • Далечният изток
Против цялата форумна възхвала - изобщо не ми харсва Андрей.
Ето той самият си каза, че не го разбират по принцип хората. Ми и аз не го разбирам. Вълк единак, никаква социализация, никаква екипност. А ние всъщност виждаме много малко, нали си даваме сметка?!
този формат се печели от 1 човек, а не от отбор.
трябва да си единак.

Не съм съгласна. Ще видим как ще се развият събитията. Но на този етап не си ли отборен играч, си тръгваш. Отборът ще те отсвири много бързо.

И аз не видях удара. Сигурно съм писала тук и съм се разсеяла... Astonished

# 1 074
Е какво значи, че не е отборен играч Андрей, нещо скатава ли се от игрите, какво? Или щото се скатава от хахо-хихито с Братоев и останалите кокошки?

# 1 075
  • Буркина Фасо

Да.

Димо за каква трупа говори? Казва се труп.
а на мъртвеца как се казва ? Smiley

# 1 076
  • София
Братоев ако бе истински лидер и отборен играч щеше да тушира напрежението в отбора в зародиш, а той с действията си всъщност само подклажда враждата. Ами интригантче си е.

# 1 077
Не съм привърженик на Андрей и не гласувах за него на финала, но ми стана жал, когато всички гракнаха против него. И не смятам, че проблемът идва от това, че е индивидуален състезател. Явно такъв е по характер - не може да се защити, а само стои и мълчи. Друг на негово място можеше много неща да каже.

# 1 078
  • Буркина Фасо
Да похабиш един от мъжете само за 45кг трупа е грешка. Сега излиза, че една женска двойка от Бойците ще се наложи да носи по-голяма тежест.
трябваше жените да носят трупите. Smiley

# 1 079
  • София
Аз отскочих до кухнята за чаша вода и Станислава вече беше отведена с линейка и дори казаха, че отпада. Не се фокусираха изобщо върху контузията ѝ, тези, които монтират еп изода имам предвид.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 22:00 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт