💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 465
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 560
Димо сътвори бисер за книгата от златни лафове на предаването:
"Елия, ти се бори със всички сили и с цялото си сърце". 
На това място цвилих от възторг, ММ дойде да види какво става.

Вече сте писали - шоуто беше жалко и тъжно. Напомняше за Катето когато напушена се развяваше по терена. С тая разлика че Катето тогава спечели. Затова имах и едно наум - е сега Елия ако спечели, ще е силен ход. А и да не ми се налага да търпя  селските изцепки на Мани.

# 1 561
  • SF
Елия ми беше симпатична, но вчера нещо се разочаровах.
Изнивявайте, но търся и някаква логика в мисленето на тези хора и не я намирам:
Явяваш се на кастинг сред стотици желаещи, надъхани и наперени хора. Запознал си се с условията, подписал си 5-6 договора, касаещи здравните ти застраховки, телевизионния ти образ, съгласие, че ще те монтират, цитират, показват и разказват... И след 3 дни вече си на друго мнение. "Ами те мъжете ще ни номинират, ами то няма смисъл, ами да взема да си ходя пък!"
Да, но договорът не го позволява. Не може просто така едни десетина човека да решат, че вече не им е интересно и да си тръгнат. И тогава "ами, номинирайте ме, защото няма кого да номинирате, аз съм съгласна!"
И Елия се превръща в паразит за племето, за предаването и за приятелките си, които в отборните игри трябва да компенсират някак нейните недостатъци.
Ами не е честно спрямо Златозар и Булкин, Елия да е в Играта, а те да са отпаднали. Не е честно и спрямо други участнички, които не са попаднали в племената. Така че, Елия да си ходи!
Без моето уважение. Не я харесвам вече, защото прецаква Игрите на волята. Снощи заради нея предаването не ми беше интересно. Точно заради вялата й физиономия и липсата емоция.

# 1 562
Оф, като започнете с това "не е честно". Ами животът не е честен, не е справедлив. Би било лесно да е, но не е. И това е урок за учениците на мис Ели. Дори нещо не си ги представям тези десетки хиляди желаещи да участват в реалитито. Разказват ни една история, един сериал- със сценарий, режисура и маркетинг. Питам се дали освен виртуални грошове или жълтици участниците имат хонорар? Като погледна така на нещата всичко си идва на място. С изключение на голите задници, за които това не е часовият пояс. Грозно и безвкусно е. Но какво да се прави...

# 1 563
  • SF
Нищо не каза.

# 1 564
  • София
И аз си мислех, че каквато и да е причината (склонна съм да вярвам, че има може би основателна причина), поне можеше да го изиграе.

# 1 565
  • SF
Но защо й е да го играе! Тя с такава досада научи за новите шансове, които й дават. Ще премине вяло през предстоящото изпитание да съжителства с този аутсайдер на плажа му, после ще изгуби от математическа игра, която включва събиране и изваждане от 0 до 10. "Ех, тюх, как се обърках, че 2+2 не прави 3!!" - за какво ни е нас, зрителите, на нея и на участниците този театър?! И на превод от английски ще изгуби от Симеон. Като не иска - не иска! Да си ходи! Аз пък да не съм длъжна да я гледам и да я търпя!

# 1 566
  • В светлината на слънцето
Още от представянето, Елия не ме грабна. Имах усещането, че е за малко там. А ако си хване и мъж (програмист, лекар, може и спортист - така ги подреди), би било чудесно. Когато премина по халките обаче, се замислих, че май не съм права и в нея може би има повече. Е, снощи се видя, че няма повече. Скучна ми е и не искам да я гледам повече.

# 1 567
  • SF
Някаква сила да мине по халки извади, и това изглеждаше обещаващо, но бързо след това се е смъцафръцала и се нарежда на една редичка с онова увереното в себе си Стаси, което пък нищо не умее и тичка гърбаво из игрището, със сгънати колена и лакти.

# 1 568
Аз съм сигурна,  че каза ...дори конкретизира лекар или програмист. Не " само" за да си търси мъж, но и да поиграе малко, все пак формата не е за моми, търсещи добра партия. Наигра се.
Да отива в "Ергенът", може там да я изберат и да й провърви.

# 1 569
Надявах се, Елия да се окаже супер пич , изглеждаше мила, повърхностна и ненатоварваща. С халките наистина си помислих, че има физическа култура.
Язък, че ще я запомня как се влачи като веяна скумрия.
 Явното саботиране на битката не е ли в разрез с договора... освен, ако от продукцията не са й казали да не побеждава Мани.

# 1 570
  • Испания

За да познаете кой е на следващата снимка

# 1 571
Манито направо да я объркаш с Меган Фокс...и синеочка, бе...

# 1 572
  • SF
В разрез е, защото така обърква предаването. Някаква странна врътка на играчи и игри и да вземе Мани да стане финалист, само защото в първата елиминация апатичен играч като Елия й е пуснала победата.
Но е недоказуемо. На съд няма да ги водят. Всички виждат как Елия се предава, но какво да направятм И ни разсмиват с "Ти игра сърцато! Даде всичко от себе си! Заслужаваш да продължиш! Дрън-дрън!"
Аз даже няма и да я запомня Елия. От предишните сезони къде-къде по-именити играчи не съм запомнила. В момента, в който отпадне и си тръгне, ще я забравя.

# 1 573
Какво нещо е обработката .. от птеродактил са го докарали до кифла.

# 1 574
Явното саботиране на битката не е ли в разрез с договора... освен, ако от продукцията не са й казали да не побеждава Мани.
E, kakъв саботаж? Не чу ли какво казаха водещите:
"Елия, ти се бори с всички сили и с цялото си сърце".

Манито направо да я объркаш с Меган Фокс...и синеочка, бе...
С тези общодостъпни филтри, всеки който може да борави с менюто на телефона си, може и да се променя до неузнаваемост! Гледаш го на снимката- котка, пък на живо- куче! И то такова:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 10:56 от Abreviatura

Общи условия

Активация на акаунт