222 летни рокли и зимни якета в НЕМСКАТА тема

• 25 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Аз няма да се включа към дрескода, че някоя съфорумка пак ако ми иска еротични снимки, да може лесно да ѝ направя бързо-бързо. Хъхъхъх. Сори за офтопика - не се сдържах! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 616
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Рейна, иглите за акупунктура са еднократни!
Китаецът винаги ги отваряше пред мен, те са 10 или 20 в една опаковка и каквото оставяше го хвърляше. Дезинфекцираше кожата преди да боцне.
Всичко друго е несериозно.

За всякакви болки в гърба първо бих пробвала физиотерапевтът с допълнителна квалификация остеопатия и шияцу. Аз имах сериозни болки под лопатката на гърба и лекарите ми даваха само волтарен, но той не стигаше до мястото на болката. Остеопат ме оправи с един сеанс, след раждането отидах на физиотерапевт-остеопат, тя ми обясни от къде е проблема и ми показа упражнения за вкъщи.

Пеа, моят отказва да ходи на етика, ходи си на евангелиш, макар да не е кръстен. От приятелчето му разбрах няколко теми по етика и за мен бяха интересни и направо се учудих, че учителката е толкова смела в 3кл такива теми да тематизира. Явно зависи от учителя.
Ще видим в другото училище какво ще избере.

# 617
Синьо, ще чакам да разказваш за напредъка с флейтата. Може пък да стане велик флейтист детето, знаеш ли 😉 Моето вчера ми се оплаква, че учили “тъпи” неща по Етик. Та му разказах за флейтата и му казах, че винаги, когато му е скучно по Етик може да си помисли, че би могъл да свири на флейта по Музика 😆 ( с това разбира се не искам да кажа нищо лошо за инструмента, той си е супер, просто синът ми наистина хич го няма музикално).
Моите деца не искат да свирят на никакъв инструмент, но свиренето на флейта в 3 и 2 клас много им допадаше. Първо пляскат с ръце, да хванат ритъма. После започнаха да свирят. Кой как е музикално, няма значение при това обучение, всички се научават. Не подценявайте децата и учителите. От споделено с други родители май на всички деца им е харесало, само родителите се оплаквахме от упражненията вкъщи.Trumpet

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 12:21 от Deni-meni

# 618
Рейна както ася каза еднократни са и малки като топлийки. НЕ са това, което си виждала по филмите. Не съм сигурна каква роля играе дължината и защо при китайците са дълги с бяло покритие на дръжката. 
Аз съм гледала при китайците едни процедури, които пак май се прилагат на подобни точки, но на бг май се наричат вендузи. Не съм сигурна. С топъл въздух образуват вакуум. Не знам дали не се прилага при грипове .
Това с хранителните добавки и ковида не го разбрах . Нещо срещу анемия ли приготвяте ?
Друго не разбрах тези вит. Б12 от ДМ никакъв ефект ли нямат? Само на капки ли са добре ?

# 619
Вчера ми пристигна поредната рокля, така че още ще се нося в рокли. При нас времето следобеда е прекрасно, днес имам среща с приятелка, ясно е как ще се облека :- ))

Събирах кестени , голяма наслада! Flowers Maple Leaf Flowers Maple Leaf Flowers Maple Leaf

На мен са ми правили вендузи, за кеф. Имаше едно студио, което предлагаше тази процедура за всякакви случаи- профилактика, детокс, лечение и само за тонизиране.
Доволна бях, но си е специфично преживяване.
Моят гръб ме облекчава, когато си правя масаж и правя гимнастика. Очаквах от ваксината да ме заболят мускули и кости, но този симптом ми беше спестен Simple Smile

# 620
Аз правих акупунктура при личната, но тя е ходила да се обучава в Китай и здравната каса го поема. Ще попитам изрично за иглите, преди слагаха в някава течност.
Моите болки са в кръста. Едно време имах в гърба, там физиотерапевт ме оправи. Иначе нямам пари да ходя приват на остеопат. Един сеанс е 120€.
Бела от ДМ аз не взимам никави добавки и не знам помагат ли. Всъщност Б12 само през бременност съм взимала. Гледай да е активната му форма ако купуваш.

# 621
Как се познава активен ли е варианта .

# 622
bella-ciao, зависи от съединението, гледай състава. Cyanocobalamin е krebserregend. Methyl- & Adenosylcobalamin са ок. И по възможност да няма излишен пълнеж.

Искам и аз рокля, но не мога да си харесам.

Ние утре ще навестим кестените да видим дали падат вече. Аз имам във фризера още от миналата година Blush, но пак ще събирам. Simple Smile

# 623
Хей, каква изненада - блудния татко се завърна!
Аз съм в трескава подготовка на фотографската гала и търся вечерна рокля. Пак успях да вляза в топ20 на конкурса ни за детски фотограф. Нямам идея нито с колко снимки, нито на кое място. Всичко ще е изненада на галата.
Искам и друго да ви кажа - подготвям календар за 2022 с мои авторски снимки в чернобяло.
Ако някой има интерес за себе си или за подарък, може да ми пише на лично.

# 624
Браво Вечи.
Аз събирам орехи. Кестени събирахме миналата година и знам къде са, но тази година малко ни е разбъркано ежедневието и не стигаме до тях.  Но орехите ги чистя, суша и само сухите ядки в буркани. Че ми е топло мазето и ако са цели орехите хващат мулци и ги хвърлям.

# 625
Браво Вечерница!
И аз използвам хубаеото време тези дни да си разносвам роклите, днес обаче реших да облека нова “корона модел” Joy с висока талия и свободна и вече 4 човека на работа ме питаха дали съм бременна Joy , ще заминава май към Vinted.

# 626

Софт, голям безотговорник този зъболекар. Добре, себе си заразил успешно, но си представям на колко народ го е предал, надвесен над тях да им лекува зъбите...Rolling Eyes

Като се върнахме от България намерихме писмо от Landrat, в което пише, че ако мъжът ми не е ваксиниран или преболедувал, трябва да стои в карантина. Точно преди да заминем беше ходил при зъболекаря.

# 627
За Б12 вчера съм закупила от дм следните
taxofit b12 + b5 + folsäure
taxofit energie b12 400 direkt

сега не мога да разбера активен вариант ли е?

# 628
taxofit b12 + b5 + folsäure
taxofit energie b12 400 direkt
Написах ти по-горе. И двете бих ги изхвърлила. Кофти Б12, кофти Б9. Плюс хиляди ненужни и вредни съставки.

Вечерница, честито!

# 629
Бела, ако искаш читал В12, потърси в течна форма за впръскване в носа или устата метилкобаламин. Най-добре се усвоява по този начин и в тази форма.
Пиша от личен опит, след като борих ужасна липса покрай кръвоизливите.

Общи условия

Активация на акаунт