Нашите кухни - тема 88

• 47 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
На мен 1 ми допада най-много

# 616
Desy_Stz, нито един от трите. Голяма шарения. Бяло, дърво, графит и плота отделно. Особено с толкова много и разнотипни модули. Ограничете се до 1-2 цвята, по-елегантно стои. Или поне цялата дясна стена да бъде в един цвят.
Отделно пък, че въпросът за цвета на мебелите трябва да се решава в контекста на цялото помещение, защото този кухненски кът явно е част от хол. Трябва да е ясно какви ще са и холните мебели, каква ще е цветовата гама на цялото помещение.

# 617
Desy_Stz,нашата кухня е в подобна цветова комбинация.Показвала съм проекта,вече е готова и съм много доволна от резултата

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 18:19 от jana84

# 618
Може ли пак да пуснеш снимка на масата и столовете? И от къде са (конкретно за столовете ми е питането)? Благодаря.

# 619
Столовете са от Виденов,за съжаление в момента не мога да пусна снимка.

# 620
Мерси, сега ще ги открия.

# 621
Здравейте дами,

Моля за мнение, според вас 77 см разстояние за минаване между остров и стена достатъчно ли или ще е неприятно?

На проекта островът май беше направен по малък, прикачвам го само за илюстрация:)
Всякакви коментари и препоръки (И извън зададения въпрос) са добре дошли Grinning

# 622
Здравейте, някой ползвал ли е дизайнер за кухня и хол и би ли могъл да препоръча? И ако може да работи на разумни цени Simple Smile

# 623
Gebura аз бих изместила острова, така че да е на еднакво отстояние от двете стени и кухненските шкафове. Цветово ми е много бледа обстановката, бих сменила напр. цвета на кухненското обзавеждане.

# 624
Бледото си е екстра. Аз не съм сигурна как се връзват кремавото със сивеещо бялото. Факт е, че не ме дразни, но малко ме смущава.

# 625
Моля за мнение, според вас 77 см разстояние за минаване между остров и стена достатъчно ли или ще е неприятно?
Достатъчно е да се мине спокойно, като гледам картинката вероятно ще се минава предимно от другата страна, не покрай прозореца. Аз лично бих предпочела острова със заоблени краища, защото размахвам ръце като италианец и не обичам препятствия Satisfied обаче ти си знаеш. Пред прозореца как да е, 77см са предостатъчно. Но за мен ще е не особено приятно да се въртя на завоя между ъгъла на острова и това дето прилича на плъзгаща се врата, там май става най-тясно, пък и с ръб. Не че действително ще е тясно, но просто ще си го мисля всеки път като минавам, най-вероятно въобще няма да минавам от там, бих сложила цвете в тоя ъгъл.

# 626
Бих направила шкафовете до тавана.

# 627
  • Велико Търново
Аз бих заложил на бели електроуреди - плот, мивка и печка

# 628
И аз си мисля, че покрай прозореца не бих минавала и ще сложа цвете.

Много ми харесват светлите цветове.

# 629
  • София
Бих направила шкафовете до тавана.
И аз. Ако това беше разположението на моята кухня бих скъсила прозореца с около педя и под него на тази стена бих направила долни шкафове /може би по-плитки/, както и да преместя острова вляво, да се изравини с тъпия ъгъл. От там едва ли ще се минава, а този трапец, които се образува остава неизползван. Така ще се освободи повече място вдясно за свободно преминаване.

Общи условия

Активация на акаунт