ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 690
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
На добър ни час на тийновете Simple Smile

# 436
Успешна учебна година на всички дечица!! Да са колкото може повече на живо на училище и да си намерят нови добри приятели!

Нашата девойка мина през фризьорския салон рано сутринта, много държеше да е с изправена коса Simple Smile върнаха се много оживени с приятелката, запознали са се с много деца, разменили са инстаграми и гледат снимки.

Нещастна е че към 0630 трябва да излиза за училище, което по нейни сметки означава, че трябва да става в 0530, за да имала време да се оправи. Харесали са госпожата, макар че им казала, че ще дава много домашни Simple Smile

# 437
  • В светлината на слънцето
Много съм проЗта. Забравих да снимам. За първи път нямам даже снимка за спомен за домашна употреба. Като се прибере и е в настроение, ще пробвам да го убедя - още е с дрехите от сутринта, само худито остави.
Но е супер доволен от класа. Всички били много яки. Срещнали са се с едната учителка по немски, другата - класната, е с първокласник и ще я видят чак утре.

# 438
Гита, и моята страда. С никой не се запознала, нямало време. Но пък  се ориентирала в училището, намерила си стаята.
Ще се отпуснат, трябва им малко време. Ново училище, нова среда, голяма е промяната. Дано да имат време да се поопознаят.
Нашите ще са втора смяна. Започват ударно с езика от утре.
Чудесни големи деца видях. Моята няма подходяща снимка а и не ми разрешава много много да я поствам.
Да са живи и здрави и на добър час!

# 439
  • София
Направихме с набора 10 000 крачки докато се приберем. Мина откриването, запознал се е с няколко момчета (естествено, девойките са пренебрегнати от него), говорили си за Майнкрафт, сега даже играят заедно. Класната влязла и ги почнала на френски и моят се стаписал дали знаела български Laughing Класната ще им е реално втората госпожа по ФЕ, основната преподавателка е друга, която също е била при тях. Не с аим казали нищо за учебниците, утре се надявам на повече инфо, вкл. програмата.

Моята е спек, както и очаквах. Чак не ще да ходи утре. Ша се гръмна. То бива срам, бива, ама чак толкова не бива.

Ама защо така? Толкова ли е срамежлив? Ще се намести, ще се иска време.

# 440
  • София
mmm, кой химн на ВВС??? Остави ме без думи, как съм го пропуснала???

Иначе ние снимки имаме много, обаче нито веднъж и тримата не гледат в апарата едновременно... Какво ли си въобразявах...

Няборът е пълен гипс. С никого не се запозна, време нямал. Добре, че се открихме с форумка, та поне с едно дете се запозна. Като ги пуснаха беше "бегам бързо, бате".
Но иначе е ентусиазиран. Досега избирахме от кашона тетрадки, обличахме с подвързии, етикети. И карта за ГТ има вече (нова за пореден път, че старата не знае къде е).
Не зная кога ще благоволи да се снима, но толкова пъти повторих,.че да се оправя, в понеделник трябва да има попълнена ученическа карта.

# 441
  • София
Ами...започва се! Успешна година на всички - и деца и родители Simple Smile
Само да сме здрави - другото ще се нареди Simple Smile

Моят киликандзер ич не ще да се снима и някак баща му го е издебнал с една крива физиономия Joy
Иначе сутринта се кипри, прави косата...чудо Joy

Обаче ме разби - питам как е новия клас - отговор - "Мъртъв!" И аз се опулих - разясни, че никой не говорил с никой и май всички са били много ошашкани... Дано да потръгнат нещата...

# 442
  • София
Маги, води се неформален химн и на всиките им празници се пуска.
Скрит текст:
"Веселин Маринов - Песен за летеца"
музика:Тончо Русев
стихове:Евтим Евтимов

Земята българска се вдига
сега на двете ти крила
и в синята небесна книга
записва твоите дела.

Лети летецо все нагоре!
лети до сетния си дъх!
Една земя е твоят корен,
едно небе е твоят връх!

Пр.: Лети за род, лети за чест и слава,
лети, лети през бури и покой! -
Човекът е летец тогава,
когато стане птица той!

# 443
Честит 15 септември на всички замесени-ученици,учители и родители!
На тези ,като нас , които днес прекрачват прага на ново училище им пожелавам здраве и безкраен устрем да следват мечтите си, да открият нови приятели и да попаднат на учители, които да ги мотивират и вдъхновяват!
Попътен вятър на наборите,здрава,успешна и присъствена учебна година на всички

# 444
  • София
Маги, води се неформален химн и на всиките им празници се пуска.
Скрит текст:
"Веселин Маринов - Песен за летеца"
музика:Тончо Русев
стихове:Евтим Евтимов

Земята българска се вдига
сега на двете ти крила
и в синята небесна книга
записва твоите дела.

Лети летецо все нагоре!
лети до сетния си дъх!
Една земя е твоят корен,
едно небе е твоят връх!

Пр.: Лети за род, лети за чест и слава,
лети, лети през бури и покой! -
Човекът е летец тогава,
когато стане птица той!
Притесних се, че за 20+ години нещо съм изтървала кардинално. "Мани го тоя... химн".

# 445
  • София
Училището от снимката на gia_fire, но откъм двора Simple Smile
Скрит текст:

Засега много си харесва класа, класната страхотно е разчупила ледовете още в първия час - казала им да поговорят 5 мин със съседа си по чин и после всеки представял съседа. Директорката им пожела след 5 г да им е много мъчно, че напускат любимото си училище и тук вече аз пророних сълза, разбира се. Дано така продължават.

# 446
  • Варна
Прибрахме се и веднага влизам на отчет. Очарована е от класния, бил забавен, имал идеи за клуб по роботика и анимация (преди се е занимавал с това професионално), предложил утре да слязат до плажа да си побъбрят и опознаят. Днес са ходили някъде също, но щерката имаше час за очен, та пропусна и сега я е яд малко. Вдигнала в диоптъра до 2, но лекарката каза, че вероятно е от растежа и е нормално в тази възраст. Децата в класа били симпатични, запознала се е с 5-6 (момичета май само). Програма още нямат и дори за утре не знаем какво се очаква, та още малко айляк Wink

# 447
Да са успешни и здрави учениците и много радост на родителите! 🍀

На добър час! 🍀

🍀

# 448
Успешна учебна година!

# 449
  • София
Ето снимка и от нас...
Скрит текст:
Каката посреща зайци в НЕГ и затова е ежедневно небрежна!
Скрит текст:
И от нашия нов училищен двор имам, но децата са много и са разпознаваеми, та не мога да пусна тук снимки.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:32 от magi_sveta

Общи условия

Активация на акаунт