ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Ето я и вчерашната снимка в гръб -
Скрит текст:

Да, със 7/8 панталон е. Не можах да го накарам да обуе дълъг. Само върти очи в отговор на моите кандърми!
Бях си взела отпуск и присъствах на тържеството в ЕГ Пловдив. Много познати родители!
А той... се прибра у нас към 18 часа!!!!
Цял ден скиторили с класа!
Всички били много готини!
Някои носили 2-3 тестета карти (не се смейте!).... На 15 септември в ново училище да си вземеш ей, така картите!
И след като хапнали, пийнали, разхождали се и се застопорили да играят белот в Градската градина.
Днес го питам "да ти принтирам програмата?" - "тя, Мария ще ми я принтне"
Която и да е тази Мария....
Смееше се снощи като се чу по телефона с баба си ... "и, бабо, само да ти прочета за сряда "немски език, немски, немски, немски, изобразително изкуство, и после - изненада! - още два часа немски! И, госпожата каза, че и часа на класа ще ни е пак немски..."

Стана рано и хукна към спирката!
Дано да запази този ентусиазъм до 12 клас!

# 496
  • там някъде...
Добър ден и от мен! Аз съм приятно изненадана - и дребното, и младежа станаха сутринта, закусваха и потеглихме. Цял ден чакам да ми драсне два реда тинейджъра, ама нещо не ме отразява. Днес ще ги побъркат от английски език....та си чакам отзиви от днешния ден..

# 497
  • София
Момичета, на мен в Школо-то още ми дава грешка - не били въведени данни от училището. Ние миналата година бяхме с АдминПлюс, но преди това бяхме с Шкоро-то, т.е имам регистрация, малките ми деца са си там. Не, че се притеснявам, но обичам всичко са ми е готово. При вас как е?

catty m,  бързо да заздравеят драскотините Kissing Heart
И на мен ми дава грешка - нашето училище явно още не е въвело данните. И аз имам регистрация в Школо.

# 498
  • София
И аз съм в очакване да разбера как е минал деня. Сутринта се събуди учудващо бързо предвид ранния час. Отдидох с нея до училището и наистина в метрото и после в тролея имаше само ученици. Въпреки ранния час всички деца бяха много въодошевени и ентусиазирани. Дано да не им мине черна котка път.
Дъждец, много неприятно. Добре, че е бил малкия дявол. Преди няколко години ми се случи подобна случка, като карах девойката на училището. Поражението на колата беше минимално, но стреса и при двете ни беше голям. 
Pisa, не се ядосвай, нормално е да се успи детето. Все пак цяла ваканция е спал до късно.
Futfut, да е жив и здрав младежа, да намери добри приятели и да му е много успешна и щастлива годината.

# 499
Честита учебна година на всички малки и големи! Да са здрави и да им върви по вода!
Да питам: досега не съм ползвала Школо. Инсталирах го, регистрирах се и стигнах до съобщение, че се чака потвърждение от училището. Дали утре ще е готово вече? Влизах два пъти от сутринта... Или да споделя с класната...

# 500
  • София
shimbite, Вие не бяхте ли в ТУЕС? Там разбрах, че няма да работят с shkolo.

# 501
Хайде и моят отиде на училище втора смяна. Понеже ще бием ваксина другата седмица, дотогава баща му ще го кара и взима, има тази възможност. Госпожата по математика им е пуснала учебника по математика, който искал да си го принтирал. Очаквам от първия час да се почне с преговор по този предмет. Иначе наборът отказал да тръгне с къс панталон, защото е с окосмяване по краката и ... незнаел как ще бъде възприет от момичетата.

# 502
  • София
Госпожата по математика им е пуснала учебника по математика, който искал да си го принтирал. Очаквам от първия час да се почне с преговор по този предмет.
strom76, как им се казва госпожата?

# 503
Тъй вярно, но имам и по-малка ученичка:)

# 504
  • София
Тъй вярно, но имам и по-малка ученичка:)

май сме в един клас Smirk

# 505
Госпожата по математика им е пуснала учебника по математика, който искал да си го принтирал. Очаквам от първия час да се почне с преговор по този предмет.
Госпожа Ивайла Гергова . Млада дама. По принцип аз харесвам младите учители, защото те някак си носят ентусиазъм и новаторство. И това, че им е пуснала учебника ми харесва - ами не всеки родител може да извади х пари в началото на убената година за нови/употребявани учебници, а пък така детето няма да се чувства "виновно", че семейството му има финансови трудности.
Като споменах учебници - днес една майка в групата "Майки на тийнейджъри" във ФБ пусна една касова бележка за "безплатното" образование до 7 клас. И като й се нахвърли една учителка - ама нямам думи.
Иначе и според мен при съотношение получавани доходи/цена на учебници ми се струва, че има нещо сбъркано. А ако имаш две (или повече) деца в гимназиална степен, направо потребителски кредит трябва да се тегли. Не са ми такива представите за конституционна защита на децата и правото на образование, честно. Иде ми да им дам тоталката за закупени тетрадки, учебници, помагала и прочие на тия от НС и МС (с разбитата на две помощ за осмокласници) и да им обясня, че първата част от учебниците ще ги купя сега, а втората - през втория срок.

# 506
  • София
Скрит текст:
Хайде и моят отиде на училище втора смяна. Понеже ще бием ваксина другата седмица, дотогава баща му ще го кара и взима, има тази възможност. Госпожата по математика им е пуснала учебника по математика, който искал да си го принтирал. Очаквам от първия час да се почне с преговор по този предмет. Иначе наборът отказал да тръгне с къс панталон, защото е с окосмяване по краката и ... незнаел как ще бъде възприет от момичетата.

Горещо препоръчвам ако му е възможно да продължи да го кара още 2 седмици после. Да, осъзнавам, че ще се среща с достатъчно хора покрай училището, ноооо... Всяко излишно е излишно. А и не само ковид съществува на света... не е нужно точно докато организмът му се бори да изгражда имунитет да му се наложи да се бори и с още нещо, ако е възможно да се избегне...

Скрит текст:
[/color]

# 507
Госпожа Ивайла Гергова . Млада дама. По принцип аз харесвам младите учители, защото те някак си носят ентусиазъм и новаторство. И това, че им е пуснала учебника ми харесва - ами не всеки родител може да извади х пари в началото на убената година за нови/употребявани учебници, а пък така детето няма да се чувства "виновно", че семейството му има финансови трудности.
Като споменах учебници - днес една майка в групата "Майки на тийнейджъри" във ФБ пусна една касова бележка за "безплатното" образование до 7 клас. И като й се нахвърли една учителка - ама нямам думи.
Иначе и според мен при съотношение получавани доходи/цена на учебници ми се струва, че има нещо сбъркано. А ако имаш две (или повече) деца в гимназиална степен, направо потребителски кредит трябва да се тегли. Не са ми такива представите за конституционна защита на децата и правото на образование, честно. Иде ми да им дам тоталката за закупени тетрадки, учебници, помагала и прочие на тия от НС и МС (с разбитата на две помощ за осмокласници) и да им обясня, че първата част от учебниците ще ги купя сега, а втората - през втория срок.
Aсолютно съм съгласна. А помощта за дете в 8 клас е едва 300 лв, като я изплащат на два транша.
Аз със 150 лв. не мога само на малкото дете учебните помагала да покрия.

# 508
  • Пловдив
При "безплатни" учебници, за 6 клас вчера дадох 120 лв. за помагала!!!
Отделно тетрадки - днес имам ЕдинственаТА цел в живота да намеря тетрадка голям формат 100 листа (не 96, не 80, не със спирала!!!!!), защото госпожата по БЕЛ щяла да я убие (цитирам)....
ImpImpImp
Говоря за шестокласничката си.

# 509
  • В центъра на моретата
Честита учебна година на всички малки и големи! Да са здрави и да им върви по вода!
Да питам: досега не съм ползвала Школо. Инсталирах го, регистрирах се и стигнах до съобщение, че се чака потвърждение от училището. Дали утре ще е готово вече? Влизах два пъти от сутринта... Или да споделя с класната...

След първата регистрация в Школо, следва от училището - мисля, че беше класния, да се потвърди. Ако до няколко дни не се потвърди, трябва да се обадите на класния.

Девойката се обади, че се е прибрала. Доволна е, засега Simple Smile. Беше възмутена от факта, че по ФВС още един норматив щяло да има, освен старите от 7 кл. Simple Smile. По английски било "скука" - нали започват от азбуката.. По БЕЛ и математика - засега лежерно, а е учителите им били "яки", особено по математика, защото им разказал 4 вица.
Е, почерпели и с моркови - нали са зайци, ама много иновативно (нарязани на резенчета и с клечки за зъби на всяко), вероятно, заради пандемията.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 15:53 от zaek

Общи условия

Активация на акаунт