ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
И при нас е тишина за родителски, днес излезе на сайта, че окончателно са запълнени бройките паралелки с последно класирано дете - имаше останала една бройка за 4то класиране. Униформата е задължителна в ежедневен вариант, не само по поводи. Няма информация за самия 15.09 от колко часа ще ги искат, защото две училища делят една сграда и едните са първо от около 9-9:30, после другите / които сме ние Simple Smile/ , но кога точно е мъгла.

# 91
JiD имам си лични мотиви' и мисля' че това не е неговото
Аз се преброих за 10 мин' сигурно късмет извадих

# 92
  • София
Ние се преборихме с преброяването. Системата добре, но с някои въпроси беше зор.
За еднократната помощ подаде документи мъж ми. Днес му се обадиха да поискат декларация от мен, че съм съгласна той да получи парите. Милият се възмути, че било полова дискриминация. 😀
За родителска и аз не знам, но в неделя му почва школата по програмиране.
Лу и аз, и детето сме така. Умирам за бос крак и поне октомври съм със сандали. Само да не вали. А милия по бермуди. Иначе с яке ветровка.

# 93
mmm към телерик ли

# 94
  • София
Олимпийци
www.olimpiici.com

# 95
В пловдив нямаме голям избор
Телерик миналата година имаха десетина онлайн събирания' верно е безплатно' ама нищо не научи
Сега се е записал към софтуни' първият модул е безплатен' после ще видим

# 96
  • На морето!
И аз ни преброих рано сутринта, преди работа още. Бързо стана.

Утре сме на РС, изобщо не съжалявам, че не е присъствена, така ми е супер.
Следващата седмица ще сме на РС на малката в двора на училището, надявах се и там да е онлайн, но не.

# 97
  • Ланкър, планините Овнерог
Мина родителската. Занда е номер едно.
Сега обаче имам драма със Школо. Моите до сега не са го ползвали в училищата им и не ми е ясно. Свалих го, искам да се регистрирам. Попълвам си телефона, въвеждам кода, имена, иска да сменя парола и дава грешка. Не знам какво иска от мен. Някой да има идея какво трябва да направя?
П.П. Май разбрах къде е проблемът. Явно първо от училището трябва да ми въведат телефона в Школо.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 20:51 от Гита Ог

# 98
  • София
Родителска на 13-ти в двора на училището.
Преборихме преброяването от първи опит за 10 минути.
Каката записана на химия и биология (догодина е кандидат-студент)...
Зверски ме боли глава днес. ММ са на "откриване на учебната година" на маса. Мисля да злоупотребя с една чаша червино вино...

# 99
  • София
Чудех се аз защо има затишие и никой не пише, а тоимало нова тема. До сега наваксвах. Завърнахме се в София, приключихме с летните почивки и бабин-дом. Даже успях да убедя бащата да ни заведе навлизане в София до аутлета на Уайкики, та с триста зора купихме 2 чифта дънки. Трябва да се ходи на шопинг, ама нямам нерви и все се чудя как да го направя - или утре, че съм отпуска, или събота и неделя, което ще е кошмар.Наборът хич не обича да обикаля молове и да пробва, ама обича новите дрешки и обувки,  най му е добре да поръчам онлайн и да пробва вкъщи. Но сега за дънки не мога - напълнял е, слим и скини не му стоят добре, мъка е. Вече е мъжка номерация, 44 номер обувки (добре, че лятото не е вдигнал номера, че щях да се гръмна), а още реално не е влязал баш в пубертета.

Утре ще го водя да му видят пак ахилесите, че са скъсени и не знам какво да правим, другата седмица на зъболекар и двамата. Трябва да видя за детски ендокринолог да го заведа, че ме притеснява това напълняване.

РС при нас след 15.09, както бях уведомена по мейла след запитване от моя страна. Щеше ми се да знам какви учебници да взема, че да се възпозлвам от поне малка отстъпка по време на Алея на книгата и да си спестя малко стрес след това, ама... явно в нашето училище не се бърза особено.

Иначе аз обичам вълнението/тръпката на първия учебен ден. Докато бяхме в Белгия видях и другата страна и сякаш само в българската секция в нашето училище се усещаше това вълнение, ама беше хубаво. Но от друга страна не обичам прекалено "официални" облекла, специални тоалети, пък подаръци и подмазване на учители и директори.  Та залагам просто на букет, присътвие от наша страна и евентуална почерпка след това.

# 100
  • София
Нещо ми е вяло днес, утре съм на РС на малките и май осъзнах, че новата учебна година почуква на вратата. Наборът иска да се завърне към футбола, но в друг отбор, ще го умуваме в движение.
За облеклото -така и не се научих да съм изцяло спортна в парка. Задължително съм с шантави дънки/не скъсани, а просто различни/, спортно-елегантни обувки, нагоре -различно. Без дискретен грим рядко излизам - чувствам се като гола Joy А за сватби съм задължително с дълга рокля и токчета - нивото на официалност варира според мястото. Всички в семейството се съобразяват с облеклото си, само наборът тази година се опитва да ни бойкотира Joy

# 101
Beb40 и аз преди все гримирана ходих' но откакто нося диоптрични очила' и едно ярко червило като сложа' все изглеждам гримирана' пък даже и по-добре от преди

# 102
Нашата родителска приключи. Онлайн. Доста дълга. Малко съм...изненадана. Върнах се в детската градина. Едно събиране на пари на едро, предложения за ремонт на стаята...Но, явно мнозинството е съгласно, така че няма какво да кажа Simple Smile И ако пак са дистанционно...незнам Simple Smile
Много съм изненадана и от факта, че учебниците нямат почти нищо общо с тези на големия. Надявах се да си спестя поне купуване на учебници за 8 клас. И сборник имаме, чертичка не е драснал в него - сега друг на друго издателство. И защо това...? Странно!

Аз не се гримирам изобщо. На робота съм с дънки и маратонки. А за децата други обувки освен маратонки не купуваме. За училище аз също не разрешавам да се ходи с къси панталони, дори и да е топло, но със спортен панталон, тип долница на анцуг, ходиха в основното училище ( заради ФВС), сега вече няма как, защото не е разрешено.

# 103
  • София
Момичета, бясна съм. ММ и девойката ходиха да й взимат дънки (няма нито един дълъг панталон) и дрехи за 15.09. Имали среща в 18:30 часа. Два Мол - а обиколили, преди 40 минути се прибраха и знаете ли с какво се върнаха с една, да точно така една единствена тениска.
Нищо не си била харасела. В неделя обиколихме други два Мол-а и пак нищо 😡
Щели пак да ходят. Питам къде ще ходите, то Мол-вете свършиха.
Така съм се ядосала, че ще ги оставя да правят каквото искат и ще й гледам сеира на 15.09 като стане и пита, ами аз сега какво да си облека.
Моли, и моите деца обичат само с маратонки да ходят.
Не сме се преброили още, но до 17.09 има време.

# 104
  • В светлината на слънцето
Марти, то не е за харесване, ама те разбирам много добре, лично преживяно. Heart Ей, заради това ги научих да си пазаруват сами.
При нас инфо за РС няма. Няма и за учебници. Тайно се надявам да съвпаднат с тези от сестра му, че да спестя някой лев.

Общи условия

Активация на акаунт