ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И моите са само с маратонки, само щерката носи сандали, преди все искаше токчета - едва намирах детски, с някаква издатина, наподобяваща ток Joy Наборът се опита да дойде на сватба с къси панталони - за това иде реч Joy

Марти, моят се е затичал утре да си купува някои неща, набелязал ги. Аз вече го оборудвах с дънки, казах му да вземе още 1-2 чифта в други цветове. Когато са с ММ няма начин да се върнат с празни ръце - той не излиза без покупка от магазин, защото рядко влиза Joy
Дано да намерят нещо, че наистина си е изнервящо. Пийни едно, сипах си и аз. Наздраве на всички Kissing Heart

# 106
  • На морето!
Ау едно време най-обичах с баща ми да ходя по магазините. Отиваме да си купи вратовръзка и се прибирахме с 5-6 торби за мен и евентуално една вратовръзка за него.
Дъщеря ми сега е същата, синът пък залита в модата на рециклирането и използването повторно и ми обяснява какъв замърсител е текстилът и как трябва от втората употреба да си купуваме дрехи.

# 107
  • София
Не успявам с преброяването аз. Поне днес, т.е. преди малко седнах, но казват, че сайтът е спрян, заради хакерските атаки. Утре ще продължа с опитите.

Ходене по магазините с мъж е направа ад! Излизам с моя само, когато има да се купува нещо, силно желано от него. Преди време купихме основните дрехи и маратонки, но ги бяхме набелязали предварително. Иначе обикновено аз му купувам или онлайн, или сама избирам.

Нашата родителска среща е утре, присъствена. Ще видим какво и що ще кажат. Така и не можа да намери свои съученици в новото училище, надявам се да се запознае с добри деца, че и това го мисля. Иначе е контактен.

Другата седмица смятам да му пусна изследвания и май и ще го заведа и аз на очен, че с висенето пред монитора не знам докъде е стигнал.

Аз се гримирам рядко, или спирала, или малко черен молив. Покрай тия маски червилото почти излезе от употреба. Обличам се спортно, спорто-елегантно, а когато мястото го изисква и официално, тогава слагам и токчета.

Тръпката по първия учебен ден си я имам, харесвам тази приповдигнатост.

# 108
Родителската среща е присъствена на 13 септември. Знаем си вече класната.

# 109
  • София
Futfut, и моята девойка не успя да намери свои съученици из онлайн групите. Доста се е притеснила, дали ще успее да са намери приятели.
И аз ще я водя другата седмица на очен преглед, защото тя е с много висок диоптер и трябва да се следи поне два пъти в годината.
Валерия, честит рожден ден на твоята госпожица. Да е здрава, щастлива и да има прекрасно детство. Весел празник 🎉
И аз днес пораствам с още една година 🙂
Скрит текст:

# 110
  • София
Марти, честит рожден ден! Пожелавам ти много ценни моменти с любимите хора, които да те карат да се усмихваш непрестанно! Нека животът ти бъде изпълнен с разбирателство, здраве, щастие и късмет Kissing Heart

valeriq.k, честит рожден ден и на твоята принцеса! Нека детството й бъде изпълнено със звънък смях и веселие! Нека порасне заобиколена от любов и щастие! Нека преследва мечтите си неуморно и ентусиазирано Kissing Heart /дано вече се е пооправила/

# 111
  • В центъра на моретата
Марти, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и обичаща! Пожелавам ти дни със слънчеви емоции с любими хора!
Ден съм на РС присъствена. Дано поне стане ясно какви ще са учебниците и да видим как ще стане с общата поръчка на тези по езика. В стария клас имаше една майка, която беше касиер и много й допадаше тази дейност - поръчка на помагала, подаръци, ремонти.. Дано и сега се открои такава. Мен май хич ме няма в тази част.

# 112
  • София
Привет и от мен и благодаря за темата! Малко се запиляхме последния месец, най-накрая усетих, че било лято за цели 10на дни… после есента някак си рязко започна 😅

Гита Ог, много се радвам за вас!

Щерката няма търпение да започне вече училище, което е сладко, не съм засичала преди такъв ентусиазъм. Вчера мина родителската - за пръв път присъствам на такава под час и без излишни лакърдии; не знаели още за учебниците, защото МОН за пръв път било дало възможност на учителите да преценят и изберат издателство след входните нива. Но пък ще събират пари и ще се купуват накуп, което изключително ме устройва. Хич не е моето нещо пазаруването за 1 учебен ден. Тази година детето ходи с приятелка и тетрадки да си купува, прекрасно 😎 Извадихме л.к., днес ще й махат брекетите и остана само да я водя на фризьор за някаква японско-корейска прическа, която си е харесала… 😆

Може ли да ми припомните, имаше ли някаква разлика при подаването на заявление за помощ след 15 септември или грешни спомени имам?

# 113
Моля някой, който е бил вече на Алея на книгата да каже има ли намаление на учебниците на различните издателства или е същото като да се поръчат онлайн.
При нас има учебници и от БГ учебник, Архимед, Педагог, Просвета Worried
Струва ли си да се ходи дотам ?

# 114
  • там някъде...
Привет,
Марти - Честит рожден ден ! Пожелавам най-вече здраве...останалото се постига !

Аз все още нямам час и дата за родителска среща.Кога ли ще ги купувам учебниците, кога ще се поръчват униформите / че те са и две.../ - не знам. Класната на дъщеря ми беше описала всичко сбито, точно и ясно във фейсбук групата ни, та там съм готова вече.

# 115
  • София
Моля някой, който е бил вече на Алея на книгата да каже има ли намаление на учебниците на различните издателства или е същото като да се поръчат онлайн.
Привет - винаги има намаления - поне 20 % на нещата

Марти, честит рожден ден! Пожелавам ти много усмивки и прекрасни емоции!!! Heart

valeriq.k, честит рожден ден и на твоята девойка! Нека бъде много щастлива и успешна! Heart

Soñadora, .:Диди:.,magi_sveta - понеже ни е присъствена РС - искате ли да се разберем как да се познаем Simple Smile

Аз не се гримирам...никога не съм можела Joy За бала ме гримираха и съучениците не ме познаха Joy За сватбата бях пак с малко грим и това е... 2-3 опита да си сложа фон дьо тен завършиха с омазани блузи Joy Много съм зле Joy А за обличането - едно време много обичах да съм по бизнес, ама откакто напълнях Sad По-скоро спортно елегантно се мотая и за съжаление мноооого рядко слагам токчета, че това стройно тяло не го издържат Joy

# 116
  • Варна
Марти, честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана! Flowers Hibiscus
Валерия, да ти е жива и здрава девойката! Много щастливо детство и верни приятели й пожелавам!

Давам бърз отчет от нашата РС снощи. Като цяло съм доволна. Класният е малко неориентиран още в училищните дела, за първа година ще води клас, но ми се стори като човек, който децата биха харесали. Доста харизматичен, леко отнесен, но симпатично Simple Smile Видяхме и по-голямата част от учителите. И те ми харесаха. Учителката по АЕ е младичка, много енергична ми се стори и весела. Да видим с децата как ще се спогодят. Не знам какво е съотношението момичета/момчета, но изглежда не е твърде момчешки класа, ще са поне 7-8 момичета, което е ОК. Дадоха ни още допълнителни помагала за докупуване, та ще поръчвам тия дни отново Simple Smile

За грим и облекло - кремът ми с фактор е с лек тен, та минава като за грим, слагам и една спирала (да ми блесне синьото око Wink ) и съм готова. Въпреки, че съм миньон, не си причинявам токчета, обувките трябва да са ми много удобни, защото съм бързоходно човече и с токчета не ми се получават нещата. Винаги съм се възхищавала на дамите, които грациозно се носят на високи обувки! Просто аз не съм от тоз модел...

# 117
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честит рожден ден, Марти.
звезди в очите, и спокойствие в душата ти желая.
Скрит текст:
с майка ми сте астрални близначки. Sad

за учебниците, нашите не бяха ли първи по някаква нова система? ако не греша, значи доста от учебниците ще са различни от тези на предходните набори. Sad

# 118
Честит рожден ден, Марти! Бъди здрава и само вълнуващи и незабравими изживявания!
valeriq_k, много здраве и късмет на девойката ви! Дано вече е по-добре и успее да се наслади на празника си!

...
Въпреки, че съм миньон, не си причинявам токчета, обувките трябва да са ми много удобни, защото съм бързоходно човече и с токчета не ми се получават нещата. Винаги съм се възхищавала на дамите, които грациозно се носят на високи обувки! Просто аз не съм от тоз модел...

Аз пък съм точно от този модел - не особено висока и винаги на някаква форма ток/платформа...Приятелките ми се шегуват, че и кецовете ми са на токчета. И се нося като кораб - бавно и тържествено, често крачкомерът не ми засича крачките, щото плавам направо...Гримирам се всеки ден, освен на море или друга почивка - имам усещането, че изглеждам като болна, ако не си сложа цветовете на войната.

# 119
Привет - винаги има намаления - поне 20 % на нещата

Марти, честит рожден ден! Пожелавам ти много усмивки и прекрасни емоции!!! Heart

valeriq.k, честит рожден ден и на твоята девойка! Нека бъде много щастлива и успешна! Heart

Soñadora, .:Диди:.,magi_sveta - понеже ни е присъствена РС - искате ли да се разберем как да се познаем Simple Smile

Аз не се гримирам...никога не съм можела Joy За бала ме гримираха и съучениците не ме познаха Joy За сватбата бях пак с малко грим и това е... 2-3 опита да си сложа фон дьо тен завършиха с омазани блузи Joy Много съм зле Joy А за обличането - едно време много обичах да съм по бизнес, ама откакто напълнях Sad По-скоро спортно елегантно се мотая и за съжаление мноооого рядко слагам токчета, че това стройно тяло не го издържат Joy

Много ти благодаря WinkNature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт