ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 36 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
русе Simple Smile мг-то там си е с традиции, които не избледняват. и я пише в списъка къде са приети децата в 1вия пост - аз оттам се ориентирам понякога Simple Smile

# 346
. Сега остава да налучкам как да го добавя в Школо, нИ става
Влизаш си в профила_(през настолен комп. го правих)
-Права на достъп
-горе в дясно зелено плюсче +Заяви достъп
После вече си избираш училището, попълваш имена, паралелка  ит.н.
В моя профил в Школо няма бутон права на достъп, нито зелено плюсче и от менюто също нищо такова ве се появява. Влизам на 2020/2021, но няма опция за смяна на годината. Виждам всичко което е получено в 7 клас, статистики, съобщения от някои учители, но не виждам класа например както беше споменато в дискусията около регистрациите в школо. Може ли някаква снимка на екран, меню, нещо което да ме ориентира къде греша.

# 347
  • София
https://www.shkolo.bg/blog/novo-uchilishte/
Дано е от помощ, как да добавим ново училище.

# 348
  • В светлината на слънцето
От телефон не става. И аз опитах, не излизат всички опции. Та Рори, може и това да е проблемът.

# 349
Малко ъпдейт от мен - статусът от 'непотвърден' ми е сменен на 'отказан' Grinning. Не ме харесаха!

# 350
  • Перник
Родителската среща мина, класната е симпатична, данните в Школо са актуализирани, И родителите сме поканени на откриването на учебната година, че даже и министърът щял да дойде.

Пожелавам на всички успешна и присъствена учебна година! Simple Smile

# 351
Пожелавам успешна нова учебна година на всички осмокласници !
Да им върви по вода, да намерят нови приятели, да попаднат на вдъхновяващи учители!
Девойката си купи малко тетрадки и канцеларии и лека полека и идва желанието да ходи на училище.
Откри че има познато дете от нейното училище в класа и е по-спокойна.
Утре ще си ходи сама. Свикнала е с пътуването по ГТ. Пътува от 1 клас.
Новото училище е в района на старото, даже е една идея по-близо.
Записах я да продължи и АВО то.
Въобще... започваме с нови сили.

# 352
  • София

Последен ден ваканция!?
Как е възможно!?
Къде ми отиде ваканцията, кой я открадна, защо беше толкова малка, докато започне и се оказа, че е свършила, не ми харесвааааа... Искам пак да е в 1-ви клас. И още от началото на май да сме си заедно, да ходим на плуване, да го водя за ръчичка, да е мъничък и... аз да съм по-млада.... SadSad

# 353
  • София
Родителската среща мина. Аз съм приятно впечатлена, чак на мен ми се прииска да тръгвам утре на училище.
Ще присъстват родители на краткото тържество. Наборът няма против (нали няма да ме държиш за ръка, стой си, не ми пречиш). Цветя - купени. Каката поиска две - за класната и за госпожата по руски. Не съм купила ученически карти и едва утре ще се снимат... Но и това ще оправим.
Избра си риза, сега каката мери рокли. После съм аз на ред... Днес съм включила турбото и засега спори работата.
Трябва да направя една медицинска застраховка за чужбина и това е.

# 354
Аз се изгубих, защото потънах в работа.
Не ми се вярва и на мен, че тази КРАТКА ваканция свърши и утре започва учебната година.
Пожелавам успех и здраве на всички наборчета (и техните родители и учители)!
За да не е празен поста, да похваля нещо по литература, което купих, че сме доникъде със задължителната литература. В помагалото има преразказани на достъпен за осмокласника език произведенията, кратка аналитична част и тестове. Доста е добро:  https://www.rivapublishers.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=971

# 355
При едното ми дете се оказа, че проблемът не в платформата "Школо", а от училището. Директорката още не е въвела новата програма, преподавателския състав ( имало  свежи попъления) и прехвълянето на децата от една паралелка в друга.
От училището ми обясниха любено, че много зор давам и че до 15.09 всичко ще е прехвърлено.
Обаче по справка с други родители от класа, едните имат нов профил и успяват да получат инфо в платформата, други не.
По какъв принцип става това разделение, все още проучвам.
При мен малкия изчезна от школо, когато добавиха Криси в новото училище, явно са затрили старите роли в акаунта. А другите, които ги виждат нямат смяна в училището на някое от децата, според мен
Да, същият проблем.
Не са се затрили, ако влезеш от компютър, а не от телефон и натиснеш горе в ляво 2020/2021 и излиза всичко за двете деца.
Директорката обясни, че до 15.09 всичко ще е наред.
ЕлиМели, а дребния е в "б" клас, нали? При класната на каките....
Директорката как ни прецаката нас "А" клас....ама тва е друга тема...Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 14:25 от sladkish4e

# 356
Май само аз не съм впечатлена от родителската среща, класният и организацията в училището, а то хем е "старото"
Набутали са ни учители,  които не са ок
Колкото бях ентусиазирана след приема в 5 клас, сега е точно обратното
Синът е сигурен , че това е неговата паралелка, аз и преди бях с резерви, сега съм доста разочарована, само времето ще покаже
Опитвам се да се настроя позитивно, колкото мога
Успешна , и най вече присъствена учебна година  на всички осмокласници и на родителите

# 357
  • София
От телефон не става. И аз опитах, не излизат всички опции. Та Рори, може и това да е проблемът.
От телефон също става. Винаги оттам съм добавяла роли и съм сменявала училища.
Аз в Школо - то влизам само през телефона, така ми е по - удобно Smile

И за мен ваканцията мина много бързо, а пък за децата сигурно още по - бързо. От утре започваме със ставането в 6 часа, а от 16.09 в 5:45 Frowning1

# 358
ЕлиМели, а дребния е в "б" клас, нали? При класната на каките....
Директорката как ни прецаката нас "А" клас....ама тва е друга тема...Simple Smile
В ‘б’ клас е да. Казаха, че старата им класна е избрала новата, която познаваме от каките. Страшна е…

# 359
  • София
Здравейте скъпи Дами, оцелели след седмокласната ни истерия. Днес взех учебниците и ми се появиха въпроси - ще имаме ли помощ като пощата, миналата година? В ръцете ми е Философията, за мен интересна, но искам да съм подготвена с материали... Какво допълнително взехте, кои сайтове ще са ни от помощ... Извинете ако вече сте го обсъждали, явно съм го пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт