ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 669
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Леле, Дъждец, ужасно преживяване!
Furfural - със закъснение - честит ти рожденик, плодотворна и лека да е годината му...

# 481
  • София
Futfut, честит празник - да е здрав, спокоен и щастлив с изборите си твоят младеж!

Това не знам дали ще доживея да го видя в първия учебен ден някога, възхищавам се на подредени хора, но моите и двамата май не са от тях Simple Smile
... и си заподреждал  раницата с тетрадки и учебници.

Дъждец, дано с вчерашния инцидент се е изчерпало всичко лошо за тази учебна година.

# 482
Много успехи на всички деца и спокойствие за нас, желая през новата учебна година.
futfut, честит празник на младежа- жив и здрав и успешен.
Вчера беше лудница, баткото в едното училище- приключихме и хайде към малкия в другото. Много хора, емоции, бях като надрусана. Добре, че пуснах отпуска.
Нямам търпение да чуя отзиви за днес. Вчера наистина беше блокаж, уж казва, че е било добре, а имам чуството, че през цялото време е бил в транс...
Дъждец, много криво преживяване...емоциите ти са ми много, много познати...Случвало ми се е подобно нещо, уж леко и всичко наред, но човек като му се насъбере и всичко избива на рев. Деня отива, то е ясно...Хубаво е, че девойката се е оправила и всичко е наред.

# 483
Маги, води се неформален химн и на всиките им празници се пуска.
Скрит текст:
"Веселин Маринов - Песен за летеца"
музика:Тончо Русев
стихове:Евтим Евтимов

Земята българска се вдига
сега на двете ти крила
и в синята небесна книга
записва твоите дела.

Лети летецо все нагоре!
лети до сетния си дъх!
Една земя е твоят корен,
едно небе е твоят връх!

Пр.: Лети за род, лети за чест и слава,
лети, лети през бури и покой! -
Човекът е летец тогава,
когато стане птица той!

Успешна учебна година на наборчето!
От ТУ - София вече са качили снимките от вчера.
https://www.facebook.com/technicaluniversitysofia/photos/pcb.130 … 1300222537061940/

# 484
  • София
Дъждец, ако има сълзи оттук насетне - нека са от радост Kissing Heart Мен навремето ме помете трамвай, много добре виждаше, че съм на релсите, защото от известно време изчаквах да се изнижат колите от насрещното. И до ден днешен благодаря на *, че децата не бяха с мен, така се въртя колата, че...абе, малкият дявол. Прегръдки от мен Kissing Heart

# 485
Хора, аз ще се гръмна. Моят се е е събудил в 10.30ч. Аз съм пред самоубийство. Звънях му в 8 без 10, а той ми затвори. Реших, че е влезнал в клас и затова ми затваря. А той си спал. Брат му излезнал в 7ч и решил, ме му е много рано да го буди. Направо не знам какво да правя, досега рева. То бива, бива, ама..Все едно съм в кошмар 😢
Дъждец, ужасна случка!

# 486
  • София
Олеле! Аз от това май най-много се притеснявах, да не се успя и да не успея да я събудя. А тя сама станала сутринта..
Писа, случва се - все пак учителите сигурно ще им дадат малко толеранс да свикнат с режима след ваканцията, не се притеснявай!

# 487
  • Пловдив
Дъждец, мен след такъв удар седмица ме боля врат. Камшиченият удар си е доста опасен. А пък за вина - задният е виновен по принцип, трябва да докаже, че не е. Главоболия, но пък малкият дявол.
Pisa, само мога да кажа - разбирам те.
Ние се позагубихме. Бяхме на почивка, сега пак в коловоза на лудницата.

ето го новоизлюпеният осмокласник

# 488
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сладур!
Simple Smile гледам ти профилната снимка, гледан осмокласника, гледам баткото...
Wink на ксерокс са правени да знаеш. Simple Smile с най-добри чувства го казвам. и моите са така, нищо, че са от различни бащи. Simple Smile Simple Smile
при вида на Горинич в детската градинка бяха казали "ааа, ние тоя веднъж вече сме го гледали!"
и после изненадааа. Wink външно същия, а характер, поведение...  всичко различно. Wink

# 489
Добри, моята щерка е одрала кожата на баща си, толкова много, че той имаше една колежка, дето се бъзикаше, че това дете не е от жена му. Изцяло на него прилича.
От днес се започва ученето, вече получих съобщение в школо, че ще имат контролно по английски. Моята никак не се притеснява, разбира се, но ми е малко странно, все пак ако има деца, които никога не са учили езика, те какво ще правят.
Дойде и кода за Тиймс, дано не им трябва акаунта скоро.
Дъждец, много неприятна случка, но поне няма други освен материални последици.
Пиза, ама първа смяна ли е? Иначе и моята май е спала докъм десет и нещо, но е следобед на училище.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 12:22 от MianaNia

# 490
Добри, моята щерка е одрала кожата на баща си, толкова много, че той имаше една колежка, дето се бъзикаше, че това дете не е от жена му. Изцяло на него прилича.
От днес се започва ученето, вече получих съобщение в школо, че ще имат контролно по английски. Моята никак не се притеснява, разбира се, но ми е малко странно, все пак ако има деца, които никога не са учили езика, те какво ще правят.
Дойде и кода за Тиймс, дано не им трябва акаунта скоро.
Това контролно, входно ниво ли е?
Струва ми се твърде рано...
Поне преговор 1 седмица да направят. Simple Smile

# 491
Да, Сладкишче, май нещо като входно. От което няма голям смисъл, тъй като няма да ги разпределят по групи съобразно нивото. Почват от А и Б. По-скоро ще е само ориентир за класната.

# 492
  • София
Хора, аз ще се гръмна. Моят се е е събудил в 10.30ч. Аз съм пред самоубийство. Звънях му в 8 без 10, а той ми затвори. Реших, че е влезнал в клас и затова ми затваря. А той си спал. Брат му излезнал в 7ч и решил, ме му е много рано да го буди. Направо не знам какво да правя, досега рева. То бива, бива, ама..Все едно съм в кошмар 😢
Дъждец, ужасна случка!

Не се разстройвай толквоа, нищо фатално. Би трябвало да са толерантни първите 2-3 дена към децата. А да се надяваме, че така и той ще си извлече урок. Явно е спокойно дете, за ралзика от трепетите на другите, които не са спали.

Моят стана в 6 ч., беше ошашавен леко, в метрото в 6.40 ч. беше толкова пълно, предимно ученици, аз се шашнах. Утре го пускам сам, иначе не знам дали ще оцелея Simple Smile Вчера бях като пребита, адски уморена, а не мога да заспя. сутринта станах в 5.30 ч.

Дъждец, много неприятна случка, много стрес. По-важното е, че сте добре.

Ние имахме сходна случка уикенда, кола ударила мъжът ми, докато карали колелета с децата, на велоалея, добре, че той е бил първи, а не дъщеря ни. Всъщност тя е и най-пострадалата, защото се е ударила в баща си, има драскотини по лицето, лакътя и сини по краката. На мъжа ми и на набора нищо им няма, слава Богу.

Сега седя на работа и само тръпна да се обади и да науча нещо ново.

# 493
  • София
Момичета, на мен в Школо-то още ми дава грешка - не били въведени данни от училището. Ние миналата година бяхме с АдминПлюс, но преди това бяхме с Шкоро-то, т.е имам регистрация, малките ми деца са си там. Не, че се притеснявам, но обичам всичко са ми е готово. При вас как е?

catty m,  бързо да заздравеят драскотините Kissing Heart

# 494
Да, Сладкишче, май нещо като входно. От което няма голям смисъл, тъй като няма да ги разпределят по групи съобразно нивото. Почват от А и Б. По-скоро ще е само ориентир за класната.
Да, на родителската класната каза, че няма да пише оценки, само за нея е информацията. Може би, ако всички са учили да съобрази темпото… И моята дъщеря отиде спокойно, въпреки идващото контролно. Надявам се, така да е и за напред!
Дъждец, кофти случка точно когато сте бързали. Важното е, че сте добре!!!

Бебчо, при мен в школо с каката е Ок, но с малкия - още не са въведени данните. Училището се бави.

Хубав ден на всичките ни деца! Дано се върнат спокойни и доволни от класовете си.

Общи условия

Активация на акаунт