Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 793
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Чудех се и аз дали да напиша за някой мой муньо, че и аз имам бисери, ма си викам я да не вземе някой да ме разпознае newsm08
И аз така, Синео4е Joy Айде, ша си траем smile3520 и ша гласуваме за другите /аз се готвя за моя отговорен вот- като прочета всичко Mr. Green/
Диди 81, отпечатъците ги направих с водни боички- мазах яко, ама те тез боички хич не се отмиват с вода- после 2 седмици бяхме сини... Може би с индиго трябваше да опитам newsm78
Лека вечер  bye

# 211
Диди,с нетърпение чакаме вашата месечинка   party023  eat
Синеоче,Прасчо,я си кажете,че и с вас да се посмеем  Joy И аз все още не съм изчела всичко,а когато го изчета ще си дам вота   bouquet

# 212
Това са моите слънчица Heart Eyes по случай HALLOWEEN  Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 23:41 от eti_31

# 213
  • ES
Дай парола де

# 214
Сорииии, за първи път качвам на снимка .бг
http://images11.snimka.bg/001466011-big.jpg

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 23:27 от eti_31

# 215
  • Варна
Добро утро,маменца  bouquet
искам да споделя какво откритие направих вчера #Shockedвсеисвестни са мойте проблеми с кърменето,и желанието да не спирам колкото се може по-дълго.След един 100часов разговор с Асето и след доста Bangheadнакрая се усетих.
така.когато се наложи да дохранвам взех Аптамил като най-добро.обаче ношият младеж го повръщаше на фонтан.веднага взех Фризовом който е против повръщане,и вече нямах проблем.обаче Фризото е много гъсто и бибата е с огроооооооомна дупка,естествено е две,три цоквания без много усилия млякото е свършило и малкия е доволен.така лека полека започна да отказва гърдата защото го мързи да суче.вчера смених бибата с такава с по малка дупка и той отказа да яде #Crazy #Crazy #Crazy.дръпна два пъти и като видя че не пуска и рев.........слагам га на гърда пак рев мързи го две не вижда.  smile3511 отидох аз взех Фризолак че е с нормална консистенция сложих пак бибата с малката дупка,цокна малко не му хареса,но хапна.давам пак цица засука.после пак така и лека полека започна да суче по-спокойно Praynigнадявам се до няколко дни да свикне.а аз кърмица си имам не е да нямам както си мислех smile3538
Благодаря на Асето   love001
Синеоче,благодаря за линка мноооого се посмях.имам си фаворит,но и аз ще изчакам да изчета всичко и тогава ще гласувам.
Нарина,дано бързо се оправи проблема ти че много си напати,горката. smile3501 че въпреки всичко не се отказа
Фиона,аз бих искала на празниците да сме си вкъщи. 1dating 1crib
все пак първа Коледа с бебо,не ми се ходи никаде.Вкъщи топличко уютно ние тримата,абе романтика Blush

искам да питам мамите на които им е идвало вече Embarassedкакво ви тече Embarassedизвинете за въпроса,но на мен уж ми дойде а пък не е както трябва.все едно ми свършва такова е и само леко цапа.точно както в края на лохиите newsm78 newsm78 newsm78

# 216
  • Варна
 dohЗабравих
Честити месечинки на:
Лора на Синеочка
Виктор на sunnycat
Рая на anichka5
  bigdance2 dance  4uu

# 217
Честити месечинки на Лора на мама Синео4ка  newsm51и Виктор на Sunnycat! smile3525  baloni baloni baloni
Eti 31, страхотни са слънчицата ти!
Jorjito, на нас този Frisowom ни го препоръчаха за запека, за да имало ефект обаче трябвало само на него да е #Crazy. Иначе го давахме с лъжичка. Ни Фрозовом, ни овесени ядки аз като ям имат ефект. Ще трябва да се консултираме с гастроентеролог Cry
Синеоче,Прасчо,я си кажете,че и с вас да се посмеем  Joy
Aaaa, Попова, искате да се посмеете за наша сметка, а? Аз предлагам равен старт!  Впрочем аз сега си направих извода, че не съм много муньовски типаж- муньовците не са ми налитали много. Сетих се за един потенциален муньо. Та запознаваме се значи на един плаж, много се харесваме, съответно- вечерта на заведение, потривам аз доволно ръце, викам- е ся срещнах любовта на живота си, всичко мноо гот... След това чакам ден, два да се обади- неее. Накрая взимам камшика- викам ти що не се обаждаш фе, а той- ми вие софиянките сте много намаани  #Crazy  bashБрях, мъча се да се оправдая че само уча в София аз съм си пловдивчанка /историята е отпреди 20 години/, пък се имам и за единица мярка за задръстеност... И така бега човека с 3545 км/ч.
Ама важното е, че сега сме щастливо омъжени, а не омунини newsm62
Давайте, ваш ред е! yesyes

# 218
  • Варна
Прасчо,вярно е че моя мъник много стабилно ака,но не смятам че е от Фризовома.И защо трябва да е само на него #Crazy
виждам че си писала за тиквата,че само в големи количества ти помага.аз като хапна две парченца и съм 6.може би трябва да ядеш по-често.  bouquet  bouquet  bouquet
Сега ще видим като смених млякото как ще сме с акането Thinking

# 219
  • Стара Загора
Честити месечинки!
 gery_to и ние сме така-нощем през 2 часа яде!И това е от 4-5 дена.И на мен ми разправят,че на детето вече не му стига кърмата и трябва да захраннвам!А аз все още се чудя.
Иначе вчера ни биха 2 ДТК от здр.каса,сложих компрес с мед и не отече.
Видях едни пюрета само по 1 зеленчук и в малки бурканчета-марка Gerber.Дали ще са хубави? newsm78

# 220
Честити месечинки!
 gery_to и ние сме така-нощем през 2 часа яде!И това е от 4-5 дена.И на мен ми разправят,че на детето вече не му стига кърмата и трябва да захраннвам!А аз все още се чудя.

само, че не се чудя дали да захранвам. Смятам, че е период, защото е така от 3 дни.

Честито на малките сладури и сладуранки

# 221
Jorjito, за Фризовома- тъй като основно е замислен с/у повръщане, а акането от него е паралелно действие- предполагам за това ми казаха, че терапевтичен ефект за запек трябва да очаквам с по-високи дози- т.е. само на него. Да, ама няма как. Иначе лекарства за разхлабване за бебе не смея да ползвам.
Относно моята диета- вчера съм яла тиква, овесени ядки, круша..., а и на обяд- зеле! Е няма ефект! #Crazy

# 222
Честити месечинки на Лора на мама Синеочка и Виктор на Sunnycat ,Рая на мама anichka5[/color][/color]
нека са много здрави и щастливи и всеки следващ миг за тях да е велик!
ние като че ли се оправяме баткото вече не повръща от лекарствата и няма температура само жестока кашлица но да се надяваме че ще отмине.
Eti 31 големи бонбончета си имаш ние сме щастливи майки със такива слънца
Jorjito, за Фризовома- тъй като основно е замислен с/у повръщане, а акането от него е паралелно действие- предполагам за това ми казаха, че терапевтичен ефект за запек трябва да очаквам с по-високи дози- т.е. само на него. Да, ама няма как. Иначе лекарства за разхлабване за бебе не смея да ползвам.
Относно моята диета- вчера съм яла тиква, овесени ядки, круша..., а и на обяд- зеле! Е няма ефект! #Crazy
ние също сме на фризовом той се дава точно за запек пробвах да го комбинирам със други АМ но пак получи запек.Фризовома за да не се запушва първо загрявате водата до 75 градуса(приблизително да ви пари на ръката) после слагате една лъжичка разбърквате после втората пак разбърквате и така до края. иначе става на бучки и е трудни за бебчо Валери много се дразнеше и не искаше да го пие докато не разбрахме как да го правим
лек ден за сега newsm68 newsm44
отивам да правя кекс сега изпълнявам поръчки какво да правя

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 12:40 от isi_kam

# 223
Честити месечинки на:
Лора на мама Синеочка
Нека бъде много здраво, весело и послушно дете и да радва много мама и тати!
Виктор на мама sunnycat
Рая на мама anichka5
Иван на мама marine
Да спинкат и слушкат и да порастнат здрави и щастливи деца!

Благодаря Ви момичета! Наистина са ми хубави слънчицата. Нали за всяка майка са и хубави гарджетата Wink Особенно ми пълнят сърцето, когато баткото започва да си играе с Венци.  Много сладка картинка са. Гого толкова много се е вманиачил, в ролята на батко, че не иска нищо да му се купува, за да има за братчето му. Радвам се, че не е егоист и че обожава бебчо. Много се надявам и в бъдеще, след години да са им така взаимоотношенията. Чак тогава ще знам, че съм била добра майка и техен приятел.
За празниците нямам представа дали ще бъдем всички. На нашия тати, професията му е такава, че може да е дежурен. Аз вече свикнах, а и от 1 година нито на рожденният ми ден, нито на неговия, 14 февруари, 8 март, годишнина - нямаше го. Аз много се бъзиках, че остава и на самото раждане да е наряд и ще го убия bash. Добре, че тогава се взе отпуска. Сега пак е далече...Уж все ми казва, че ще ми е Коледния подарък, ама аз докато не видя не вярвам....

# 224
Didi_81 ,   bouquet за линковете
За крустите - мажех преди баня , после с четчица и така се отървах в голяма степен от тях. После спрях да мажа преди, а само след баня с превантивна цел, да му е омазнено скалпелчето и да не се появят отново. Отвреме навреме виждам по 1-2 , но не мога да разбера от старите ли са или нови излизат. Ако са нови , пак ще мажа преди баня. Ще се разбере.

pepi111 ,  купих си Excipial  и съм много доволна. Мажа 2 пъти на ден и много добре му се отразява.  Мисля да го ползвам дори и да му се оправи съвсем кожата , така и така зимата ще трябва с нещо да му мажа личицето.
На ортопед ще го водим ден/два преди да навърши 4 месеца. Педиатърката така поиска, за да имаме вече резултата като отидем на консултацията.  Но не ни даде направление, само ни препоръча един детски ортопед и ни каза колко струва там прегледа  newsm78

Коледа и Нова година ще празнуваме при бабите и дядовците - в Русе и Бяла. Отсега нямам търпение , да чукам на дърво да не се провали нещо, че и в двете къщи има деца, само да не са болни, че тогава никъде няма да тръгнем.

Еднократната помощ я получих, но така си и стоеше на картата , едва вчера я изтеглих, защото си купихме кола (вчера) и донадихме с тия 200 лв.

А сега да почерпя, защото днес е единият от двата дни в годината на светите Дамян и Козма . Моя малък именник ще празнува 2 пъти в годината имен ден   Misc Baby Bottle bombs beer Wine Glass

Честито на всички месечинки днес  !

Общи условия

Активация на акаунт