Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 798
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Нарина,стафилококи..?И как така...?Все пак вече знаеш какво е и по лесно можеш да търсиш разрешение на проблема, пред който ти обаче не се предаде,за което ти се възхитих Hug
Рени, голям купон е с cartoon network , нали?  Joy
Сега ходих  да говоря с наща педи за прословутия ни проблем с ваксината ДТК.Е....резултата е , че излязах по-упорита от нея и в следствие ще сложим за втори и трети прием Инфарикс.Пентаксим неможело-не било хубаво...хм.Както и да е, сега трябва да си я поръчам , да я сложим и .... да се успокоя?Кой от вас слага Инфарикс?Как я понесе дечко? Thinking
Тук пече а мойто слънчице спиииии...много го разплакаха докитата в очния кабинет.Натискат оченцата за да видят дали излизат още гадости от вътре,но май ще ги отпушим тези каналчета напълно....ооох дано PraynigПохвалиха ме за масажчетата на очичките bowuu
Айде стига ,че съм превъзбудена и стана много объркн тоя постинг smihesorry

# 196
Нарина как така в кърмата ти има стафилококи  newsm78
Как си се сдобила с тях разбра ли?

И ние вероятно ще празнуваме тук.Може би с приятели,но вкъщи заради бебчо.
Можем и да излезем някъде ,но няма да съм спокойна ако го оставя на свекърва ми.
Не че нама да го гледа като писано яйце ама все пак ...не сме мислели още по въпроса.  Thinking

Венка    newsm10

# 197
Здравейте и от нас!

Коледа и Нова година ще сме си в София за първи път, защото не ми се рискува да пътуваме с Ема на дълги разстояния.

За пелените - освен Памперс други не съм взимала и не мисля да мсеням, след като не й създават проблем.

От вчера Ема яде на два часа, май така й се отразява смяната на времето, а й на климата. Някой друг като нас?
Днес бяхме 2 часа навън и не мисля повече да излизаме. Ема спа през цялото време, явно студа я приспива  Simple Smile

pepi111 мисля, че ти пусна линк за една книга - много е готина, не спирам да чета, въпреки че имам изпит и достатъчно  за учене Close. Благодаря, много ми е от полза Simple Smile.

Само усмивки  Hug

# 198
Нарина това е ужасно Heart Eyes, дано по-скоро да се оправиш Praynig. Казаха ли каква е причината за появата им и как ще се лекуваш Thinking?

# 199
момичета влизам за малко за да не ви прикача някой вирус
аз пак зачевам темата за майченството ако някой се интересува на тези адреси има пълна информация
http://www.geocities.com/kabiv/maternity.html
http://asp.government.bg/zakon_sem_pomoshti.html
http://www.paragraf22.com/pravo/naredbi/31603.html
после ако намеря една книга как да обичаме детето повече ще пиша

# 200
  • somewhere over the rainbow
Опсс Hug
Да се похваля-и Дая вече се обръща от корем по гръб. А и вече не гукаме-т'ва са бебешки работи, а ние сме голямо момиче bowuu Сега сме на фаза "подаване на ръчички към мама". Само да се доближа до нея и ме гепва за каквото падне-иска да я гушкам. Знае тя от къде идва 'лябът Joy Joy
Възглавничка слагам от самото раждане-редно, нередно,така реших.
Даниелка ,аз мисля,че за да получаваш майчинство 2 год. трябва да си на постоянен трудов договор. Не съм много сигурна де,ама така ми казаха. Ти сигурна ли си,че като си на срочен договор,няма да взимаш само 1 год.? Позаинтересувай се,че то многото пари,ама що да ги губим Crossing Arms
Морска сирена,аз не само си взех 200-та лева,ами си ги похарчих с кеф Laughing Заслужих си ги,к'во. А ти побързай,че току виж са променили закона и парец ку.ец /както вика една моя позната/ Joy Joy
И в тая връзка някой взел ли е вече първото майчинство от 160 лв.? На мен сега ми изплатиха последните болнични и от другия месец уж майчинство. Ама дали няма да ме забавят? newsm78 Дано не,че кредит изплащам Money

# 201
  • somewhere over the rainbow
Иси кам, извинявай,че ще те изпреваря,но линка към тази книга /ако е същата де-Детето-как да го обичаме истински/ ми е под ръка. Ще го пусна:
http://homesweethome.hit.bg/%C4%E5%F2%E5%F2%EE%20--%20%EA%E0%EA% … 8%ED%F1%EA%E8.doc
Честно казано,не ми допадна особено,струва ми се малко обобщаваща,без практически съвети. Но погледнете я,вкусове разни Peace

# 202
Мартин ви поздравява за

Laughing Laughing Laughing

# 203
Venka,на една марля размазвам мед и го поставям на боцнатото място
надявам се по късно да се включа за повече

# 204
  • ES
Момичета, дойде ми!  Rolling Eyes Аз като кърмеща майка си мислех че ще се наслаждавам на това безциклие поне до шия месец ама уви. Ама даже не съм забелязала, влизам в тоалетната и ежедневната ми превръзка с друг цвят даже в първия момент се уплаших, забравила съм чувството. За сега не ме боли, ще видим, дано вече не боли, че първия ден съм (бях) винаги на обезболяващи.

А ние още се борим със запека, петък ходихме след 6 дневен застой. Е, каквото и да говорят за кърмените бебета, запек си беше, малкия даже проплака. Педката ми даде някакво прахче, на другия ден ака 3 пъти, но на водичка и спрях да му го давам. Ако продължава така трябва да искаме среща с гастроентеролог Sad

Другият ни зор е носенето на ръце  ooooh!  (цяла тема пуснах по случая в мамешкия), явно има много бебета на нашата възраст с подобен проблем, повечето го израстват след 6-7 месец, когато почват да седят стабилно.

Иначе всичко друго е ОК, хапваме си, даже вместо да разреждаме нощното хранене, го правим по-често и от пеленаче - на 2 h. Майка ми вика като не искаш да те буди ще му даваш манджа Simple Smile - демек да захранвам, но аз не, ще ставам ако трябва. Само да ми е здравичък.
Поздрави на всички бебоци с месечинки и всички мами и сателитите им с повод за празнуване.  Hug
Целувки

# 205
Наде, благодаря за поздравленията. Това с издълбаните тикви е много готино, още повече че мама ако хапва тиква... бебчо ще ни дарява със жълто злато Laughing
Днес цял ден се каня да напиша нещо, ама Sineo4ka така ме ангажира с това домашно по темата, че се отнесох Joy newsm10 Синео4е, ти за кой мунио /от има-няма 2 години не мога да намеря ер малък, ама за какво ли ми е малък  Mr. Green/ гласува ако не е тайна?
Gery to, това с акането и на нас ни е много болен проблем, само че ние не издържаме повече от 30 часа- почва плач мъчителен и взимаме термометъра. И аз се чудя вече кво да ям. 2 кг тиква ако изям- става, ама това не го издържа коремчето ми. Днес ядох овесени ядки, да видим.
На мен досега ми идва 4 пъти, хем лохии до 2,5 месеца...
Фиона, още не съм мислила за празнуването, но със сигурност ще е с бебка. А за Коледа съм сигурна че ще иска цици като за 12 прасенца Joy
Дневничето го попълвам, най-важното- отпечатъчетата отдавна са ни готови, мале как се бяхме омазали.....
Много цунки на бебунки  bouquet

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 18:55 от prascho

# 206
/от има-няма 2 години не мога да намеря ер малък, ама за какво ли ми е малък  Mr. Green/?

Joy  Joy  Joy
Прасчо,"ь" е на "x"  Peace Mнооого ме развесели да знаеш  Joy Joy Joy
Целувки на Ели  Heart Eyes

# 207
Попова  Hug Hug Hug
Отивам да пусна врялата вода ььььььььььььььььььььььььььь
Вижте аз сега с какво се веселя:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=138042.0

# 208
  • някъде
Прасчо, с какво направи отпечатъците? newsm78

# 209
ох, прасчо, с тези смехории по нощите седя и се хиля като ненормална.

От муньовците май фавори ми е Ванката, но и пръдльото също си заслужава приза а онзи с фикуса ме уби. Чудех се и аз дали да напиша за някой мой муньо, че и аз имам бисери, ма си викам я да не вземе някой да ме разпознае

Общи условия

Активация на акаунт