Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 803
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро момичета  bouquet

И ние не можем да си нагласим режима. Днес стана в 5:30, а на мен така ми се спеше - кърмя я и заспивам- ще си изтърва детето, каквато съм заспа hahaha

За Коледа и Нова година още нищо не сме решили, но май ще сме си в къщи, защото не ми се оставя малката, това още не се е случвало и мисля,че ще се побъркам и ще съм вечено с телефона в ръка да питам как е. И то ще е едно празнуване....., по нататък като пораснем малко Party

isi_kam дано ви се оправи батето, че да не прихване и Митето, ама то в това гадно време е неизбежно, а и ако ходи на градинка - ето ти страхотен източник на болести Sick

Синеочка и аз се превивах от смях Joy Joy Joy, къде я намери тази тема. Егати диваците дето са тия hahaha hahaha hahaha

Хайде цунки по муцунки и до после  love001  love001  love001

# 181
Здравейте и от нас с Емичка.
Няколко дни ме нямаше и не мога да ви изчета  Crazy
Ели,поздрави за това че си си взела парите от работодателя.С един бонбон не почерпи за случая че си забогатяла  Joy ей това е шега да не се засегнеш
Честито не всички празнуващи тези дни.Тортите бяха невероятни,въпреки че съфорумките ми бяха оставили по едно паче не ми стигна,но така е като отсъствам  Joy
isi_kam,дано по-скоро се оправи Марти,че сигурно много се мъчи милото,а и да не зарази бебето.
На Ема само първата вечер след смяната на времето и се допа по-рано,но геройски издържа и легна по новото време,от тогава няма проблеми спи си както преди  Peace
Ема отдвана спи по гръб с главичка на страни,тя сама си се завърта както й е удобно.
Исках още да пиша,но забравих какво  newsm78 по-късно ще се включа пак.
Чао и целувки по петъчките на малките мишоци  Heart Eyes

# 182
Фионка няма проблем добре сте дошли в нашето аблумче с малката София. Simple Smile  Hug
Ние още незнаем къде ще бъдем, но най-вероятно където и да сме ще бъдем с Криси. За коледа е задължително, а за Нова Година още нямам идея.

# 183
Момичета, намерили са ми чувалче за количката. Просто казвам за тези, които откликнаха на молбата ми. Благодаря Ви. Hug

# 184
  • някъде
Привет мами и бебоци! Hug
Днес Алекс се събуди чак в 5 часа сутринта #Crazy Дано и занапред да е така Praynig
Попова, на нашата месечинка ще приготвя една торта специално за теб и Ема! Hug
Фиона, аз не знам къде ще празнуваме, но сигурно ще бъде вкъщи Rolling Eyes
Иси_кам дано бързо се оправи баткото и не прихване бебока! Praynig
Мгиздова, дано бебо вече не прави такива щуротии а да си хапва сладко, сладко! Praynig
Някой ми беше обърнал едната снимка в албума Сватби с краката нагоре dontknow tooth и понеже не можах да я оправя ще си я кача наново, пък може и още да кача! newsm48

# 185
Добър ден и от нас! Heart Eyes
Синеоче, много се унесох в тая тема, че си забравих къщтната работа clean
Фионче, това си е много мила идея за писъмцата.По този повод :попълвате ли дневничетата?Ммммм тва ми е любимо занимание.
isi_kam ,скорошно оздравяване на батито Praynig
maira, точно в момента сме така, но на нас не ни се случва за първи или втори път, та за това и не се притеснявам.Период е Peace
пипи, кажи за меда?

# 186
Включвам се само да ви кажа, че Дени днес за първи път се обърна от корем по гръб и се оглежда милата, не разбира какво точно е станало, да не говорим как hahaha

# 187
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет на всички!
Честито на празнувалите и празнуващите в близките дни! Да са много здрави мишоците! И само да ви радват!
Благодаря за вкусотийките, с които ни изненадаха мамите в последните дни!
Eli83, не съм в течение с проблемите около парите за майчинството, тъй като съм в редиците на юлските мами от по-късно, но явно не ти е било леко, така че много се радвам, че си ги получила! А иначе и аз съм на мнение да проучиш из основи въпроса с преместването на нова работа, преди да предприемеш каквото и да било! Настоящият ти работодател е длъжен да ти изплаща майчинстовото.
Синео4ка, вчера случайно попаднах на същата темичка, но нямах сили да я изчета - ще се опитам днес, че май е доста весела!!!
Вяра май не се повлия от изместването на времето...
За спането, тя от самото начало самичка си се обръща по гръб. Дори, когато я подпра с възглавничка, пак успява да се извърти. А гласчето си го открихме колко е силно още преди 2-3 седмици и сега пада голямо крещене, особено около процедурите с къпането...
За пелените, минахме през Памперс, Либеро и Дайперс. Като че ли за момента Дайперс печелят 1-вото място! Мисля тези дни да пробвам Хъджис, Мамиа или Happy /чух много положителни отзиви и за трите вида, но на нас определено ни трябват пелени с ластик на кръста/.
Mgizdova, за скока можеш да прочетеш в библиотеката на Кърмаческия /ако греша, нека момичетата ме поправят и съжалявам, че нямам време да се поровя и да ти копна линка направо/.
Исках да попитам, смятате ли да водите бебчовците на ортопед в 4-тия месец? Бях чела, че е хубаво в този период да се направи още един преглед.
Сега да споделя нещо - в днешния брой на сп."9 месеца" има реклама на бебешки храни Bebivita /немски/. Оказа се, че има зеленчукови пюренца само от 1 зеленчук, което мен лично много ме радва. Пише, че се предлагат на достъпни цени. Аз още днес ще ги потърся по тукашните магазини, но предполагам, че в София вероятността да ги има е по-голяма.
Това е от нас! Спорен ден на всички!

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 15:43 от pepi111

# 188
galiq, браво на Дени! Аз пробвам Ясмин от време на време да я слагам по корем с цел да се обърне ама продължава да се нерви след като усети, че не може да мърда много много  Sad

Венка, мерси! Аз днес малко се поуспокоих като поне сутринта спа до 7 часа както обикновено и се наяде като хората. На яденето към 10 пак се дърпаше Sad ще видим през деня как ще я караме. Надявам се да мога днес да я поразходя по-дълго, че от утре тук настават студовете Sad

За коледните и новогодишни празници още не знам къде ще сме. Ние обикновено решаваме в последния момент  Grinning Така една година в 12 часа на обяд на 31.12 хукнахме към Париж,  а миналата година имах най-нетрадиционната Коледа - в самолета за USA Mr. Green

# 189
Здравейте момичета  Heart Eyes
Ние напоследък нямаме много време,нали сме с алпинисти.И вкъщи е голяма мръсотия.
Но му се вижда краят.   Grinning

Браво на бебе Деничка  smile3501

Нашият мъник много харесва cartoon network да гледа  newsm62 И тук по цял ден тва се гледа.
Искам да се оплача от пелените Дайперс  newsm11 Не че са лоши ама на Галко му почервеня дупцето от тях  Crossing Arms
Явно нещо има в тях дето не му понася.Не е от кремът понеже сме все с един и не сме го сменяли досега.
Така че мисля да не купувам нищо освен Памперс и Либеро.Вече не смея да експериментирам  Naughty
Добре че с няколко по-стабилни намазвания и му се размина на милото ми   balloon

Наринче доста упорита излезе ти обаче.Бравос   Flowers Bouquet

# 190
Pepi, малка поправка за пюретата - казват се Bebivita. Тук гледам че ги купуват наред с другите, явно са еднакво добри. Може би само в началото няма да се удобни при захранването, че имат само големи бурканчета от 190 гр. Иначе тук съм виждала от тях ранни моркови, ранни моркови с картофи, тиквички,...Цената май им беше както на другите - към 85 цента за чисто зеленчуковите.

# 191
Pepi, малка поправка за пюретата - казват се Bebivita.
Съжалявам за грешката, но бързах като пишех...и...  Rolling Eyes..така се получава!

# 192
Ето ме и мен пак!

Jorjito,  Hug
Резултатът от моята посявка от кърма показа стафилококи!!! От вчера цял куп статии съм изчела и сега обмислям какво да предприема и как да се лекувам. Та значи тези гадорийки са причина за моите постоянни проблеми  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Моля се всичко да се оправи сега вече като снам какво ми е  Praynig

Пламена прави опити да се замята и от корем по гръб и обратното, но малко я е стра още  Rolling Eyes

# 193
Pepi, надявам се че не си се обидила bouquet Исках само да уточня да не се объркат момичетата като/ако ги търсят.

# 194
Pepi, надявам се че не си се обидила bouquet Исках само да уточня да не се объркат момичетата като/ако ги търсят.
Разбира се, че не съм се обидила! И много хубаво си направила, като си ме поправила! Защото аз в бързината написах всичко и сега поправих някоя и друга грешка  Rolling Eyes! Нека мамите да знаят все пак за тези храни! Аз лично толкова търсих зеленчукови, само от 1 зеленчук..
Колкото до предстоящите празници - не сме решили все още как ще празнуваме и къде, но ще е с бебка - 100%!
Днес отново е студено и разходката ни беше кратка. Утре сме на втора ваксинация с Пентаксим. И ще разберем колко сме порастналиииии!!!
Спокоен следобяд на всички!

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 15:56 от pepi111

Общи условия

Активация на акаунт