Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 806
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас на всички,страшно много се оказа,че сме пропуснали,но успях поне да ви изчета!Този запушен слъзен канал се оказа голям проблем,още сме малки за операция,а очето на Цеци е много зле и вече не действат никакви капки и кремове,измазахме цялата гама от антибиограмата,правиме масажи,но нищо не помага вече,така,че се побърквам.Надявам се другия месец,като ходиме във Варна да ни направят операцията,въпреки,че много ме е страх от пълната упойка.Другото слава богу е наред.И Цвети продължава да си папа през ноща по два пъти,вода досега не съм и давала,незнам дали изобщо ще може да пие от шише.

# 76
  • някъде
pigi дано всичко се оправи Praynig Praynig Praynig
maira   bouquet  bouquet  bouquet
pepi111 като намажеш с кремчето засъхва ли или остава мазно, защото Алекс има много дълга коса и не мога да го държа с мокра коса Naughty
 за зъбите- не съм ходила още на зъболекар, но започнах да пия калмацин! Wink

# 77
  • somewhere over the rainbow
Ето ме и мен. Аз съм си тук де,чета редовно,но не намирам къде да се включа ooooh!
pepi, аз нямам проблеми със зъбите. Нито през бременността,нито сега...Слава Богу Praynig Но знам,че е често срещано явление при бременност и кърмене,защото се извлича калция от организма. И ноктите са ми добре-по-дълги и здрави не са ми били никога bowuu
coccinella, аз изобщо не цедя. Явно кърмата ми е напълно регулирана,защото след хранене цедя по 10 мл едва-едва ,от двете гърди. Thinking
И нашият татко много помага-сменя памперси на поразия,къпе,играе си. Е,докато малката не се разреве де. Точно тогава изведнъж се сеща,че има спешна работа на компа Wink

# 78
Pipi,аз още нямам лични наблюдения защото кърмя само засега и смятам да захранвам към 6ти месец. Иначе тук има Хип, Нестле, Бебивита и Алнатура (поне тези съм виждала като шпионирах магазините ) Алнатура се водят приготвени с биологично чисти плодове и зеленчуци и някои ги предпочитат. Иначе и чичко Хип гарантира за качеството с името си - поне такава му е рекламата  Laughing Сестра ми като беше на гости взима от различните пюрета и пеменника си хапваше с апетит Grinning

А някой чувал ли е нещо за това добавяне на мазнини?? Мисля че в БГ не се прави? Поне аз не видях нищо такова като четох темите за захранване във форума newsm78

# 79

Я да ви питам нещо! запознати ли сте с направленията, които се полагат за гинеколог? Моето JP отказва да ми даде такова. Полагало се само на жени над 30г през 1,5 г. за цитонамазка! Така ли е в действителност?

Има ли някоя мама сред вас бебче с по-суха кожа? На Вяра кожата от 1 седмица насам стана много суха. Мажа я с овлажняващо олио и овлажняващо мляко, ама тц. Ходихме и на лекар вчера - кожата била чувствителна и склонна към атопичен дерматит. Обаче каза да продължавам да я мажа с овлажняващи козметични продукти. Ако нямало ефект ще ни предпише лекарства....

Полага си се направление, как. Аз днес ходих и ще ми вземат и цитонамазка, само че към януари, защото се оказа че ще ми правят там една процедура май на стара "раничка"т.н. или променена епителна тъкан.
Лора е със много суха кожа, даже беше получила атопичен дерматит. ползвам Мустела. Мажа и главата обилно. Действа добре изчезбах пъпчиците и и образуванията. Мустела е единствената медицинска козметика.

# 80
  • Варна
Mairabouquet  bouquet  bouquet
аз също не мога да се съглася със слаганего на мазнина в пюретата. Naughtyне съм чувала тук някой да го прави Thinking
Рigi желая ти от все сърце всичко да се оправи.мисля че тук във Варна има достатъчно добри специалисти които могат да ви помогнат Peace

За помощта от страна на мъжлето направо нямам какво да кажа.то е страшна помощ наистина.не веднъж съм го хвалила че ми помага без въобще да съм го карала.нощем малкия ако се събуди татито става и отива да го приспива,проверява памперса,ако е пълен го сменя и така.само ако види че малкия е гладен и без цица няма да заспи чак тогава ме буди.за къпане,разходки въобще всичко-Грешка няма,направо назнам какво щях да правя без него Crazy
направление за гинеколаг се полага.аз си взех,ходих взеха ми цитонамазка, както си му е реда след раждане.поне моя доки така ми каза че е хубаво да се вземе.Pepi111,искай си направлението,то ти се полага.няма да ходиш да си плащаш я! #Cussing outаааааааааааа  #2gunfireтея прости докторя

ииииииии щях да забравя.днес ми Дойде Sickто било голяма гадост бе Tiredбях забравила.

Честита месечинка на Ева на мама mdizdova  bouquet

# 81
Благодаря на всички за поздравленията, по този повод черпя Misc Baby Bottle  party023 beer Wine Glass
Аз искам да поздравя малкото християнче на жоржито, да расте здравичко и щастливо детенце.
Да се похваля на всички, най-големият подарък  беше сутринтау като се обади педито да каже, че след направените изследвания няма вече никакви стафилококи.
Много съм щастлива, не можах да повярвам, като се им впредвид колко са упорити. Ние сме по цял ден навън, чак в 6 часа се прибираме да ядем. Питах  за ваксините, ама никой не ми отговори та ще  питам пак, какви ваксини ДТК бихте и четох в здравния календар за полиемиелитна, през устата .На Ева не са и давали още, а трябва ли?

# 82
  • някъде
Питах  за ваксините, ама никой не ми отговори та ще  питам пак, какви ваксини ДТК бихте и четох в здравния календар за полиемиелитна, през устата .На Ева не са и давали още, а трябва ли?
Аз слагах тези по здравна каса, а относно тази която е под формата на капки и се слага в устата- нея ни слагаха на навършени 2 и после на навършени 3 месеца!
Да попитам- дали трябва да ходя на преглед ако съм родила със секцио? newsm78

# 83
MGizdova, за ваксините аз питах, но всъщност дадох мнение: след като се забранява даването на живи ваксини, тази, капковата полиомиелитна по касата трябва да се замени с инактивирана. Така че: никакви капки. Що се отнася до ДТК по касата, тъй като коклюшната компонента е целуларна и предизвиква високи т и пр.- пак ще купувам. А иначе употребата на целуларни е допустима. И тъй като тая ДТК е ефтинджос, касата няма да я замени по никой начин.
Извода за мене е: продължавам с пентаксим, и това е.
Лека на всички:bouquet:

# 84
Здравейте и от мен дами!
Честити месечинки на всички сладурчета днес! Hug
Да се впиша и аз,че все нямям време. Скоро се местим на другия край на Америка и само мисля как ще е на този дълъг полет с бебешора и как ще понесе промяната от топло и слънчево към зимно и студено ooooh!.
Другата седмица сме на консултация, защото е време за вторите ваксини.
Завиждам на мамите с бебчета които спят по цяла нощ. Моят си е лаком и се буди когато си иска. Казват, че като почнем да даваме оризова каша, щял да спи по - непробудно. Но аз се съмнявам в това. Той си иска неговото Crazy.
Косата ми пада със страшна сила. Вие имате ли проблеми?
Искам да препоръчам на тези мамчета, чийто бебета се заглеждат по телевизията колекцията на Baby Einstein. Това са филмчета направени за бебета, които имат много цветове и форми и са на фона на класическа музика направена за бебета. Например моят дребосък обожава да гледа Baby Mozart i Baby Beethoven. Те са за най-малките бебета. Скъсва се да гука, рита и ръкомаха докато ги гледа.
От този уебсайт може да си ги свалят тези, които се интересуват.
http://www.torrentspy.com/torrent/888980/Baby_Einstein_Collection_Demonoid
Тук е скоро Хелоуин и дечковците са облечени във всевъзможни костюми. Този от подписа ми е нашият - на мече  Laughing
Приятна вечер на всички Hug

# 85
Честита месечинка на Ева на мама mgizdova  bouquet
Нека много да слушка и папка. Да е здрава и весело детство и желая!  

# 86
ох, мислех още нещо да пиша и сега се сетих:
Ети опитах да ти свърша работа но не можах. А ти пращах ЛС, но попогрешка съм го пратила на Попова Joy JoyГолям смях падна и тя ми писа: е, не съм ети, но и аз не и свърших работа Grinning Grinning

Та същината е такава, че в склада ги бях гледала, но проблема е че е забутано в едни катакомби и е по много стълби и не мога да отида с детето, а мъжа ми когото мислех да накарам има дежурства понеделник и вторник и няма как да стане.

Уинни, пуснах да ги тегля, обаче даунлоуда ми е...4кб/с, смятай Joy Joyще ги тегля тези 4 Гб поне месец.

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 23:03 от синео4ка

# 87
И аз забравих да отговоря на пипи за цената на пюретата. Значи малките 125мл са 55 цента, големите са от 95 цента до към 1.30е в зависимост дали са зеленчукови само или с месо.

# 88
добро утро!!!
днес май съм първа:) раничко е, но Павел много рано ме събужда нопоследък. сега се катери по мен Joy много рано заспива вечер и сурин е кукуряк.
Много благодаря на Майра за подробната информация  bouquet
Пепи,  Джи Пито е длъжно да дава направления за гинеколог, какво се правят на луди #2gunfire
Колкото до мазнината в пюретата наистина е странно newsm78, някои от майките, които познавам слагат краве масло, но тяхна си работа.
Мечо Пух и аз ще се опитам да сваля филмчето и ще се похваля, ако има резултат.
Диди, ти ще отидеш на преглед, ако искаш, но все пак нали е хубаво да се ходи всяка година профилактично.

# 89
Добро утро и от мен!
Диди, мисля че трябва да се отиде,макар,че аз не успях Embarassed Но да кажат другите мами раждали с операция в какво точно се състои прегледа? Thinking
Да чукна на дърво, нямам проблем със зъбите baby_neutral
Тази вечер като по чудо моят бебок пропусна едно хранене-това в 12.Тайно се надявам да се отучи постепенно.А по въпроса с нощното сменяне на пампите,моите вечер нещо взеха да не издържат и пропускат.Към 4-5 вече е напишкал пижамката Thinking, че и чаршафа....и започва едно сменяне , преобличане, а бебо се разбужда и почва да играе Rolling Eyes Дали трябва да сменя марката? newsm78 Вие май повечето ползвате Либеро, а аз съм на Кам Бейби...хм!

Общи условия

Активация на акаунт