Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 784
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Честит имен ден на Дамян на coccinella!
Да бъде много добричък и послушен. Да има много късмет в живота.   bouquet
coccinella - да не забравиш да се обадиш, когато идвате в Русе.  И честита нова придобивка  car003

# 226
  • някъде
Честити месечинки и честит имен ден на празнуващите бебочковци!  bouquet
Ети, Наде, много са ви хубави хелоиновците! Hug
В нашият град няма детски ортопед Sad
Еднократната помощ я получих един месец след като подадох документите, но още си стоят в картата! Money
Ети, пожелавам ти най-чакания подарък за Коледа!  bouquet
isi_kam да почерпиш после с парченце от кекса Whistling
jorjito, успех с кърменето! Hug

# 227
coccinella Цвети в понеделник я водихме на ортопед не е по здравната каса казва се Райков прегледът струва 25лв. Доволна съм, доста време и гледа връзките на таза и откри че от едната страна е по-слаба каза да правим едни упражнения и да отидем пак след 1,5 месеца. По принцип знам че е добре да се отиде по-рано така че да има време да се отреагира преди да е пораснало детенцето, връзките да са станали по-здрави и да не се влияят от гимнастика или специални гащички. Ортопедът каза още че не е за препоръчване да стои дълго в кошчето за кола и е добре да се сложи възглавничка на дъното за да се изравни, също преди 5тият месец не препоръчва да се повдига гръбчето на количката дори и на първа позиция, добре се отразявало на крачетата носенето на детето в кенгуру или на хълбок. Питах и за Вигантола каза че 3 капки на ден не вредят и са нормална доза през зимата.
За празнуването на Коледа и Нова година нямаме още планове.

# 228
Честит имен ден на Дамян на coccinella! Честитa месечинкa на Иван на мама marine! да са ви живи и здрави , по-малко плачливи и много щастливи.
didi_81 специално парче за теб  newsm64  food002 newsm38 да ти е сладко

# 229
  • Варна
Здравейте и от нас!
Честит имен ден на Дамян на мама Coccinela! newsm67
Честити месечинки на Лора на мама Синеочка, Рая на мама anichka5 Виктор на мама sunnycat, Иван на мама marine  bouquet

Ние се престрашихме да излезем и се оказа, че времето изобщо не е толкова гадно колкото изглежда. Мрачно е, но поне няма вятър, което тук във Варна се случва мно-о-ого рядко, особено в квартала където живея. Поразходихме се, купухме си разни неща и се прибрахме.
Ние също ходихме при д-р Райков - детски ортопед в Майчин дом, но прегледа струваше 35 лв. Ходихме във втория месец и ни каза контрола като проходи.
Нарина защо не повториш изследванията? Чувала съм, че когато не са добри е хубаво да се повторят.
И нашата кожа е много суха. Вече направо се чудя с какво да го мажа. Отначало се обвинявах, че не мажа редовно, но и като мажа пак е същото.

# 230
Здравейте и от мен.
Честити месечинки и именници.Много целувки.
И ние излизахме.Не беше лошо времето и Марти спа.За първи път му обляках космонафта.
Малките хелуинчита са много сладки Heart Eyes Мисля за коледните празници да облека Марти в някакъв парти костюм Joy

# 231
4estiti mese4inki i imennici!
Nama da pi6a dylgo 4e nqma kirilica pu6tinata!
A tuk w BG mai ne praznuwame heluin nali?Samo tikwi qdem,na fener nqma koi da gi prawi!Ha ha!

Bai 4e trudno se 4ete!

# 232
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията  Hug

И на нас ни препоръчаха д-р Райков, но в клиниката на проф. Патанов преглеждал. Незнам къде се намира, като се обадя за час ще питам. Иначе педи каза, че прегледа бил към 15 лв.  newsm78

eti_31 , ще се обадя , само да се откъснем от роднини и приятели, които още не са виждали Дамян.

# 233
  • Варна
Coccinella,Честит именник и от мен  bouquetДа ти е много здрав и засмян Laughing
Клиника Патанов се намира точно на ъгъла където тролеи 82 и 83 завиват за спирка нептун.Сещаш ли се тази след центъра.до клиниката има аптека.
Ели как е мъжът ти?разбра ли се какво му има?
Дано всичко при вас да е наред  bouquet

# 234
  • някъде
didi_81 специално парче за теб  newsm64  food002 newsm38 да ти е сладко
Мерси Hug, много беше вкусно, чак и на Алекс му се дояде ама няма за него! Crazy Whistling Wink
И ние бяхме на разходка макар че е доста студеничко, ноооо няма как това ни чака занапред! ooooh!

# 235
Здравейте честито на всички празнуващи. Да сте живи, здрави и щастливи.

Имам една молба някоя мама от тези дето имат по големи дечица знае ли песничката за Друс, друс каручката.(отивам, отивам на лозето....).
Доста я търсих но намерих само тези.
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/409/57/
дано си харесате нещо.
НЕзнам вашите бебоци, но Криси много обича мама да му пее. Затова често си уча нови песнички да разнообразяваме репертоара.

# 236
Ех, колко сте изписали от вчера  Party
Задължително другата седмица ще пусна още една проба и то от другата гърда, че да видя аз какво ще покаже. Най-вероятната причина за заразяването е болницата  #2gunfire Това го разбирам, ама не схващам тия тъпи лекари като ме гледаха 3 месеца с постоянни инфекции как пък не им доиде на акъла да проверят тази вероятност? Да съм раждала в стерилна запечатана стая, да, ама то в тези болници си е направо естествено. Е, добре че поне намирам начини да се информирам и съм упорита като магаре на мост, че накрая да лъсне истината. Вчера говорих с Асинка и сега чакам да ми даде малко насоки към кого и къде да се обърна, в Сф ли да ходя...Такива неща...Ясно е,че аз трябва да се лекувам, дано бебка да е ок...уж кърмата изработва антитела към тия гадорийки и не я заразявам, а я имунизирам...абе Божа работа!

# 237
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ И НА ИМЕННИЦИТЕ
[/b]

И аз искам да почерпя, че си имам един будител - татито ни става на 30 годинки - пийнете и хапнете виртуално за негова сметка:
 Misc Baby Bottle newsm64  party023 newsm38 beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass eat smile3510 Popcorn morning cheers cook

И ние сме на Фризолак, но нямаме проблеми с акането newsm78, явно при всеки е различно.

Дени днес беше много крива. Цял ден плака. Заспа в 3 часа за половин час и сега пак спи незная до кога, но иначе цял ден сме на ръце  #Crazy #Crazy #Crazy
Дано утре да не е така  Praynig

# 238
  • някъде
Даниела77 виж това  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986.0  има и песни и стихотворения!

# 239
Даниела 77 аз я знам цялата, тя е една от любимите на Марти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт