Име за трета девойка

• 27 530
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Вероника не си подхожда с имената на другите момичета. Поне според мен.
Може би е добра идея, че сте се отказали.
Тези трите ми е малко трудно да ги възприема, но щом сте твърдо за тях отново глас за Емили...😀

# 586
Аз също давам глас за Емили Simple Smile
Вероника не е лошо име, но и за мен не е точно на мястото си до калия и Елиза.

# 587
Хееей, защо така буквални прие шегата за Перник 😁😁 Далеч не се говори само там така, мислех,че майтапа се подразбира.
Постави си за цел да чуеш колко от хората, с които разговаряш изговарят “Л”, като “У” , ще се изненадаш колко са много 😁 Както и Адела ще е Адеуа, но вижж -Емили си е Емили 😁😁❤

# 588
  • София
Щом категорично не може Ема вместо Емили, което ми е лигаво, аз съм за Адела.

# 589
Ннаистина име с А звучи много добре до имената на каките, ама точно това... не знам. Аделия не е ли по- хубаво? Просто Адела в оригинал е с двойно Л и някак си на български му се губи магията.

# 590
На мен дори традиционното Анелия ми звучи по-добре от Адела, но не виждам смисъл да се коментира на всяка една от нас кое име ни харесва повече, след като Ния писа на кои три имена се е спряла.
Жената два пъти вече писа, че оценява помощта ни, но иска да избира между въпросните три имена. Има десетки, които на мен лично ми харесват повече и смятам, че са в по-добра комбинация от тези. Е, да, ама тя като не ги иска за нейното дете...

# 591
Гласувам за Вероника, но все пак нали няма аз да раждам... Wink

От останалите три не харесвам нито едно. Виж, ако бяха Лора, Ема, Аделина... щях да гласувам за Ема.

# 592
  • София
Аз се радвам, че не на всеки му харесват тези три имена, на които съм се спряла. И това е напълно нормално, иначе всички щяха да са много популярни и често срещани. А аз далеч не търся такова. 😊

Честно казано не се бях замисляла, че при Лорина Л и Р са проблемни букви и не всеки може да ги изговаря правилно. Но не мисля, че това е достатъчно добра причина, че да ме откаже от име, което ми е легнало на сърцето. Все пак ако детето попадне на такъв човек в бъдеще, има начини да се разберат. Но според мен колкото и да е трудно, още в ранна възраст ако някое дете има проблеми с изговарянето на някои звукове, с повече тренировки, трябва да се научи да ги изговаря. А включително имам приятелка, която на 30 години си оправи френското “р”, благодарение на няколко посещения при логопед.

В Адела пък освен звученето много ми стана мило и това, че именния ден се пада на 24.12 - Бъдни вечер. За мен това винаги е бил най-хубавия ден от годината, толкова ми е на сърце този семеен празник.
За Емили е ясно, повечето хора него го харесвате. Нежно, мило, също с имен ден, различен от този на каките.. Както казах, отдавна мн го харесвам.

# 593
Ми най-вжно е на теб да ти харесва.
На мен Лорина ми е твърде различно от другите две имена.
Аз съм за Емили. 😊
Значи Вероника отпада така ли?

# 594
  • София
Отпада Вероника, да. Поне така го чувствам в момента. Иначе бебка си беше с това име почти 1 месец.
ММ така си свикна с него..само за това ми е тъпо.

# 595
  • Крайбрежен район
Абсолютно. Всеки има различно усещане за имената. Няма име което да се харесва от всички и съответно няма такова, което да не се харесва от никой. Има просто различни мнения и вкусове.
Най-важно е вие двамата да си намерите "вашето име". Да си пасне с вашите представи за идеал, да ви звучи мило и да го изричате с любов. Flowers Cherry Blossom

# 596
За мен на Емили му липсва характер, прекалено сладко ми е.

От трите - Адела, аз даже го бях предлагала назад. И буквата е различна, и галеното е различно от на каките.

# 597
Адела може да го запишете с двойно л на латиница в паспорта на детето.
А Емили май съдържа част от името на бабата /свекървата/ Simple Smile

# 598
Как се казва свекървата, че съм забравила? Милена ли?

# 599
  • София
Как се казва свекървата, че съм забравила? Милена ли?

Да. 😁 Но според мен Емили няма общо, освен някакви общи букви измежду самите имена

Общи условия

Активация на акаунт