МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 072
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
Веси, не знам да има толкова малки пасатори. Но защо ти е толкова малко примерното количество. Ако е за пюре с овесени ядки и ядете около 150-200гр. не става ли като го пасираш всичко накуп newsm78

Аз в момента точно така правя. Но ще ми е по-удобно да имам пасатор, с който мога да пасирам сварените ядки направо в паничката, в която съм ги сварила и да ги пресипя в купичката на Маги директно за ядене. Сега трябва да мина през чопъра и съответно още съдове за миене.

# 16
        Честито ни нова темичка момичета, отново страхотен дизаин Тасинка!!! hug
Чистит имен ден на именниците, да са живи и здрави и с радост да носят името си!!! smile3525
Да ни са честити и мини рожденниците!!! newsm51

# 17
Аз се завърнах точно преди 2 ч и искам бързичко да ви се обадя и да ви пратя приветчета. Гушки за рожденници и именници!

Ще ви чета и ще пиша повече после... Hug

# 18
Хайде и ние да се разпишем в новата темичка.

Някой беше питал за зелевата супа-заповядайте http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101375.0
Да се отчетем -ние нямаме зьби. Ядем по незнам си колко пьти на ден ooooh!. Днес купих накрайник-мек-на Авент и учудващо детето пие без проблеми. ПО-нататьк ще взема директно чаша с твьрд накрайник.

За детегледачките- намерихме една жена-малко роднина даже и мислехме да работи по 4 часа на ден-аз да поработвам повечко и да мога да излизам от време на време. И вкьщи щеше да го гледа жената. Обаче моя мьж снощи друго реши-размисли бил. Да,ама аз още не сьм размислила Mr. Green И се чудя какво да правя newsm78 Дайте акьл милички.

# 19
Айде здрасти, честита нова тема, само хубави работи да пишем,

като например това което ще ви разправя сега - след вчерашната случка, днес ми се случи нещо хубаво и ми стана ведро на душата. Както сто пъти съм ви казвала минавам подлез с количката, днес на връщане от парка, един дядо с бастун ми предложи най-любезно помощ, отказах му , първо щото нямам нужда от помощ и второ човека беше на около 80 години, но той каза че Дама в беда не се оставя Winkи хвана количката от единия край, а  с другата ръка си понесе бастуна, ужасно се притесних да не се спъне или да не му стане лошо, като се качихме боцна малката по крачето, пожела ми приятем ден и отмина, аз щях да припадна от умиление Laughing

Прасенце, недей така, всички имаме право на почивка, знам че ти е много мъчно, аз съм по същия начин, но трябва да открадваме малко време за себе си. Бобчо ще свикне, не можеш да продължаваш дълго без почивка - погледни го от тази страна, правиш го за детенце, за да се върнеш и  с нови сили да си го гледкаш.

# 20
  • София
Мами, да ви питам и вас. Искам да си взема пасатор, но да може да пасира и малки количества, примерно 30-40гр. Вие какви ползвате за тази цел?

Веси, аз поради същата причина си купих един Браун мултикуик - такъв тъничък, само с една приставка за пасиране (щото сега по телевизията го рекламират с много функции). Беше на промоция в Метро, даже си няма купа за пасиране. Ама чак 30-40 грама едва ли ще успее да смели. Виж със 120 се справя, но аз пасирам в един буркан, за да не се разхвърчи пюре из кухнята. Simple Smile

Прасенце, нито си егоистична, нито си лигла.  Hug Просто досега си била толкова самоотвержена и отдадена на бебчо, че и двамата сте свикнали да сте постоянно заедно. Сега просто бавно и полека трябва да се научите да се разделяте по за мъъъничко. Simple Smile И мен това ме чака, сигурно и по-страшно ще е, че много дълго го отлагам...

Борива, успя ли да си отспиш? Simple Smile

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes на всички!

# 21
Здравейте,
първо да кажа че днес в парка беше страхотно този път без много уговорки се събрахме голяма компания и аз лично се почуствах много добре .Единственото кофти в случая беше ,че времето минава ужасно бързо и не стига да се наприказваме.
Tweety  така ми се стори или Бобата добре поспа  Laughing
Ама страхотни са ни бебетата просто нямам думи какви са сладури  Heart Eyes
 boriva  добре дошла  Hug айде разказвай какспят хората без да се будят по 100 пъти   Joy
prasentze може ли  така да се тормозиш как не прочетох аз преди да се видиме.... ама той Бобчо е голям мъж вече я да свиква с хората ,че после градина училище как ще се оправя тогава  Hug  Wink

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 22:03 от miki3

# 22
Привет и от мен!

Вчера сутринта направих най-ужасната закуска на Вики, а той милият, от уважение към мен  Wink я изяде ще не ще... Купих от бишкотите на Плазмон /дано не греша името/ една малка опаковка от 60гр. и натроших всичките. Натрушеното количество стана колкото това, което се получава от 3-те сухара, с които му правя попарка. Добавих сиренце, масълце... И стана една лепаква гнус...нямам думи. Горкото ми момченце...гледаше ме с гладни очички и погнусена устичка... Ама нямаше време да приготвя нова попарка...и си я изяде тази... Повече няма да правя такива експерименти. Плюс това, мисля, че прекалих с количеството. След това не яде 5ч., а и тогава изяде само 1/2 пюре...

Констанс, мила, аз ще съм поредната която ще ти го каже, но наистина е така - успокой се и скоро Тино ще стане батко!  Laughing

Ние утре пътуваме за Варна. Ще бъдем там за уикенда. Нямам търпение да си видя любимият град и да си намачкам племеничетата!

Лека нощ!

# 23
Привет! Хайде и аз да се оплача.... Тази нощ иван е спал само 3 часа през останалото време е пищал на пресекулки. Пипах венци, мерих температура - нищо! Няма хрема! И както и очаквах 5 мин преди да се видим с педито нещата утихнаха и малкия почна да се смее... Преглежда го жената повече от час и ми каза, че най-вероятно е получил нещо със сложно име, което означавало влизане на тънкото черво в дебелото. Получавало се при деца на неговата възраст и било доста вероятна диагноза като му опипа коремчето. Оправяло се често само, а ако не се оправило така се вкарвал въздух в червата и те си се намествали. Но каквото и да е било вече му е минало... Иначе по този повод към 2 часа щях да се изнеса отвкъщи - мъж ми дълбокомислено заключи, че нали не съм очаквала да е лесно с дете и.... легна да спи! Аз бях като втрещена - не можех да повярвам на очите и ушите си и след това не можеше да разбере защо беснея! Абе понякога си мисля, че вицовете за блондинки са писани от психолог, анализиращ мъжкото поведение по време на кризисна ситуация!!!!  #2gunfire

# 24
Абе понякога си мисля, че вицовете за блондинки са писани от психолог, анализиращ мъжкото поведение по време на кризисна ситуация!!!!  #2gunfire

smile3532 smile3532 smile3532

Това беше много добро включване, как само го измисли, бе Герчо,?Но иначе подкрепям казаното.
Принципно, преди да направи 3 месеца с Константин точно с такава диагноза ни изпратиха в пирогов.Надуха му червата след като мина през рентгена  и казаха, че е добре и се бил разминал с операцията.

Аз днеска пак ще дойда в парка, че тук полудявам.Мисля да тръгвам след малко.Ади, Мики може да се разберем да се видим на НДК примерно или все тая къде де, аз ще си оставя колата на  Патриарха малко след Кимбо.

Айде днеска всички в парка!

# 25
И Маги тази нощ на няколко пъти мрънкаше по 5 мин. Но аз я оставям малко, за да видя дали е нещо временно или наистина нещо й има. Ако светна лампата и я гушна, това значи, че няма да заспи поне 30-40 мин. А така помрънка малко и заспива. Нямам представа от какво е  newsm78 Най-вероятно са зъби, макар че педито вчера каза, че имало време за горните Rolling Eyes

Мишел, аз бишкотите ги асоциирам със сладкиш Така, че аз бих сложила с бишкотите някое по-течно плодово пюре /Ам-ам са идеални за тази цел/, с малко извара/сирене и АМ  Peace

Във форума за храненето имаше тема, че за бебе над 8м може да се дава и натурален корнфлейкс. Аз въобще не знаех, че има такова чудо, но вчера видях в Кауфланд и си пишеше наистина натурален. Така, че ще имаме още една разновидност за закуска   chef

Мами, а вие освен бискритите на Плазмон, давали ли сте някакви други? Аз се чудех дали да не пробвам и с обикновени  Rolling Eyes Знам, че много мами ползват "Закуска", но ми се струва, че в тях има много повече аромати, подобрители, набухватели и всякакви подобни, отколкото в обикновените  newsm78

Хайде чао за сега. Отивам до Кауфланд да си взема някоя и друга коледна играчка  Mr. Green

# 26
аз също по цял ден съм в парка , кажете къде стоите за да ви намеря да се видим , много бих се радвала

# 27
Ами всеки път различно, намираме се по телефоните, ще ти го пратя на лични

# 28
Констанс, на това му се вика словестна диария - идва спонтанно! Ако не си бях изляла яда във форума сигурно вече щяха да ме съдят за убийство... Моят мъж има много такива *звездни мигове* дето е на крачка от изключително брутално убийство - имаше един хит дето си лягам абсолютно здрава и в 2 през нощта се събуждам и съм с 40 градуса температура и почти не мога да мръдна. Успях да го побутна малко и му казах, че съм много зле, а той върза изречението *Ами аз кво да направя* и се обърна на другата страна и заспа  #2gunfire. На сутринта като ме видя как бера душа ми заявява най-нагло - що не ме събуди!!!!! малееееееееееееееееееее, е в такива моменти разбирам лезбийките - една жена никога не може да е толкова безочлива! иначе иван сега е добре - спи като къпан, смуче си биберона и кой е като него! Аз обаче изглеждам като самномбул! Имам кръгове под очите до брадичката, кожата ми е сива и очите са ми подути. Довечера за партито няма как да изглегждам във форма, че има още неща за вършене и след 15 мин трябва да изчезна за работа. Добре, че бачкам в телевизия, че някой гримьор да се опита да потуши следите, че положението е много зле! Мъкаааааааааа... Язък за новите дрешки и за голямотто стягане за това парти - май ще трябва  да постоя най-много до 10 и да си обирам крушите, а то купона е обявен за 9 и сигурно гостите ще се точат до 12!

# 29
Здравейте, мартенски мами! Аз съм от февруарките, но от време на време надничам тук, и много съвети са ми били полезни  Hug Вие изписвате по три теми срещу една наша  Simple Smile Нашите мами не са много активни и досега поддържам връзка само с три - виждаме се в Южен парк и градинката пред Енергото. Мъча се да ги организирам мамите за голяма среща и уж всички са ЗА, а като дойде времето - ту големите деца болни, ту други ангажименти... Предложих за събота да се видим в Зоопарка - при слона има люлки, въртележки и атракции, а пък и животните ще са интересни за мъниците  Grinning Моят син много обича котки, кучета и гълъби, затова мислех, че ще е интересно и за вас да се видим всички. Извинете, ако съм ви досадила  Embarassed Приятен ден на всички, а ако има някоя от вас в Южен парк следобед - аз съм на 0898 34 7777 - Олимпия. 

Общи условия

Активация на акаунт