), ама аз тактично се изнесах още в 2... 

защото в къщи поне е на своя територия
толкова ми е притеснено
Последните три избиха почти наведнъж. И то не средните горни резци, а почнаха да избиват първо горните странични. Сега чакаме последното ляво предно зъбче. 

Мисля, че момченцата по принцип се справят по-бързо. Бояна започна да лази от няколко дена, но назад. Дига дупето и се избутва с ръчички. Седи, но не много стабилно. Батко и на нейната възраст беше доста по-напред. Мисля, че е важно да се дава възможност на децата да се развиват, т.е. да се слагат по коремче, седнали, правички и т.н. Просто да им се обръща внимание - книжки, песнички, бебешки игрички... Останалото зависи изцяло от бебчо. Това е моето мнение. 

Дано прояде тези пусти пюрета, за понеделник й поръчах кухня от Ози, да видим дали нея ще хареса....
. Записах Иван на кухня от утре. Ще платя само за 7 дни за да видя дали ще му ханеса на Иван и ако му е ок го записвам за постоянно. Много ме зарадваха, че имат 7 дни доставка - другата кухня, която ми бяха препоръчали имаше само 6 дни. Сега ще видим детската кухня дали ще му хареса толкова, колкото супата на мама
. 

Аз, като още не знаех какво ще е бебето, си бях решила, че ако е момче ще се въздържам от много лигавене /не, че и Маги я лигавя особено/. Като гледам какви келешчета се разхождат по улиците в момента и просто се чудя какви майки са ги гледали тези деца
Силно се надявам нашите да не станат такава разпусната маса
За това, според мен, децата трябва от рано да се научат да са по-самостоятелни /доколкото позволява възрастта им естествено/, да се научат, че има правила и те са, за да се спазват, да се научат да уважават правата на другите хора, включително родителите си и че не е задължително да получиш това, което искаш само, като измрънкаш на мама и тати
Аз поне така виждам нещата. Естествено на този фон им показваш при всеки одобен момент, че ги обичаш повече от всичко на света. Но не, като им купиш нещо, а с истински жест на обич
Мисля, че момченцата по принцип се справят по-бързо.

Добре,4е пълзи де,така си се придвижва без проблем.А като иска да е прав се държи за стената и така ходи.Но кръста не ме боли и гърба ве4е не ме боли 

по мое мнение още е твърде рано да бъдем строги, естествено като пораснат си има начини

, но незнам, щом докторите казват може да има нещо.Препоръчани теми