по мое мнение още е твърде рано да бъдем строги, естествено като пораснат си има начини 
Абе според мен вече започват да се осъзнават и лека-полека да се усещат как могат да ни въртят
По този повод това дете ходи много малко за възрастта си и още се мотаят с колички.Най-важното и трудно нещо е да се намери златната среда. Хем да не разлигавим детето и да не ни се качи на главата, хем да не превърнем къщата в казарма и детето да не се чувства добре в семейството си. Ето това, ако успеем да направим ще е супер. Резултатите ще ги видим след 10-15год. Дано от всички да станат достойни и здравомислещи хора. А ние да се похвалим със силни деца, които се справят с трудностите и предизвикателствата, отворени и свободни за останалия свят и да ценят по достойнство всеки миг на щастие и благополучие
: и по този случай попитах за проходилките , че се впечатлих от писаното тези дни, каза че не е вредно в никакъв случай даже в тази възраст така усещат ходилата си, но на 7м. започват на пръсти така било при всички чак към 10м. започвали да усещат цялото стъпало и да стъптат на цял крак.
.Каза ако има някакви проблеми,тогава да идваме или когато реша,да отида да го претеглиме и измериме
.
Обаче е пълно с деца, има страхотни детски магазини и цели етажи с детски стоки в моловете. Купих на Преската страхотни блузи на цена около 10 лв едната!!! Всичко е мноооого по-евтино от тук. Количките им са около 100 евро среден към висок клас! Направо щях да падна... Имаше бодита с дълъг ръкав - 4 бр в комплект за 15 лв, с къс - за 10... Абе добре, че с мен имаше и други хора, че ме поспираха, иначе не знам колко щях да изхарча... Там между другото са много популярни дрешките на Кокодрило и са много евтини...а не като тук...
Премесетихте ли вече часовниците???
. Останало е по 1 пръст в двете купички и то щото аз спрях да давам и го гушнах да спре да плаче, че ми стана пък притеснено, че ако изяде 400 гр манджи ще му стане лошо
. Имаше голямо парче бяло месо, което като намачках с лъжицата Иван си го ядеше. Доставят го в чашки от стериопор, че да пазят нещата топли. Всяка манджа си е с индивидуален етикет какво е и ги достави супер мил чичко, които от вратата каза, че няма начин да не иска да яде фрикасето, защото било хитовия продукт и всички деца го обожавали. Храната я доставиха към 11 още доста топла и като го храних към 12 все още беше топла... Той по принцип яде всичко със стайна температура иначе плюе, ама явно тези манджи много му харесаха и нямаше никакви претенции да ги студя... Абе с две думи очарована съм - ще пиша утре ако ви интересува, ама аз май ще стана редовен клиент на тази кухня.