Абсолютно съм съгласна.Не е за вярване Бояна на какъв шум заспа и продължава да спи вече повече от час. Поставят ни топлоизолация на къщата. Пробиват, къртят первази - абе, ужас направо. На мен ми действа много зле на нервите. Гледам да сме навън колкото се може повече, но пък малката в количката спи само по 20 мин. и се ококорва. Като се застуди сега не знам какво ще я правя. Така ще е поне още месец. Няма и къде да се изнесем. Ето и аз ви се оплаках.
Още нещо. Преди време една мама от вас беше писала за запушено слъзно каналче, но не помня коя. При Бояна има същия проблем. Беше и при двете оченца. От месец дясното се оправи от самосебеси, но лявото продължава да сълзи. Май ще се наложи сонда.

Моля, ако някой знае нещо, да сподели. Само да кажа, че съм изчела инфото от нета. Търся по-скоро лични мнения и впечатления.
за разлика от вас с Маги
по старото време Боби в 20.30 най късно беше в леглото а сега в 19.30 е рано да го сложа.а другите бебочета сладури как приемат промяната 
Значи ще пробваме и от нея със сигурност, като започнем с манджите. Но, след като доставят яденето в 11ч, значи закуската трябва да си я правя пак аз
за да влезем в схемата на зимното време...но май ще пътуваме към банята след 5 мин , защото се е разкислелявиллллл ...

2000 ЕВРО е

-ние се кърмим през 3часа само на обед яде месно пюре-вече изяжда 190грама +40мл изцедена кърма