МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 109
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Прекаленото закриляне на детето дори от съвсем елементарни неща, като това да не падне, да не се удари, притъпява собствените му инстинкти.

Peace  Абсолютно съм съгласна.
Не е за вярване Бояна на какъв шум заспа и продължава да спи вече повече от час. Поставят ни топлоизолация на къщата. Пробиват, къртят первази - абе, ужас направо. На мен ми действа много зле на нервите. Гледам да сме навън колкото се може повече, но пък малката в количката спи само по 20 мин. и се ококорва. Като се застуди сега не знам какво ще я правя. Така ще е поне още месец. Няма и къде да се изнесем. Ето и аз ви се оплаках.

Още нещо. Преди време една мама от вас беше писала за запушено слъзно каналче, но не помня коя. При Бояна има същия проблем. Беше и при двете оченца. От месец дясното се оправи от самосебеси, но лявото продължава да сълзи. Май ще се наложи сонда.  Cry
Моля, ако някой знае нещо, да сподели. Само да кажа, че съм изчела инфото от нета. Търся по-скоро лични мнения и впечатления.  Rolling Eyes

# 76
здрасти милички
Веси ,скъпа Hugза разлика от вас с Маги
днес с тая промяна на времето направо се побърках,цял ден се опитвам да му изместя кърменията час по късно и тъкмо успях а сега съм адски изморена и ми се иска да го слагам вече да спи Sadпо старото време Боби в 20.30 най късно беше в леглото а сега в 19.30 е рано да го сложа.а другите бебочета сладури как приемат промяната newsm78
вчера излязохме аз,мъжа ми,Бобчо и бавачката ,но ние с мъжа ми седнахме на кафето от към Нишава а бавачката и Боби се разхождаха сами около 2часа-тя каза,че не е плакал.най смешното е,че с мъжа ми отначало вървяхме след тях Embarassed Joy Embarassed

# 77
  • София, център
Кико на Руми беше със запушено каналче, но онзи ден му правиха сонда!Така, че питай нея на лични!

Ние със смяната на времето, сме на обратно ...тя днес е толкова палава---едвам я карам да заспива!

# 78
Герчо, много ме обнабежди с тази кухня   chef  Grinning Значи ще пробваме и от нея със сигурност, като започнем с манджите. Но, след като доставят яденето в 11ч, значи закуската трябва да си я правя пак аз  Rolling Eyes Макар, че май всички кухни се водят за обяд и следобяд.

Прасенце, дано да продължат нещата така в Боби и да можете да си поемате по глъдка въздух от време на време с таткото Grinning

# 79
Веси, то така или иначе има само един десерт - аз лично предпочитам да го давам следобед, а за закуска ще продължаваме кашите в бурканчета и попарата...

# 80
Заради тая смяна Преслав ми заспа в 19.30...Това значи, че шансовете ми да го виждам вечер след работа се снижават до към нулата, ако не успея да го "нагодя" към друг режим.... Sad

Днес ни правиха демонстрация с Рейнбоу... Някой виждал ли я е тая джаджа? НАправо ми взе очите какъв прах изкара от играчките на бебо....

# 81
Заради тая смяна Преслав ми заспа в 19.30...Това значи, че шансовете ми да го виждам вечер след работа се снижават до към нулата, ако не успея да го "нагодя" към друг режим.... Sad

Едвам удържаме Мишели буден в момента  Whistling за да влезем в схемата на зимното време...но май ще пътуваме към банята след 5 мин , защото се е разкислелявиллллл ...
Герчо, пиши повече за кухнята, имат ли сайт?

# 82
  • София
На нас май не ни се отрази особено смяната на времето newsm78,то и без това нямаме кой знае какъв режим,сигурно затова. Simple Smile
Прасенце,радвам се ,че нещата с гледачката потръгват! Hug

Борива,честити ви зъбчета!Да растат белички и здрави!

Днес ни правиха демонстрация с Рейнбоу... Някой виждал ли я е тая джаджа? НАправо ми взе очите какъв прах изкара от играчките на бебо....
Да, и на нас ни правиха преди няколко години,смукаха ни матраците,чак се погнусих като видях каква мръсотия изкараха от тях ooooh!

Герчо,бравоС на вашия татко!Можело значи... Simple Smile

# 83
Рейнбола не е ли 1000 долара? Малко множко ми се струва за една прахосмукачка с малко повече джиджавки! Кво толкова може.... На мен не са ми правили демонствация и някак не разбирам защо цената е такава...
http://ozi-food.com/orders.php - това им е сайта, Кате! Утре като мама разкаже дали е ял храната и утре ще пиша пак! Май може да се поръча и в самия сайт, но аз лично звъннах!

# 84
Привет и от мен!
Тези дни нямах много време да пиша. С мнението на Веси съм съгласна 100% - трябва да ги възпитаваме от сега. Може Вики да е малка, но много добре ме разбира какво й говоря. А и аз много добре я познавам - кога се лигави и кога наистина плаче заради някаква по-сериозна причина.
С тази смяна на часа, направо си обърка часовете на спане. Днес беше ужасно кисела. Успях да й изместя храненето и нямаше мрънкане, но с това заспиване ooooh! Все пак накрая я изкъпах по новото време в 20 часа и в 20,20 й дадох да яде и след това заспа веднага Simple Smile Дано утре да е по-добър ден и да не мрънка толкова много, че днес беше кошмар.
На нас май ще ни излиза зъбче отгоре - много са се надули венците и пуска едни лиги и всичко иска да сдъвчи и да хапе. Първите 2 избиха много лесно, дано и с тези да е така.
Вики стои права и се държи за нещо - маса, стол и т.н., но само ако аз я сложа така.Все още й е трудно да сяда и да се изправя сама. В проходилката стои по 5 минути й вече и е скучно.

Да ви питам мами - какви обувки сте взели на децата си - ортопедични, обикновени? Четох някъде, че децата трябвало да прохождат боси?! newsm78 Ама аз си мислех, че трябва с ортопедични обувки?

А за Ози - имат доставка и събота и неделя,нали? А не правят ли отстъпка в цената ако си поръчаш за цял месец?

# 85
Герчо, леко си се объркала  Joy - цената е 2,200 ЕВРО!!!! Shocked Безумно много...обаче дали наистина може да напаави за детето това, което казват - то просто спасява от алергии и болести от праха... Адкси скъпо ...
Обаче какъв прах и мръсотия изкарва от всичко - въздух, дивани (чисто нови), детски играчки... Ако искаш, мога дати ги пратя да ти направят демо - безплатно е.

# 86
Рейнбола не е ли 1000 долара? Малко множко ми се струва за една прахосмукачка с малко повече джиджавки! Кво толкова може.... На мен не са ми правили демонствация и някак не разбирам защо цената е такава...

Не, не е 1000 долара  Naughty 2000 ЕВРО е  Mr. Green Нашите си я купиха преди о/о 5-6 год. /тогава беше долара на мода е беше 2000 долара/ Прахосмукачката просто е страхотна! Съмнявам се, че има друга, която да чисти така добре. И това се получава точно заради многото приставки. Най-практична е приставката за прах, защото няма хвърчащи прашинки навсякъде. Много ме е яд, че не мога да си намеря нещо такова без да се налага да давам 2000 евро  Money Mr. Green Тупалката също е много добро нещо. Като се чистят редовно с нея матраци, килими и тапицерии няма съмнение, че са се махнали всякакви гадинки, акари, прах и подобни. При нас на демонстрацията извадиха от килима ни пясък  Shocked Парите наистина са твърде много. Ако баща ми не е лесен лапни шаран, майка ми никога нямаше да се навие да я купи. Аз си мисля, като стигна до прахосмукачка да поръчам на познати от САЩ или Канада да ми я пратят от там. Там са о/о 500-600 долара

Мами, вижте какво намерих /е, не точно аз ами го видях във форума за пазарите/. Една глина от, която без проблем могат да се направят отпечатъци на ръчичките и крачетата:
http://images11.snimka.bg/001453401-big.jpg
http://images11.snimka.bg/001453402-big.jpg
Най-хубавото е, че самата глина е бяла или червеникава и може да си я оцветяваш и рисуваш както си искаш
http://images11.snimka.bg/001453403-big.jpg - ето така изглежда неоцветена
Аз я купих от един супермаркет на хранителни стоки - ДАР и струва 3-4лв 500гр
Само за следващите отпечатъци трябва да си купя по-хубави четки, че с тези боклуци в момента се измъчих  Tired

# 87
Аз нямах проблем със смяната на времето, само дето Константин се събуди доста рано.Оставих ги с таткото да се оправят и се преместих да спя в другата стая.Много добре ми дойде, че си поспах повечко.
Иначе днеска ходихме на пазар семейно в Хит и Константин се държа чудесно, като го слоих в колата веднага заспа, явно тия шерении и толкова много хора го измориха.
Започнаха пак да го мъчат пустите зъби, направо ад- рев, рев, рев ужас направо.Кога ще избият направо нямам идея.

Аз записах детето на кухня в Бистрица, но ще мога да взимам от там чак след месец и половина, та утре ще се запиша и аз в Ози.Искам да се разбера с шофьора да ми носят яденето до къщата, ама то е толкова забутано и вилна зона , та не знам дали ще се навият.Навита съм да плащам повече само и само да идват , ако на Константин му хареса.

Адинка, мила, съвсем те забравих вчера, а на момента нямаше как да говоря- много сори.Ще ти пиша на лични да не занимавам другите

Айде лека, ние с мъжа ми излизаме малко по живот

# 88
Здравейте,
ние също нямахме проблем със смяната на времето, нито аз усетих нито Алекс някъква промяна може би защото режима ни не е много стриктен та изместването на спане и ядене не се забеляза.

# 89
добро утро милички Hug
днес станахме в 4.20 Joyпо новото време преди някак 5.30 ми звучеше по човешки,но малкия е като войниче има си точни навици и въпреки ,че вчера го сложих по късно днес пак си е по старите часове Joy
Весинка това с глината е страшно готина идея да им запазим отпечатъците Hugа и може да се възползвам да я направя като коледен подарък на мъжа ми от Бобчо Hugа после пече ли се глината newsm78
ние имаме Дар до нас ще потърся
кърмещи мами моля споделете, как върви при вас захранването,че като чета другите ,как вече са на кухня започвам да се шашкам #Crazy-ние се кърмим през 3часа само на обед яде месно пюре-вече изяжда 190грама +40мл изцедена кърма
с плодовото пюре пак имам проблем отново ми го отказва ,иначе пробвам да го давам следобед между някои кърмения.пробвах и да му приготвя пресни настъргани ябълки и круши,да му изпека ябълки по идея на Креми,готовите на Хип-нищо не харесва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт