МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 104
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
кърмещи мами моля споделете, как върви при вас захранването,че като чета другите ,как вече са на кухня започвам да се шашкам #Crazy-ние се кърмим през 3часа само на обед яде месно пюре-вече изяжда 190грама +40мл изцедена кърма
с плодовото пюре пак имам проблем отново ми го отказва ,иначе пробвам да го давам следобед между някои кърмения.пробвах и да му приготвя пресни настъргани ябълки и круши,да му изпека ябълки по идея на Креми,готовите на Хип-нищо не харесва  newsm78

Не се притеснявай. Когато Али беше на 7 месеца, т.е. преди три седмици ядеше по 100гр. твърда храна наведнъж максимум. Примерно 50-60мл. плодово сутрин, 100гр. зеленчуково на обяд и 100гр оризова каша следобед. Не бях въвела дори месните пюрета. Но сега заради болестта и разстройството започваме да се захранваме отново. Така че като се замисля сме най-най-назад в захранването.

# 91
добро утро и от нас,
новото време не ни се отрази кои знае колко, всичко си му върви с един час назад, става в 8 и ляга в 8, и да ви кажа май така ми е по-добре.
пътуването вчера беше кошмар Twisted Evil малкия на връщане рева през повечето време, там цялата рода го стресира яко, накрая като се прибрах му ревнах много хубаво и се заканих повече никакви такива пътувания и сбирки на 15 човека, той е свикнал с много хора, но непознатото място го стресира много. Като се прибрахме беше заспал и като се събуди и видя че е  вкъщи пощръкля от радост
снаправих прословутата снимка, на нея сме 5 поколения, бебо, аз майка ми, бащата на майка ми и баба й. Качих я в албума в на мартеничетата, ето я http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1455027
лек ден на всички

# 92
  • Sofia
Мами,исках да ви питам,вие ще продължавате ли да ходите на консултации всеки месец?Защото нашето педи, след изследванията в 6-ти месец, каза,че вече няма да се уговаряме за консултации всеки месец newsm78.Каза ако има някакви проблеми,тогава да идваме или когато реша,да отида да го претеглиме и измериме newsm78.При вас какво е положението?

tasia, това май са си нейни измислици, ходи си се на консултация всеки месец. Имам племенница на 1.5г. и нея все още я викат всеки месец на консултация. Може би е имала предвид да не ви записва час ли  newsm78, не мога да разбера нещо  newsm78 .

prasentze, за плодовото пюре - защо не пробваш яда му приготвиш ябълка с банан, Вики тая комбинация направо я обожава, откача от кеф, особено ако му сложа и една - две бисквитки вътре  Mr. Green .

# 93
Добро утро на всички!
Времето ни се отрази ужасно ставаме в 6ч.и вечер пак в толкова и не мога да я сабудя да яде, а през деня не спи ужасна работа.
Това за глината аз се каня вече 6м.и така и не го направих (мислех със солено тесто), но сега мога да потърся и да изненадаме татито.
Времето днес много ме подтиска и разходките спират -гадна работа.
Успешен ден на всички! Heart Eyes

# 94
Танита25,  аз имам същата снимка, като бебе  Grinning

Прасенце, пише, че глината съхне на въздух, но като видях освен въздух за по-бърз резултат трябва да има и слънце Като я бях сложила да съхне на сенчестата тераса за 3дни изсъхнаха само листенцата отстрани. Като я сложих на слънце изсъхна цялата за няколко часа  Peace

Маги от вчера най-накрая започна да казва и "мама"  Grinning Може моят ред да дойде най-накрая, но сега по цял ден само това повтаря  Mr. Green blahblah

# 95
Здравейте!
добре дошла на Боби (Борива)!
Аз поръчах Ози през нета, така че днес ще видя дали ще ми донесат нещо и ще пиша. Не можах да ги намеря по телефона и така пробвах
Дано и моето детенце ги хареса, че ние сме от капризните
А идеята за глината е супер и аз ще се възползвам
На мъжа ми бяха правили демонстрация на Рейнбол и той беше много впечатлен, чак беше забравил че имахме среща точно тогава Simple Smile Wink
Представете си как са го омагьосали

# 96
Аз поръчах Ози през нета, така че днес ще видя дали ще ми донесат нещо и ще пиша. Не можах да ги намеря по телефона и така пробвах
В сайта им на контакти ще намерите телефоните  Peace

# 97
Да, в сайта им ги има, но никой не ми отговори, пък аз излизах и затова не пробвах пак да звъняWink

# 98
Ох, не съм прочела правилно постинга, не е проблема в телефоните... е нищо, аз уточнявам къде точно са си дали адрес и телефон. Сори Sick

Дейзи, благодаря много за съчуствието - ние още не сме се оправили - не го оставих детето, работата ще почака. Така и така се чувствам ужасно щото милото го прихвана от мен.
Най-лошото е, че се е наплашил от Стеримара и сега не мога да обработвам наслето му.
Голяма мъка е, в момента не мога и да пиша от Борко мърморка - бъръборко   bouquet

# 99
Тасинка аз пък сама реших да не водя вече Боби в поликлиниката, защото в тия грипни времена само ще се притеснявам заради едното мерене-аз го виждам че наддава ,мога да си го тегля и в къщи  Hug
Веси,миличка а ти ли я оформи като цвете или е готова  newsm78много хубаво си я направила като цветове Heart Eyes
Бобчо казва мама само като плаче Sad
Хъни защото се наложи да се откажа от банана,че бил алерген newsm78
записала съм час при уж най добрия алерголог но първия свободен бе чак за края на ноември #Crazyи си чакаме реда,искам да му пусна кръвен тест че нещо никой неможе да ми обясни, защо получава обрив.

# 100
искам да му пусна кръвен тест че нещо никой неможе да ми обясни, защо получава обрив.

много бебчета получават временнен обрив от жълтъка newsm78

# 101
Прасенце, КОЙ е най - добрият алерголог?

# 102
Веси,миличка а ти ли я оформи като цвете или е готова  newsm78много хубаво си я направила като цветове Heart Eyes

Да, аз си я оформих. Попринцип се продава под формата на правоъгълник. Мамите имат възможност да развихрят фантазията си  Grinning

Това с тези алергии е ужас  Confused Дано с оправят нещата. Те нашите са още малки и не разбират толкова, но да ограничаваш по-голямо дете от любимите му храни е ужасно  Sad

Мами, на мен ми остана 1 ден до връщането на работа  Tired Много ми е странно  Tired Все едно ще ходя за първи път  Rolling Eyes Миналата седмица отидох в петък и този път се разгворихме с колежката основно за работа и като я слушах не съм изпуснала кой знае какво. Но имам чувството, че супер съм затъпяла през тези месеци само с биберони и памперси и не знам дали ще се справям както преди  Confused Rolling Eyes Особено, че ще отида в такъв момент, че ще ми  се наложи да скоча направо на дълбокото...

# 103
И днес се е скъсал да яде детската кухня - пуешка супа, зеленчукова мусака и крем ягода е било менюто и е изял цялата супа и 2/3 от второто и майка ми е спряла да му дава, че и тя се е притеснила, че ще му стане тежко... Ох, супер съм доволна, че най-накрая намерихме явно точната храна, а и аз ще спра да се тормозя, че не му е достатъчно разнообразно, защото всеки ден е различко. Терина, пиши Елина дали я е яла...
Веси, не се шашкай ще се справиш даже по-добре от преди да излезеш в майчинство, защото сега си отпочинала от психическото натоварване и ще имаш много свежи сили

# 104
Влязохме в зимното часово време без проблем  Hug , Михаил си яде спи и събужда в същите часове, както и преди смяната  Simple Smile
tasia, до 1 година мързеланата е длъжна да преглежда детенце всеки месец  #Cussing out как я не е срам, направо ми писна от измислената държава, в която живеем  #Cussing out
Говорейки си  за възпитание съм съгласна, че трябва да има ред относно основните неща от ежедневието на бебоците, хранене, баня , сън, но преди да разберат значението на думичката не не знам за какво възпитание можем да говорим. Това, че не желае да си поиграе сам в леглото докато си изпия кафето или говоря по телефона не го приемам за лигавщина, по-скоро е егоизъм от моя страна...той има потребност да е с мама, тати или баба, за него това е съвсем естествено, единствения начин, който има да изрази желанието си е да плаче. Напоследък непрекъснато споря с мъжа ми на темата възпитание  ooooh! , според който Михаил ми се е качил на главата и си прави каквото иска с мен  Rolling Eyes . Съмнявам се, че едно бебе на 8 месеца може да разбере кое е редно и кое не...Детето има нужда да е гушкано и обичано плюс това няма цял живот да е бебе. Може би не съм съвсем права, но през 2-та почивни дни, които имам и по няколко часа вечер не искам да го тормозя, а предпочитам да си го поглезя  Wink
Веси споко, аз скочих в най-дълбокото оказвайки се шеф на група системни администратори от чиято работа имах не особенно задълбочена предства, а изплувах  Sunglasses За 1 седмица ще си напълно адаптирана  Wink поне си познаваш материята на 100%

Общи условия

Активация на акаунт