Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 253

• 57 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте

Канти  Злати  Снинова Ели
                 Благодаря ви момичета Two HeartsTwo Hearts За всички интересни неща ,които споделяте.,

"Не бързай да помагаш на онзи, който не те е молил за това.
                 Не тичай със съвет при онзи, който не ти го е искал.
                 Цени себе си, своята дума, своите мисли."

Омар Хаям

Наистина,водопад от снимки,от хубави -по хубави.

Приятен следобед,дами.       Да се молим да спре това безумие.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 14:47 от Вичона

# 676
Здравейте!

Канти , Вичи ,донесли сте още нови снимки и колажи! Two HeartsHands Plus1

излизат още колажи с новите снимки....

Flowers Hibiscus друга част от интервюто с Туба с превод на руски ез.,
тъй като е дълго пускам малка част открито,а останалата част в скрит текст...
Цитат
Туба для InStyle #TubaBüyüküstün
- В этом месяце на страницах нашего журнала женщины - первопроходцы. Как вы думаете, кто эта женщина-первопроходец?
- Постоянно существует система, созданная людьми, которая существует уже на протяжении тысячелетий.
- Как вы думаете, какие три самые важные проблемы женщин в Турции? Как их можно решить?
Скрит текст:
- Я могу насчитать гораздо больше проблем, чем три. Насилие, неравенство перед лицом справедливости, экономическое неравенство, недостаток образования, неравенство возможностей в социальной жизни. Итак, у женщины нет имени. Я не понимаю, почему женские голоса так мало слышны в таких матриархальных странах, их не хотят слышать. Говорят, что это положит конец насилию в отношении женщин, но слово «женщина» и слово «насилие» по-прежнему стоят рядом. Может быть, мы должны начать говорить о любви к женщинам и уважении к женщинам. Этот мир диктует вам, какими вы должны быть. Он навязывает вам, что вы должны делать, чтобы быть «правильным» человеком в соответствии с правилами. Эта система также оказывает большое давление на женщин. Получают ли женщины образование, выходят ли замуж, рожают ли детей, принимают ли решения о том, как им жить, влюбляются ли, принимают ли мужчину, свою работу, какую работу выполняют, как воспитывают детей, как рожают, что им можно носить, а что нельзя... Все это происходит в великой буре осуждения. Хотя в данный момент женщина кажется освобожденной, в конце дня мы становимся свидетелями того, как она брошена в это испытание осуждений. Для меня женщина - первопроходец - это человек, который пытается избавиться от всех этих ярлыков, чужих решений, чужих суждений и пытается найти свое собственное равновесие, и соответственно выстраивать свою жизнь, свои решения, свои действия и соответственно свой собственные путь. Потому, что в этот момент человек уже возьмет на себя инициативу. На самом деле есть очень мало людей, которые могут это сделать. Несмотря ни на что, что бы кто ни говорил, женщина, которая пытается действовать в гармонии, своей собственной правдой, которая осмеливается это делать, будет первопроходцем во всех отношениях. Эта гармония может быть либо в собственном узком кругу, в своем обществе, либо во всем мире. Когда вы сбалансированы, когда вы можете принимать решения для себя, вы можете сделать шаг. Я знаю много людей, которые работают над этим, думают об этом каждый день и не могут сделать этот шаг. Они не знают, что делать, они не знают пути. Да, мы живем в непростой географии, каждый день сожалеем о бесконечном количестве вещей, проходим множество препятствий, но именно поэтому очень важно сделать шаг, выбрать направление, в котором вы пойдете, и удержаться на этом пути. Так что я не могу перестать приносить пользу, это часть меня, это то, что я делаю искренне. Мне очень повезло, что то, что я делаю, находит отклик в более широком кругу. Это одно из преимуществ моей работы, того, чем я занимаюсь.
- Как вы относитесь к тому, чтобы быть образцом для подражания? Быть знаменитой, и быть настолько любимой, жить с этим, что это дает?
- Это позволяет мне лучше узнать себя. Например, мои поклонники подарили мне две книги. Эти книги состояли из писем, написанных мне. У людей, которые следят за мной, из разных стран и на разных языках, у нас есть общие чувства. Я думаю, это очень впечатляет. Независимо от религии, языка, расы, культуры или места проживания, у всех нас есть общие чувства которые мы дарим людям. Многие писали: «Когда со мной случается что-то плохое или когда я переживаю событие, из которого не могу выбраться, я думаю о том, как поступила бы Туба, и нахожу ответ у персонажей, которых вы играете» Я не могу описать словами то чувство, которое это дает как актрисе, как женщине, как человеку.
- Изменилось ли то, что вы искали в отношениях между мужчиной и женщиной, в любви? У вас есть мечта об идеальных отношениях?
- Я уже понятия не имею (смеется) Это настолько всё изменилось за эти годы. Но я поняла, что в любых отношениях умение говорить очень важно. Человек, с которым вы можете поговорить, очень важен. Очень важно уметь общаться, не осуждая друг друга.
- Что вы делаете, чтобы как-то отвлечься?
- Вы это наблюдаете (смеется) Я должна что-то сделать своими руками. Бумага, карандаш или глина меня очень успокаивают.

Спокоен следобед! Flowers Four Leaf Clover

# 677
Здравейте момичета,
много красоти, много нещо.
За съжаление днес нямам никакво време.
Туба в Пера палас. Какво я води там - не знам.

Сложила е и това клипче
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243500%2F54b8eb49 … pl_wall_-63875573

Изчезвам за една седмица. Знам , че ще поддържате огъня.

# 678
Привет, момичета отново

Вичи, Злати, Снинова
Благодаря ви за превода на интервюто на Туба, новата снимка с фен, както и за колажите и хубавите мисли Flowers Hibiscus
Разбрах, че има много задълбочен поглед върху проблемите на жените в съвеременния мъжки свят. Но просто жените трябва повече да повярват в себе си, в своите възможности. И благодарение на това ще се получи промяната, света ще започне да ги забелязва и да се съобразява с тях.
Цитат
У людей, которые следят за мной, из разных стран и на разных языках, у нас есть общие чувства. Я думаю, это очень впечатляет. Независимо от религии, языка, расы, культуры или места проживания, у всех нас есть общие чувства которые мы дарим людям.
Това, че имаме сходни виждания и разбирания за нещата от живота с нея съм го казвала не веднъж. Но това предполагам важи и за другите актриси/актьори и техните фенове. Не би било възможно да харесваш някоо, с когото имате съвсем различни рзбирания за нещата от живота  

Да победиш себе си е много по-велик подвиг,
от това да победиш някого другиго.
Буда

За почивните дни и аз няма да съм на линия  
Затова ще разчитам на Злати и Вичи за информация. Е, ако още някой се включи и ме изненада приятно - още по-добре    

Лека нощ!

# 679
Здравейте,момичета!

Вичи

А така....Снинова и Канти ,ни изоставят за няколко дни!
Да си изкарате приятно и после да разкажете къде сте били! Wink

....Туба е променила снимката си в ИГ...

....от снощи...
Туба в хотел Pera Palace #TubaBüyüküstün
Фен пише: И вижте кого срещнах в Пера Палас.
Знаете къде да я намерите, когато посетите Истанбул.
Туба Бюйюкюстюн, познаваш ли я?
 В кой сериал я видяхте да играе?

А защо е била в хотел Пера Палас?
Цитат
Laura Luka
Была с семьёй на вечеринке в честь 130 летия отеля ПераПалас. Латинки вычислили по её сторис и сразу же туда рванули. Говорят она ещё прекрасней в реале.

пуснато сутринта....
Туба добави към Instagram историята #TubaBüyüküstün
Някой веднъж каза, че вие ​​и Истанбул много си приличате.
Сега разбирам защо каза това.. И двамата сме будни..
04:06:48 5 март 2022 г

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243501%2F83402701 … pl_wall_-63875573

и друг превод от интервюто...
Цитат
Туба для InStyle #TubaBüyüküstün
- За короткое время на съемочной площадке вы сделали великолепную скульптуру из глины. Как будто вы медитировали в тот момент. Как искусство исцеляет вас?

- Искусство исцеляет всех. Я считаю, что на самом деле искусство заложено в человеке с самого начала, а не то, чему мы научились позже. Это уже заложено в нашей природе - издавать звуки, создавать музыку, рисовать, имитировать, придавать чему-то форму. К примеру, вы никогда не учите этого ребенка. Ребенок уже делает все это от природы. Возможно, то, как мы выражаем себя, и есть то, что мы называем искусством. Конечно, нас исцеляет когда мы делаем то, что принадлежит нам, нашей душе, нашей сущности.
продължава в скрития текст...
Скрит текст:
- На самом деле ваше актерское приключение началось случайно, когда Томрис Гиритлиоглу увидела вас в рекламе. Как, по-вашему, образование в области изобразительного искусства повлияло на ваше актерское мастерство?
- Я выпускница факультета изобразительных искусств, декора и костюмов. Я изучала драматургию, световой дизайн, дизайн костюмов. Это обучение идеально подходит к моей работе. Таким образом я знаю все элементы моей работы, которые происходят за камерой. Конечно, это также помогает мне. Важно знать драматургию, сочетать драматургию с костюмом и декором. Одежда, которую носит персонаж, или окружающая среда, в которой он находится, его дом, даже стол его офиса, вещи, которые помогут создать персонаж.
- Вы называете актерство принятием того, что вы будите играть. Перед съемками вы хотели понять, принять, войти в историю, которую должны будете рассказать в кадре. Вы всегда так выбираете проект, в котором будете участвовать? Что делать, если вы чувствуете, что недостаточно убеждены после того, как отправились в путь?
- Это самая большая проблема. Это самый большой риск в долговременных работах, сериалах, которые длятся годами. Думаю, это большой риск для всех. Знаете, сериалы по национальным каналам длятся долгие минуты. Сценаристу трудно довести историю до конца и продолжить путь, который он начал первым, так же как и режиссеру. Поэтому в какой-то момент каждый вынужден убеждать самого себя. После прочтения сценария, когда вы, актер, также разговариваете с режиссером, иногда вы можете находиться в очень разных местах, иногда в очень близких местах. Быть актером - это значит верить в ситуацию, в текст, в эмоции. Вы должны верить в это до конца, чтобы иметь возможность действовать. Если есть места, где вы с режиссером расходитесь, вам нужно убедить друг друга в обратном. Актер должен быть убежден. Но режиссера тоже нужно убедить, и это через некоторое время превращается в прекрасный танец.

Желая ви приятна събота!

# 680
Здравейте
        МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
           Злати Two HeartsTwo HeartsБлагодаря ти за превода

Добротата е красиво цвете, което цъфти право в сърцето на човек.
                Раздава. Прегръща. Лекува. Посвещава. Вдъхновява. Радва.
               А след това тихо си тръгва.

Лека вечер,дами

# 681
Здравейте,момичета!

Вичи ,донесла си нови снимки с Туба! Two Hearts

Днес е Сирни Заговезни и ден за прошка!
Простете и нека ви бъде простено! Heart
И да си хапнете довечера халва! Simple Smile

Към новата снимка от вчера има и надпис:
        Може би.. Кой знае?..

.....пуснато сутринта...
Tuba/Instastory/06.03.2022г/
Туба добави към Instagram историята #TubaBüyüküstün
@SerkanAltunorak /Туба е подкрепила  Серкан в пиесата/
5 март 2022 г.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243503%2Ffe06958e … pl_wall_-63875573

....и друг превод на откъс от интервюто на Туба за  InStyle
Цитат
- Как у вас складываются отношения с социальными сетями? Как вы предпочитаете использовать энергию от миллионов подписчиков?
- Я не очень хорошо разбираюсь в социальных сетях. Но, пожалуй, самое позитивное, что принесла мне пандемия, это то, что я больше сосредоточилась на социальных сетях. В этот период общение с моими подписчиками и теми, за кем я слежу, стали немного крепче. Точнее, я стала больше общаться. Эта энергия, как мощный обмен. Я увидела, что при правильном использовании, люди могут делиться, более искренне или мысленно, при том не видя друг друга, незнакомы друг с другом. Общение в другой форме.
- Близнецам сейчас 10 лет. Что они изменили в вас, когда росли?
- Сложный вопрос(смеется) Я не знаю, что именно они изменили, но мы постоянно меняемся, трансформируемся. Все вместе, в этой жизни.
останалия текст в скрито...
Скрит текст:
- Наверное, ты спокойная и уравновешенная мать, я права в своем предположении?
- Не знаю, надо у детей спросить (смеется) Я с самого начала смотрела на материнство, как способ дружбы. Я всегда напоминаю себе об этом, не могу вырваться из этого. Этот способ дружбы, я сыграла важную роль в появление на свет двух тел и двух душ. Лучшее, что я могу сделать - это быть для них плечом, на которое можно опереться в тот момент, когда они в этом нуждаются, и быть рядом с ними в той мере, в какой они в этом нуждаются.

- Ваше сотрудничество с ЮНИСЕФ длится уже восемь лет. Об этом аспекте вашей деятельности известно немногое. С какой целью вы начали, достигли ли вы своей цели, что вы планируете?
- Сколько я себя помню, дети - это тема, к которой я очень чувствительна. Когда я начала работать с ЮНИСЕФ, моей главной целью было помочь нуждающимся детям. Наша работа началась на третьем году войны в Сирии. Я посетила лагеря для беженцев как в Турции, так и в Иордании, и у меня была возможность увидеть трудности, с которыми сталкиваются дети на местах. Конечно, потребности и усилия по оказанию помощи в то время были направлены на удовлетворение жизненно важных потребностей, таких как жильё, питание и неотложная медицинская помощь. Но по мере того, как война продолжалась, такие потребности, как образование, защита, безопасная зона игр и учебы для детей, стали приобретать очень важное значение. Представьте себе, этих детей отрывают от места их рождения и заставляют жить в другой стране, где они совершенно чужие люди. Конечно, наша работа охватывает не только детей-беженцев, ищущих убежища. Каждый ребенок должен быть в безопасности, получать образование, медицинскую помощь, чистую воду, выражать себя, быть услышанным, иметь хорошие условия для роста.

- Климатический кризис также является серьезной проблемой. Вы тоже над этим работаете, не так ли?

- Климатический кризис, к сожалению, является общей проблемой всего мира. ЮНИСЕФ также проводит исследования по этому вопросу, потому, что кризис в некотором смысле является кризисом прав ребенка. Мы собираемся лишить детей их право на мир пригодный для жизни.

- В нашем специальном выпуске о женщинах-первопроходцах мы с женщинами, которые сосредотачиваются на пользе, а не на успехе. Какая часть ваших планов на будущее связана в соответствии с благами?
- Давайте не будем называть планов, потому что я не из тех, кто живет по планам. Я человек, который действует, когда я это чувствую. Должно быть что-то, что заставит меня чувствовать себя хорошо и с чем я действительно связана, чтобы я могла всё сделать правильно. Создание благ присуще каждому из нас.

- О чем вы больше всего сожалеете в жизни?

- Я сожалею обо всем том, на что я пошла, не чувствуя по-настоящему, что да, я сделаю это на 100 процентов. Каждый раз, когда я делала что-то без чувств, все заканчивалось большим разочарованием или неудачей.

- Вы перфекционист в работе, вас это утомляет? Говорите, что я устала, но чувствую себя комфортно, или бывают моменты, когда вы хотели бы немного больше отдыха?
- Я скажу, что бывает и то, и другое. Вот я такая, и ничего с этим не поделаешь. Да, я устаю, и бывают моменты, когда я думаю, может не нужно быть таким перфекционистом. Говорят, что знание - это проклятие, чем больше владеете знаниями, тем больше вы на самом деле устаёте. Но это одна из деталей, которая делает меня тем, кто я есть.

Пожелавам ви чудесен ден!

# 682
Здравейте
                             Злати Two HeartsTwo Hearts

Мили дами Two HeartsTwo Hearts Ако съм обидила някоя от вас,простете ми,аз ви прощавам.

Приятен следобед ,дами

# 683
  • София
На всички вас момичета, които с желание и много любов поддържате духа в темата за любимата Туба Бюйюкюстюн, честит празник! Gift Heart

Ръката ми за прошка поемете
човешко е в живота да сгрешиш,
безгрешни хора няма на Земята.
Прекрасно е да можеш да простиш,
със прошката пречестваме душата.
Че днес е важен празник – зная аз,
ръката ми за прошка поемете.
Простих на себе си, на всички вас,
за грешките ми, моля ви...Простете!
С. Димитрова

Бъдете щастливи! Sparkling Heart

# 684
Привет, момичета в почти края на днешния ден
Затова първо да ви поискам прошка за неволни грешки към вас Hands Pray Простено да ви е! Flowers Hibiscus

Марк Твен някъде беше писал, че прошката е ароматът, който виолетката изпуска, когато я стъпчеш.
Прошката е позволение. Позволение на душата да лети нависоко. Въпреки всичко. Прошката е въздишка, слънчев лъч, капка мед, полет, кристална сълза, ласка. Тя е избор. Ще тровиш ли сърцето с гняв, обида и упрек. Или ще го изцериш с благодарност, разбиране и любов. Не можеш да стъпчеш онова, което не вехне. Душата винаги ухае на цветя.
от нета

Злати, Вичи,nrgmama
Благодаря ви за всичко, което сте споделили вчера и днес - нови снимки на Туба, поредната част от превода на интервюто за списанието, колажи
Днес Баба Марта си показа характера. Както вчера беше приятно а-ла пролетно време, така снощи заваля дъжд и днес си вали сняг като за световно    

Аз вчера и днес бях на екскурзия в Хасково- прекрасен български град, в който се оказа, че не бях ходила  
Ако не сте били там си заслужава да видите някои забележителности в града и околността му Hands V
Скрит текст:
1. Монумент на "Света Богородица"
Заради размерите си паметникът е влязъл в Рекордите на Гинес
Склуптор е  
„Света Богородица“ е монумент и православен параклис в Хасково, България. Представлява издигаща се над града, от височината на Младежкия хълм, статуя от полимер-бетон на считаната за покровителка на града Света Богородица с Младенеца. Скулптурата, висока 14 м и тежаща 80 т, стои върху 17-метров постамент, който отвътре представлява параклис. С тази статуя през 2004 г. градът влиза в раздел „Религия“ на Книгата на Гинес като най-високата статуя на Богородица с Младенеца. Идея за паметника дава Георги Иванов, кмет на Община Хасково от 1999 до 2015 г., а изпълнители на проекта са Петьо Александров (склуптор), Никола Стоянов и колектив. Монументът е тържествено открит на празника Рождество Богородично на 8 септември 2003 г. и осветен от Митрополит Арсений. Заради рекордните си размери и подходящо местоположение статуята на Света Богородица се вижда от целия град дори и вечер. От столетия Дева Мария е смятана за покровителка на Хасково, затова с решение на местния Общински съвет от 1993 г. 8 септември е обявен за празник на града. Тогава в Хасково традиционно се провеждат множество културни и спортни прояви под егидата на общината.

2. Парк Кенана
Там се намира и хотел Фантазия, където бяхме отседнали

3. Село Узунджово  и  църквата

Успение Богородично, православна църква, която в миналото е била джамия.
Узунджово е едно от най-известните села по времето на Османската империя. В него се е провеждал прочутият Узунджовски панаир, който събирал стотици търговци от цяла Европа и Азия.

Според местно предание по време на османското нашествие е разрушено тогавашното село и църквата му „Успение Богородично“. По заповед на султан Баязид на мястото на разрушеното селище е изграден крайпътен хан, около който впоследствие възниква малко турско селище под името Узунджа ова. Известният османски пътешественик Евлия Челеби посещава Узунджово в края на 17 век и пише следното:

„   После минахме град Харманли и за 5 часа стигнахме в град Узунджа ова, сред едно широко поле на територията на Чирменския санджак. Има един голям, приличащ на крепост хан, подобен на който може да бъде само оня сарай в Татар Пазарджик, построен от Мактул Ибрахим паша. По своята здравина тази бележита постройка може би е по-здрава от оная в Пазарджик. Има 80 огнища, уютен отвън и отвътре, с голям обор – това е един импозантен хан. Градът има една джамия, няколко малки ханчета, една оживена чаршия с две железни врати, прилични на врати на крепост, като всички са покрити със синкаво олово. Има още около сто бедняшки къщи, но няма вода.[2]
Вчера  Туба е споделила в ИГ рекламно клипче за InStyle

Ето още от интервюто на Туба за InStyle
Ещё из интервью Тубы для журнала InStyle #TubaBüyüküstün
- Моя любимая свеча
- Моя любимая свеча, да, у меня есть(смеется)
В «Комеди Франсез» есть свечи, типа, запах мастерской, запах закулисья, запах прачечной... Иногда я зажигаю их в сочетании друг с другом. Это делает мой день прекрасным..

- Женщины- лидеры, которые меня вдохновили
- Дуйгу Асена и Майя Энджелоу.

- Самая ценная часть моего гардероба
- Мои шляпы. У меня есть коллекция шляп. Я нашла шляпу 1900-х годов в Париже. Она бесценна. Я храню их в специальных ящиках. Никто не может к ним прикоснуться, только я могу их поправить.

- Персонаж, которого я хотела бы сыграть
- Мортиша Аддамс из сериала «Семейка Аддамс»

- Мой любимый образ на красной ковровой дорожке
- Мой любимый образ на красной дорожке - на Emmi в 2014 году.

Скрит текст:
- Мой любимый дизайнер
- Когда я училась в университете, я смотрела показ мод Александра Маккуина. Именно показ мод, вызывает у меня интерес к моде. Это было похоже на танец моды и драмы.

- Мои иконы стиля
- У меня нет икон стиля, но есть женщины, стиль которых мне нравится. Потому что они индивидуальны. Это Джейн Биркин и Одри Хепберн.

- Навык/мастерство, которому я хотела бы научиться
- Раньше я играла на музыкальных инструментах, а потом бросила. Я хотела бы начать всё заново. Может быть, на этот раз фортепиано.

- Деталь, которую я использую больше всего в этом году.
- Когда моя дорогая Айтюл Фиратоглу, в мой день рождения подарила мне сумку Micro Lady Dior, я сказала, как я могу поместить всё в эту сумку, потом она стала частью меня, которую я продолжаю носить, но я всё ещё жду, когда телефоны станут меньше(смеется)

- Мои любимые музыканты/исполнители
- Шопен: Когда я слушаю, я чувствую, как будто все мои эмоции выходят из меня, и я отклоняюсь от своего окружения.
Мишель Гуревич: Мне нравится гармония музыки и текста песен, глубина простоты.
Сезен Аксу: Прежде всего, я думаю, что она народный поэт.
Моби: Это то, что раскрывает множество моих невидимых сторон, которые находятся глубоко во мне.

- Моя любимая книга
- Книга Тома Роббинса «Танец парфюма» Я перечитывала её бесчисленное количество раз, мне нравится наблюдать за историческими событиями, путешествовать по тремя разным историям, в трех разных городах мира, наблюдать за ритмом отношений между женщиной и мужчиной. Исчезновение персонажа Пэна, с годами, когда люди начинают терять свой инстинкт и начинают использовать свою логику, также занимает очень красивое место в истории.[/i]

Лека нощ и да си пожелаем новата седмица да е  здрава и мирна! Hands Pray

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 00:52 от kanti

# 685
Здравейте,момичета!

Вичи ,Канти ,благодаря за споделеното за Туба! Revolving HeartsRevolving Hearts
Канти ,благодаря и за разказаното за местата,които си посетила през почивните дни!
nrgmama ,радвам се,че намина в темата.Прави го по-често!

И друга нова снимка от посещението на Туба в хотел Пера Палас....

от вчера следобед...
Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Цитат
#ЯВеликолепна #ЯЖенщина #ЯОсознаюСвоюСилу
Справедливое и процветающее общество, для всех, возможно только при расширении прав и возможностей женщин и гендерном равенстве, а расширение прав и возможностей женщин также возможно, если сначала услышать голос женщины. Сделайте так, чтобы ваш голос был услышан с помощью хэштега #ЯЖенщина @ДеметЭвгар
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243505%2F0482c009 … pl_wall_-63875573

това е от снощи...Туба в подкрепа на Хазал Кая...
Ахмет Хакан беше писал за играта на актрисата в новия филм,който е по кината в Т-я...
Цитат
Туба добавила в инстастори пост в поддержку Хазал Кайя #TubaBüyüküstün
Почему я не читаю Ахмета Хакана?
1. Его неспособность быть самодостаточным чувствуется в его статьях.
2. У меня нет времени тратить на богохульство, замаскированное под критику.
3. Я думаю, что он годами не совершенствовался в плане стиля.
Я наткнулась на статью об актерской игре @ХазалКайя.. ненависть?
Нет, дорогой неправильно использовано слово.
Может быть, как сказано в фильме «Бёрдмэн» Люди, которые не могут реализовать себя - это критики, которые во всем ищут недостатки.

Момичета, една от темата,в която се пише за Туба и пускат преводи ще бъде закрита.Цялата група е от Украйна и няма как да поддържат темата.В нея участва и преводачка Мане Казарян.Надявам се скоро всичко да приключи и те отново за продължат с дейността си в групата!Това е пуснато снощи от...
Цитат
Аня Лазовская
вчера в 20:37
Всем добрый вечер!

Наша группа была создана весной 2016 года.
Все наши активные редакторы, администраторы, кто создавал и работал в группе- девочки из Украины.
Людмила Агапитова, Анастасия Ягужинская, Ольга Ольгина, Ореста Савицька, наш безотказный переводчик Манэ Казарян, вы все их хорошо знаете.
Благодаря их труду, собрано большое количество фотографий, видео, артов, новостей, переводов.
К сожалению, сейчас в их дома пришла большая беда. В такое печальное время я, создатель группы, приняла решение перевести группу в формат архива и закрыть ее до лучших времён. Надеюсь, они когда-нибудь наступят.
Всем мира и добра!

Приятен ден и спокойна седмица ви желая!

# 686
  • София
Здравейте,момичета!

nrgmama ,радвам се,че намина в темата.Прави го по-често!

Приятен ден и спокойна седмица ви желая!

Привет от мен, в този снежен мартенски ден! Flowers Hibiscus

Аз "наминаване" в темата правя често, следя написаното от вас с голям интерес и се радвам на всяка новост за Туба, просто нямам възможност да следя новините около нея в другите социални мрежи и да подбирам информация за темата, затова и много рядко пиша след приключилото й участие в ДП! Но съм безкрайно и искрено благодарна на всяка от вас, която в това ужасно време на световна пандемия и война в Европа, намира време, желание, сили, енергия и много любов за да поддържате темата жива!

Бъдете все така всеотдайни, упорити, уверени и усмихнати в живота! Gift Heart
Бъдете щастливи, а аз ще бъда благодарна, че ви има! Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 13:53 от nrgmama

# 687
Здравейте
                        Злати nrgmamaБлагодаря ви момичета  за всичко споделено.
                         Канти Two HeartsTwo Hearts Благодаря ти за екскурзията,а също така и  за добрия екскурзовод  Канти ти ни разказа много интересни неща,за които даже не съм чувала.По често ни прави съпричастни с красотите на България, а не само там.

Туба.. Новичко фото..
                         На спектакъла на Серкан Алтунорак..

Злати Two HeartsTwo HeartsFlowers Four Leaf CloverМного жалко,много информация имаше там,а Мане Казарян Two HeartsTwo Hearts ни правеше  с преводите съпричастни с много неща.

Приятен следобед,дами.Да се молим това безумие да свърши по бързо.

# 688
Здравейте, аз от доста време съм се отказала от форуми, но при вас се вясвах няколко пъти, защото атмосферата ми е любима. Някак по-философска. Първо ми липсваше Лина (надявам се да е добре), сега гледам, че е настанала малко липса на активност. Да се включа, колкото да ви поздравя и да се солидаризирам в тези тежки времена.

За форуми не отделям време, но не съм се отказала от Туба. Тя е от любимите ми открития, не се случва често да изпиташ чувството като да си открил диамант в пясъка. Една от най-интелектуалните актриси, които съм виждала, открита в турски сериал. Та гледам я в инстаграм и каквото реши сама да сподели, такова. Тя е от малкото знаменитости, които показват интегритет и автентичност и си струва да ги гледаш и извън професията им. Не знам как, но въпреки нахалния натиск над личните ѝ работи, успява да съхрани естествената си спонтанност и да общува наистина с аудиторията си, не просто да поства разни хубавеещи пози и продуктово позициониране. Харесвам кинематографичното ѝ мислене, което прави някои от сторитата ѝ по-интересни от много видеоматериал, който се изнизва пред очите ми докато цъкам наоколо. Харесвам чувството ѝ за хумор, вкуса ѝ за изкуство, музиката, която споделя. На мен пък ми е любима склонността ѝ да пише често на английски, защото такива като мен се губят в турския. Добре, че автоматичните преводачи задобряха де. Аз и интервюто така прочетох. За жалост, покрай тази грозна война, паралелната индустрия с руските преводи ще замре. Добре, че новият сериал е на нетфликс, та ще си върви със субтитрите. Което ме подсеща,
Скрит текст:
че на 1 април излиза новият филм на Мария Бакалова (момичето от Борат) на нетфликс The Bubble https://youtu.be/ZBD8X5zLG4U. За Другото аз не знам дата.

Малък принос от мен—последното стори. Певецът, който играе с Туба в новия сериал, явно има Рожден ден. Допаднали са си на купонджийство, да му е честито Simple Smile

Бъдете здрави и все така активни. Не обещавам да съм редовна, но ако има какво да кажа, ще се обаждам.

# 689
Здравейте,момичета!

Честит празник, мили момичета! HeartFlowers Rose
Бъдете нежни,красиви и благословени!
Бъдете здрави, обичани и щастливи!
Носете с гордост името ЖЕНА!

Вичи nrgmama  Mesh ,благодаря ви за всичко споделено!

Mesh,...Линка от есента не е писала в темата.И на нас ни липсва.Дано е добре! Hands Pray
Скрит текст:
Случи се нещо тъжно в семейството й.

Сутринта...Туба ни е поздравила за празника!
Туба добави към Instagram историята!
8 март 2022 г.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243508%2Fc0451839 … pl_wall_-63875573

Снимката е пусната сутринта....
Туба, Майя, Топрак в хотел Пера Палас

...Също от сутринта...
Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün

1.Мужчины, как и женщины, празднуют наш день.. Нет смысла.
Что вы празднуете? Вы празднуете, потому что мы родились женщинами, или потому, что, несмотря на все, что произошло, мы можем двигаться дальше? Вместо того, чтобы праздновать. Поймите женщину, посмотрите, что происходит, примите меры для защиты свободы, прав женщины, чтобы сохранить ей жизнь, чтобы ее не убивали каждый день, психически, духовно или физически.. #8март
2.В заявлении, сделанном сегодня, канцелярия губернатора Стамбула заявила, что 8 марта, в Международный женский день, митинги, шествия и заявления для прессы не будут разрешены в районе Бейоглу.
Туба ответила: Вы так боитесь женщин? Почему это?

NotesMusical Keyboard
Скрит текст:

Приятно изкарване на празника!

Общи условия

Активация на акаунт