Промоции на книги - тема 11

• 47 533
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Озон правят големи намаления на дежурните книги, дето са намалени на всяка промоция и никой не ги купува... Иначе на по-известните и търсени книги макс до 35% съм виждала. То пак зависи и какво търси човек. От техен ЧП съм си взимала книги за по 2-3 лева и бяха адски тъпи...

# 541
Ето това е нещо, което ще си поръчам със сто процентова сигурност (но най-вероятно ще е от Озон): https://miranda.bg/?s=%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD&post_ty … OQHrA6gD2e-RNDDZs

# 542
  • Beyond the stars
Ето това е нещо, което ще си поръчам със сто процентова сигурност (но най-вероятно ще е от Озон): https://miranda.bg/?s=%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD&post_ty … OQHrA6gD2e-RNDDZs

Оо, истинска Коледна песен Heart Eyes

# 543
  • София
Аз очаквах повече от "Коледната песен на Мики". Синът ми обаче много я хареса.
А, и още нещо - нали се чудех за Андерсеновите приказки кое издание да му взема... В крайна сметка започнах да му чета от моя Киндъл старите Андерсенови приказки, ето тези  https://chitanka.info/book/25-andersenovi-prikazki
Отначало не искаше, защото няма картинки, но като му обясних, че най-хубавите книги са тези, които са без картинки и че мозъкът му е най-добрият художник и може да рисува всичко, което поиска, сега не можем да се спрем да четем от Киндъла Grinning Grinning

# 544
И аз обичам да си представям, обаче илюстрациите понякога са удоволствие сами по себе си. Нали неотдавна четох илюстрования Шерлок Холмс - изживяването е различно (как да го обясня - обогатено), въпреки че аз лично не си представям Холмс и Уотсън точно по този начин, по който ги е нарисувал художникът.
Същото се отнася и за илюстрования Ад на Данте - някои мъчения са толкова добре представени - направо ми настръхват ръцете от картинките...

# 545
Имам код за 10% отстъпка в store.bg на книгата на Ирина Тенчева - ако някой го иска да ми пише на лични.

# 546
  • София
Няколко предложения от Кръгозор.

# 547
  • Бургас
Чакам с нетърпение черния петък и аз. Дано издадетство Труд направят намаление. Миналата година не помня дали за Коледа или Черен петък имаха -50%. Харесала съм си голямата книга с всички произведения за Шерлок Холмс, да си я подаря за празниците Simple Smile Както и Дъжд от глухарчета. Някой чел ли я е, да даде мнение, аз видях само откъса в сайта им и много ми допадна.

# 548
Днес намалението в книжарницата на "Колибри" е 50% на всичко налично.

# 549
Книгите , които съм харесала , все още са с 11%.

# 550
Кои са ми е интересно? Simple Smile

# 551
  • Mostly in my mind
Чакам с нетърпение черния петък и аз. Дано издадетство Труд направят намаление. Миналата година не помня дали за Коледа или Черен петък имаха -50%. Харесала съм си голямата книга с всички произведения за Шерлок Холмс, да си я подаря за празниците Simple Smile Както и Дъжд от глухарчета. Някой чел ли я е, да даде мнение, аз видях само откъса в сайта им и много ми допадна.
Имам книгата на Шерлок Холмс. Чисто нова си стои. Ако се интересуваш от размяна или подобно, пиши, ако искаш. Simple Smile  За себе си реших, че няма да й  дойде времето.

# 552
Давайте идеи от Колибри. На sea.sea двете съм ги чела, Сабо чака.
От Колибри напоследък харесах "Две сестри", "Деца мои", "Стъклената градина", "Полъх от ангели" - разказите на Н. Тодоров. Купила съм си и "Не се казвам Мириам", но още не съм я чела.

# 553
Кои са ми е интересно? Simple Smile

"Аномалията " и "Тайната книга на Данте".

# 554
И моята от Колибри е с 11 % и големичка доставка. Поръчах от bgbook с 12% отстъпка и доставка 2.99. Т.е. няма и левче над коричната цена ще ми излезе.

Общи условия

Активация на акаунт