Промоции на книги - тема 11

• 47 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Разпиляна във въображението
Цената на доставката се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в хода на поръчката.

Аз поръчах 4 книги, 1,762 кг., и доставката ми е 6,18 лв.

# 571
Иии ето какво ще бъде намалението за Черния петък в Озон. Самите намаление още не са отразени, а само артикулите. За съжаление няма да е на всички книги.

https://www.ozone.bg/landing/black-friday/knigi.php#cat-5653

# 572
Аз май ще си чакам декември - тъкмо ще излезе Коледна песен на Миранда и може да поръчам още нещо покрай нея.
А и предпочитам 25% на всичко, отколкото 3+1. Въпреки, че последният път се възползвах от тази промоция и всички книги ми харесаха, освен това нито една не беше от често намаляваните.

# 573
  • София
На Колибри доставката става безплатна, ако поръчката е над 70 лв, иначе е, както писа Miriel.

# 574
Цената на доставката се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в хода на поръчката.

Аз поръчах 4 книги, 1,762 кг., и доставката ми е 6,18 лв.

Да, знам че е на грамаж. Моята книга беше 267 грама, доставка 5,47.
Може би 5 лв. им е минималната цена за доставка.

# 575
  • София
Блажев е писал днес, че май от 07.12 до 12.12 щяло да има Панаир в НДК.

# 576
  • гр. София
Дано, много ще се радвам Simple Smile

# 577
  • Бургас
Чакам с нетърпение черния петък и аз. Дано издадетство Труд направят намаление. Миналата година не помня дали за Коледа или Черен петък имаха -50%. Харесала съм си голямата книга с всички произведения за Шерлок Холмс, да си я подаря за празниците Simple Smile Както и Дъжд от глухарчета. Някой чел ли я е, да даде мнение, аз видях само откъса в сайта им и много ми допадна.
Имам книгата на Шерлок Холмс. Чисто нова си стои. Ако се интересуваш от размяна или подобно, пиши, ако искаш. Simple Smile  За себе си реших, че няма да й  дойде времето.

Благодаря, ще го имам предвид. А какво търсите като предпочитания за размяна. Може да ми пишете на лично.

# 578
Това от фб

Пан

# 579
Озон миналата година имаха два черни петъка. Има ли информация дали и тази година ще е така?

# 580
Бях решила, че няма да поръчвам сега от колибри, но наминах през сайта и взех нещичко. Избрах този път по анотация и корица да си пробвам късмета.
 Много се чудех за Пилат, но нея други препоръчвани тук, другия път.

Скрит текст:

И от Кръг поръчах, не устоях на 33%
Сега отивам да видя в Orange.
Като ги на събера ще ги представям в другата тема:))

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 15:30 от Щефи

# 581
Озон миналата година имаха два черни петъка. Има ли информация дали и тази година ще е така?
https://www.ozone.bg/landing/black-friday/?gclid=EAIaIQobChMI577 … EYASAAEgKagvD_BwE

# 582
  • Бургас
Кръгозор от 19.11 до 50% намаление.

# 583
# 584
  • София
Как разбирате промоцията на Озон? Всеки ден различни оферти или всеки ден се добавят още нови към тези от предишния ден/дни? Чудя се дали да поръчам днес или мога да изчакам и нещо от следващите дни и да е една обща поръчка...

Общи условия

Активация на акаунт