Промоции на книги - тема 11

• 47 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Можеш, ако не се изчерпят междувременно.
Аз вероятно ще пускам всеки ден. Не че ще свършат, но така и така са с БД - между другото вече ми дава БД до офис на куриер, но платено с техен транспорт. Миналата седмица беше обратното.

# 586
Можеш, ако не се изчерпят междувременно.
Аз вероятно ще пускам всеки ден. Не че ще свършат, но така и така са с БД - между другото вече ми дава БД до офис на куриер, но платено с техен транспорт. Миналата седмица беше обратното.
Може ли да споделите списък с книгите, които сте харесала?

# 587
# 588
И аз точно се чудех дали да пускам с днешните промоции на озон или да ги натрупам накуп. Харесала съм си тези:
На Хермес още не е актуален списъка май. При мен излизат двайсетина книги с 15%. Редактирам се, видях и списъка с 50%, ама нещо нищо не ме грабва.

# 589
Една неприятна информация за Озон

Силно се надявам, че това е заради ЧП ако така остане и за напред...кофти!

# 590
  • гр. София
Явно са увеличили сумата за безплатна доставка от 19.99 на 29.99 лв.

# 591
Нот хепи... Дано след ЧП и Коледа да го върнат пак на 20 лв, въпреки че и в момента пак при тях доставката остава най-изгодна.

# 592
  • гр. София
Не мисля, че ще го върнат. Каквото са увеличили не се е върнало назад.По спомени сумата за БД беше 15лв, стана 20лв, сега е 30лв. Не вярвам, но ще се радвам да ме опровергаят Simple Smile

# 593
30 е поносимо, ако увеличат повече ще стане като навсякъде.

# 594
Брей, Озон бяха приятни, но ще видим. Дойдоха ми книгите от Ибис, вярно с куп картички Simple Smile готино Simple Smile и бързо
И от Сиела. Атласа на животните в приятен, прибрах го за подарък. Доста чаках, но не бързах, за Коледа е.

# 595
  • Euskal Herria
Аз съм набелязала още книги от Миранда. На миналата промоция поръчвах от Озон, сега ще видя дали и колко % ще имат намаление. Удобно ми е от Озон, защото мога директно да плащам с карта и направо да ги доставят. Така не ангажирам с пари никой, не съм в България.

# 596
  • Beyond the stars
Дойде Сиела най-накрая. Супер опаковани и с кодове за Aboutyou и CCC. Доволна съм.
Чакам намаление от Жанет 45 аз, не че няма да преровя и Ozone.

# 597
Orange ще имат ли Черен петък?

# 598
📚 Внимание, внимание, важно книжно известие! 📚
Този уикенд всички заглавия на #Enthusiast ще бъдат с 40% намаление в нашата електронна книжарница 😍
Ще ви очакваме на 👉 https://enthusiast.bg/

# 599
Аз пък като един Монк открих, че книгите от изд. Кръг, които поръчах ги очаквам днес от същия човек, който обслужва и поръчките на Колибри на книжна борса Искър.

Пише в товарителницата, че изд. е Лист и съдържание  - списание. Защо така?!
По сумата се ориентирах, че е за книги от Кръг.
Дано да няма изненади, че с книги пратени от същото място и  лице съм имала объркване.

Разбрах защо така, обадих се да питам:)))
Платформата им била така настроена. Иначе, нямало грешка, очаквам поръчано то.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 13:56 от Щефи

Общи условия

Активация на акаунт