“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 370
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Да.
Нали затова бяха тези въпроси към него - "Те наистина ли са толкова тъпи?" (визираха полицаите), защото преди това като го попитаха "Какво ще кажеш, ако те видят с нас?", той отговори "Че ви водя курс по програмиране".
Разбира се, не цитирам дословно.

# 106
Някой да ми припомни, мафиотите наясно ли са, че бащата на Симеон е ченге.

Да. В миналия сезон, когато Денис и Лора загубиха детето си, Денис реши да отмъщава на Калин и затова започна да привиква Симо. Предложи му накрая да работи за него, за да го дръпне към тъмната страна. Явно и затова сега го зарибяват нарочно с наркотици. Продължават си по плана.

# 107
Беше мудно днес.
 Веселата вдовица живот си живее, не вярвам да е  минало повече от седмица. Много ми е объркано - вчера рев , сцените с татуировката , пускане на балони , днес боксови мачове ще се правят , почнаха с наркотика и разбира се - нашата любима весела вдовица , само Снежа липсваше 😑. Имам чувството ,че изпускам епизоди направо.
Абе само Денис и Юлия ми харесаха днес , но имам чувството , че може и тя да го цака , дори че повече клоня към Сандо.

# 108
  • Галифрей
Смешен ми е Сандо с неговата Италия 😂 всички знаем,че идваш от All Inclusive. Ако идваше найстина от Италия щеше да говори така “  Бонджорно белесима синиьора, целувам ви ръка. Ние в Италия не правим война само любов. Ухаете на чесън, ще направя  паста.” la vita è meravigliosa. ( значи животът е прекрасен)

# 109
Абе Юлия ми е много досадна. Отврат. Чак се чудя защо са я поканили на купона 😂

Те не са я поканили, тя си е в тяхната компания постоянно (т.е. самопоканила се е) JoyJoyJoy

# 110
Абе , май няма да видим повече офиса в хотел " Маринела ".( надявах се да мога да кажа същото и за Снежа , нооо)

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 02:38 от Valeria Orlova

# 111
Драго и Лора се карат в Южният Парк силна сцена.  ( нз как са издъжали акьорите беше си тогава голяма жега, тъй,че евала, униклани сте) Горкият Драго той най-тежко го понесе. Опасявам се,че идва още по-голяма буря за него. Дали Юлия като го видя в банята ( беше брутално) се опитва да махне татуровката, ще съжалява чуства вина ддз нз.
Сандо е скрита лимонка 👀

Сцената на Денис с махането на татуировката беше наистина много силна. Юлия и чувство за вина - абсурд! Може и аз да съм изпуснала момента, но някой от гангстерите на Денис, че и самата Юлия, знае ли че Борис му е брат? През цялото време той го наричаше "ченгето" и дори на Радо не каза.

# 112
Драго и Лора се карат в Южният Парк силна сцена.  ( нз как са издъжали акьорите беше си тогава голяма жега, тъй,че евала, униклани сте) Горкият Драго той най-тежко го понесе. Опасявам се,че идва още по-голяма буря за него. Дали Юлия като го видя в банята ( беше брутално) се опитва да махне татуровката, ще съжалява чуства вина ддз нз.
Сандо е скрита лимонка 👀

Сцената на Денис с махането на татуировката беше наистина много силна. Юлия и чувство за вина - абсурд! Може и аз да съм изпуснала момента, но някой от гангстерите на Денис, че и самата Юлия, знае ли че Борис му е брат? През цялото време той го наричаше "ченгето" и дори на Радо не каза.

Май Юлия знае , защото намери майка му в предния сезон, не е трудно да навърже две и две. Сестра ми гледаше за първи път сериала преди време и си спомням ,че Денис каза на Радо , нещо от сорта , че Юлия знае твърде много за него , ама според мен и сценаристите не знаят дали някой е запознат с миналото му

# 113
Абе Юлия ми е много досадна. Отврат. Чак се чудя защо са я поканили на купона 😂

Те не са я поканили, тя си е в тяхната компания постоянно (т.е. самопоканила се е) JoyJoyJoy

За да бъдем още по-точни, тя е в дома си. Те са поканените и са на купон при нея и Денис 😉

# 114
  • Другата България
Мудно беше.
Сега Калин ще хване Симо при Денис, а Черкезов ще се натресе на...Калин. Joy

Като гледам как играе Влади Михайлов не мога да повярвам, че не е учил актьорско майсторство.

# 115
Мудно беше.
Сега Калин ще хване Симо при Денис, а Черкезов ще се натресе на...Калин. Joy

Като гледам как играе Влади Михайлов не мога да повярвам, че не е учил актьорско майсторство.

Много по- добър от актьори с дипломи , просто е талант!

# 116
  • Другата България
Именно.

# 117
  • Галифрей
Влади е уникален, и да много по- добър от шепа известни артисти. Той е на световно ниво, голям талант ❤ Актьор и музикант.

# 118
Калин продължава да ми е нелеп, както и досега. Е, ще призная, че засега е една идея по-малко, но сериала тепърва почва, има почва да се развихри Grinning  Жена му го остави, детето му го игнорира, сам като куче, но той най-голямо страдание показа, като разбра, че Борис е изгорен... Close

Какво очаквате от Лора? Те отдавна се разделиха с Борис, бяха заедно с Драго, преживяха лична трагедия със загубата на детето, накрая Борис се намери, но се оказа жив труп... В края на краищата, живота (и сериала) продължава. А и не ми се гледат турски сапунки, дето да ми страдат, реват и бършат сополи стотина епизода.

# 119
  • Пловдив
И ся кво...и двамата в ГДБОП? Толкоз ли не измислиха нещо по-така Head Band
Събирането на "всички" у Денис беше от тъпо по-тъпо...

А Вики де е ? Да не учи в чужбина?

Общи условия

Активация на акаунт