“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 198
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Още не съм отговорила на анкетата. Никоя двойка не ме прави “уау”. Ива и Черкезов имат потенциал, но няма да ги бъде - ще я връщат на Калин 🤮
Боксьорчето и Лина / да й измислят сестра-близначка/ …

# 91
Шопов някак не си го представям в любовна история. Друг образ мисля, че ще му изградят.

# 92
  • Галифрей
Нали almadji и аз това казвам,всички двойки ги направиха токсични, една хубава любовна история не могат да направят като хората. В началото мислех за Драго и  Лора имат надежда, но сценаристите го прецакаха. То няма да е интрестно, ако няма силна здрава любовна история. Българите не са романтични 😔 ако бяхме поне малко французи ех друго щеше да е.

# 93
  • София
😂 Даа… И в секс-сцените хич ги няма… Виж, изнасилванията по им се получават. 😉
В една сцена може да не се покаже и см гола плът, но да има тръпка, заряд, енергия… Е, тази хореография липсва 🙂

Междудругото, “танцът” на Лора и Денис в сезон 1 беше добър 😉

# 94
  • Галифрей
Да те имаха най-добрата сцена, все пак тя си пада по лоши момчета sugar daddy 😂 Да секс сцените в бг сериалите попринцип са кофти, излючение прави Дяволското гърло. Да така е, любовните сцени трябва са показват химия,нежност, пияно музика, романтика ей такива.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 18:39 от Диана Бишоп

# 95
  • Велико Търново
Коя актриса играе дъщерята на Черкезов? От миналия сезон не я помня, а сега на лаптопа ми заприлича на Макавеева, но не успях да я видя добре.
Кадър от "В следващия епизод"

Не е Снежана Макавеева, прегледах финалните надписи - Елеонора Иванова се казва. Тук още е дете:

https://lovetheater.bg/na-teatar-s-eleonora-ivanova-prosto-nori-21524/
и още - https://politika.bg/bg/a/view/chetnik-na-botev-sys-stipendijata-na-lambo-79179

# 96
Чак сега разбрах, че сервитьорката от так бара била на Папи Ханс половинката.

# 97
  • Велико Търново
И аз чак сега. След като прочетох написаното от теб. Grinning
Мерси! Wink

# 98
Мая и Велин не се ли събраха в миналия сезон? 🙄

# 99
  • Галифрей
Не са, ама май си го иска обратно. Велин излежда добре

# 100
Веднага да убият гримьора на сериала! Лора е потресаваща! На тия устенца това умряло лилаво...
И фон дьо тена на Мая е 2 тона по-светъл. Само Ива е по-добре, но не ѝ отива толкова черна коса на такова бяло лице.

# 101
  • На морето!
Лора много весела вдовица.

Юлия и Драго са жестоки, на него му липсват едни 10см да е идеален, а тя си е все така готина.

# 102
  • София
Абе Юлия ми е много досадна. Отврат. Чак се чудя защо са я поканили на купона 😂
Лорчето наистина е много весела вдовица. Вчера - погребение, днес - на среща с кандидат-гадже. Не си поплюва 🤭

# 103
  • Галифрей
Ще й викаме весалата вдовица, олекна й. Нагиздила се като някаква кифла  и ще ходи на срещи. Тя е безработна и от къде пари?? От бюрото по труда?

# 104
  • Пловдив
Някой да ми припомни, мафиотите наясно ли са, че бащата на Симеон е ченге.

Общи условия

Активация на акаунт