“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 393
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
А, аз вярвам,  че в Драго и Лора има още кекс....пардон, "хляб'. Sunglasses

# 121
  • Галифрей
Викито е чужбина  в Нидерландия, Амстердам. Радвам,се че няма да виждам, толкова е досадна.
Хаха гледай сега как след като разбере Драго каква е работата ще се събере с Лора, въпрос на време. ☕При тях лиспва комуниция, ако седнат в една стая говорят като зрели хора, ще оправят нещата.

# 122
  • Пловдив
И кой я прати там...? Тя тук на даскало не ходеше, па в Нидерландия я приеха?

# 123
Мистик Joy,казваш български не е научила още в чужбина ще ми ходи.
Сандо както си и предполагах се е устремил скорострелно към мястото на Радо.А Мартин/Радо така започва да ме дразни с преиграването си.Но пък Черкезов е перфектен,много достоверен.
Голяма смешка това с двамата в ГДБОП,само и само да завъртят любовен триъгълник.
Мая явно не се е събрала с Велин(както намекнаха в сезон 2),но дава индикации затова.Как го гледа с влажен  поглед.Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 10:21 от Amber*

# 124

Аз също. Даже смятам, че пак ще е основна любовна линия и в този сезон.

# 125
  • Галифрей
Да без любовна връзка няма да е интересно. Ще се съберат, може би от третият опит ще направят сватба. Два пъти се провалиха, дано успеят.
Сетих кагато им даваха спомените като млади какво метълче беше Драго 😂❤

# 126
Аз не искам Драго и Лора да се събират. Макар да не са били заедно години, за мен там е изчерпана връзката и да ни вкарват пак любовната им драма ще стане мега досадно. Дори любовта им не предава искри през екрана. Много са ми "сухи". Сценарият, след първи много успешен сезон, нещо куца.
Втори сезон беше досада с драмите на Калин и издирване на Борката. След снощния епизод даже рязко ми спадна желанието да гледам. Някак тръпката се изгуби.
Нямам предположения към кои образи ще насочат следващите епизоди, но ако скоро не се случи нещо интересно ще ме изгубят като зрител.
Цунки- гунките на Ива и Черкезов не предизвикват в мен интерес.

# 127

Никаква химия няма между тез двата.
Виж с Юлия им се получава много добре !!

# 128
Искам Драго и Лора заедно, както и Ива с Калин. С Черкезов също ми харесва, но да си оправят семейството с Калин. Само ако обаче ако Калин се държи човешки, ако е като миналия сезон, да го махат.
Много ми е противна психопатката Юлия и не искам въобще да я гледам. Снежка също да се маха.
Не искам заедно Велин и астроложката забавна, забравих и името точно сега.

# 129
И на мен Юлия ми е крайно неприятна.

# 130
  • Галифрей
Искам Драго и Лора заедно, както и Ива с Калин. С Черкезов също ми харесва, но да си оправят семейството с Калин. Само ако обаче ако Калин се държи човешки, ако е като миналия сезон, да го махат.
Много ми е противна психопатката Юлия и не искам въобще да я гледам. Снежка също да се маха.
Не искам заедно Велин и астроложката забавна, забравих и името точно сега.

Мая се казва. Съгласна съм, незнам дали Калин и Ива ще се опитват да си оправят семейството, тя се опита ама той беше такъв  г*з и отваратителна отрепка. Тя няма да го игнорира, притеснява как ще реагира Калин, че има връзка с Черкезов. Както ти каза ако пак почне да се държи като миният сезон да се маха. Може той да се опита да си я върне какъв е смисъла? Може просто да имат добри отношения , приятели нещо такова. Незнам ще видим.
Мисля си,че скоро  Юлия ще ходи при посещение в долната земя. И аз не мога да я дишам, женски Жокер.
И аз искрено се надявам Драго и Лора да се съберат

# 131
  • Пловдив
Драго нама ли да разследва пожара...? Или дрогата е на първа линия?

# 132
  • Пловдив
Къде изчезна полицайката на Калинчо? Не искам да се събират с Ива. Черкезов е далеч по-готин.
Двойката Лора-Драго ми е абсурдна. Героят на Драго не става за любов.
Дясната му ръка (не му помня името) много е отслабнал и е станал симпатичен даже.

# 133
А тоя, дето ще води Лора на театър, знаем ли го?

# 134
  • София
Много нелепи бяха тези наркопроизводители. И сега, и във вчерашния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт