“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 396
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Тази мрънкащата, къдравката ли е приятелката на ПапитУ ?

# 136
Русата сервитьорка Гери. Тя.

# 137
Този, който остана в офиса с Черкезов, в някое реалити ли е участвал? 🤔
Много ми е познат.

# 138
  • Велико Търново
В "София ден и нощ".
Беше баща на едно от момичетата, ама не помня на кое. Христо май се казваше героят му.
Краси Ванков си използва чат-пат "откритията" от "София" и "Съдби на кръстопът".

# 139
  • Галифрей
Ех тая паихо Юлия явно ще го гони до дупка Лорчето, това със статия е много детински

# 140
В "София ден и нощ".
Беше баща на едно от момичетата, ама не помня на кое. Христо май се казваше героят му.
Краси Ванков си използва чат-пат "откритията" от "София" и "Съдби на кръстопът".
Сетих се. Благодаря много. 🤗

# 141
  • София
Ох, хич не ми харесва какъв ръб избраха за кандидат-гадже на Лора.. 😃

# 142
  • Галифрей
Йеее в следващият епизод се поява новият Райков, бащата Шопов 🥳 Искам да му видя реакцията на Драго 😂 Лоринка отразя оня ръб, мисля,че ще излиза с новият си шеф,защото Йолана го беше поснала в инта.

# 143
Не беше лоша серията, въпреки че падам от смях с главорезите на Денис.Много са ми смешни, не знам дали само на мен така.
Лорчето по стар обичай, неориентирана отново.
Юлия скучно ли ѝ е, какво цели? Кой го вълнува за връзката ѝ с Денис, Лора не съм забелязала да ги следи, да се интересува.. Всъщност, какво беше заглавието на статията, че ми убягна?

# 144
Юлия май също има пръст в мрежата на Райков. Така лукаво погледна в промото. 😃 Много ми е неприятна.
По-добре Христо от Ден и нощ да бяха избрали за гадже на Лора. Този беше смотан. 🤭🤣
Ох аз много се смях на Симката! 🤣😆 Много генгста го раздава,но хич не му отива.
И с Калин и Черкезов беше яко.
Хареса ми епизода и до момента като цяло този сезон,в пъти е по-добре от миналия. Да видим и с Шопов какво ще стане. 😊

# 145
  • София
Я, Лорчето живна 😂
А Юлка уж беше бойна мадама-мафиотка, а сега я дават като кифла-държанка. Малко ми е плоско.
Горкият Черкезов! 😜
Май усещам чувство за хумор у някой от сценаристите? 😉

# 146
  • Другата България
Кой беше този, на когото в промото Шопов каза, че разчита на него?

# 147
  • Велико Търново
О, Anyyyone, точно това за погледа на Юлката "идвах" да напиша. Значи не ми се е сторило, щом има поне още един забелязал го. И на мен ми мина мисълта, че има нещо общо с "наследството" от Райков.

# 148
  • София
Кой беше този, на когото в промото Шопов каза, че разчита на него?
Вторият майстор на дрогата.
Юлия и преди това гледаше хитро, като говориха, че някой ги краде. Има нещо със сигурност. Никаква любов не е това между Денис и нея.

# 149
  • Галифрей
И на мен ми беше смешно, уж драма,криминален а днешният епизод беше смешен 😂

А и Мая ти сериозно ли ве? Да се събереш с Велин….ох

Общи условия

Активация на акаунт