“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 442
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Да,със сигурност крои нещо лисицата. 😁
Денис обаче,големия играч,не може да се усети. 🙄
Ще е яко Шопов да му вземе и мрежата,и рецептата за дрога,че накрая и Лорчето. 🙈

# 151
  • Другата България
Кой беше този, на когото в промото Шопов каза, че разчита на него?
Вторият майстор на дрогата.
Юлия и преди това гледаше хитро, като говориха, че някой ги краде. Има нещо със сигурност. Никаква любов не е това между Денис и нея.
Избягалият? Милен?
Ясно, благодаря ти.
Явно интригата в този сезон ще е между Михайлов и Шопов, героите им. Heart
Няма как да не съм доволна, пълнежа с Лора и новия ѝ шеф /там ще се готви кекс според мен/, Мая и скучния Велин, Калин и драмата с Черкезов /много се смях, много/, новото амплоа на Симката.....това ще се изтърпи между другото, а и нямам против.
Но основата на сезона явно ще е мафиотска, Юлия да, и според мен го работи Денис, затова и ще клекне при Лорчето накрая, ама да видим. Чакам и с нетърпение момента, в който Драго ще разбере кой запали Борето, но това ще е накрая вече според мен.

# 152
  • София
Мериан, не му помня името, но на него ми заприлича. Дето изчезнал с децата и жена си.

# 153
Сега остава дъщерята на Черкезов да се залюби със Симката и комедията ще е страхотна.

# 154
  • София
Дъщерята на Черкезов няма да хареса Ива и сигурно ще се изненада неприятно като види, че живеят заедно. 😁 Такова нещо ми се върти. А този Черкезов много ме радва как играе, получават му се сцените.
Сега се очертава Лора да се залюби със смотаното гадже. Сандо ще тръгне с Гери, а Драго ще бие шута на Юлия лека полека..

# 155
  • Галифрей
Да,със сигурност крои нещо лисицата. 😁
Денис обаче,големия играч,не може да се усети. 🙄
Ще е яко Шопов да му вземе и мрежата,и рецептата за дрога,че накрая и Лорчето. 🙈

😂 Брук Форестър.

# 156
  • Другата България
Няма да тръгне Лора с онзи, според мен ще е с новия си шеф.
Симката с дъщерята на Черкезов, Гери и Сандо, Юлия ще се метне на Шопов, и Денис ще остане сам накрая.
Всъщност не сам, с Радо.
А Ива ще се върне при Калин, Мая и Велин, Снежа.....хммм, тук е мистерия.....

# 157
  • На морето!
Ааа, аз Юлия я виждам като една Мизъри на Стивън Кинг в края на сезона.

# 158
# 159
Е, какво да направи жената! Така се е родила.
Има жени с доста неприятни стъпала, пръсти и под снимки за маникюри се обсъжда. Сякаш те искат да имат такива.
Не може всички "под ножа" да минават.

Снощният епизод докато кихна и свърши 😁
Чудя се дали да не изчакам да се съберат малко серии и тогава да гледам.

# 160
За носа е по-сложно,но прическата може да скрие челото и да смени изцяло визията й. Явно си се харесва така,което е хубаво,но... 🤭🤣
Аз го пуснах заради надписа. Да гледаме непременно. Дано да има защо.

# 161
Е, какво да направи жената! Така се е родила.
Има жени с доста неприятни стъпала, пръсти и под снимки за маникюри се обсъжда. Сякаш те искат да имат такива.
Не може всички "под ножа" да минават.
Къде казах да минават под ножа всички?! 🤔
Имам право да се впечатлявам, нали?! За мен естетиката е важна, както ще да ти звучи. Аз съм от хората, които търсят начин да отклонят вниманието от дефектите си и ако има начин, бих ги коригирала. Не всички са като мен, но нищо не ми отнема правото да го отбележа. Както и тяхното да си уважават дефектите. А и любезно добавих в свой ущърб, като каква ги забелязвам тези неща.

# 162
  • Велико Търново
Дъщерята на Черкезов няма да хареса Ива и сигурно ще се изненада неприятно като види, че живеят заедно. 😁
Той нали вече ѝ каза, че живеят заедно, точно от това няма какво да се изненадва.

Новите предположения за ролята на Христо Шопов - че ще е конкурентът на Денис, ми харесват повече. Някак не ми се връзваше да му е баща. Не че е невъзможно хем да му е баща, хем конкурент, де, но някак възрастово не ми съответстват. Разбира се, че в сериалите е възможно какво ли не, но Христо дори не е състарен.

# 163
И аз мисля, че Шопов е новият Райков.

# 164
Ох... Кофти начало! Това не е телевизионен театър, а звучи точно така... Шопов, Шопов... Човекът от "карам си колата и си харча парите" звучи по-добре от теб. 😕

Общи условия

Активация на акаунт