“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 448
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Пфф, много е добър Шопов, много. За минута ме побиха тръпки.
Жесток.

# 166
Е, в този ли смешник се очаква да се влюбим? Че той по-гримиран от Лорета и преиграва повече от Калин! Пффф...

# 167
  • София
Мен пък като актьор много ме кефи. Как се казваше? Помня само, че и брат му е актьор и бяха с някакъв чужд произход.

# 168
  • Пловдив
Шефа на Лора ще е Шопов Simple Smile

Сандо дърво и половина...и свалката не му се получи.

# 169
  • Галифрей
И аз го харесах Шопов  Велик е! Грабна ме ❤❤
Интервюто на Лора беше ацки страно и кринджово а шефа й е като вампир, ще я яде ли? Крипи

# 170
Сега остава дъщерята на Черкезов да се залюби със Симката и комедията ще е страхотна.
Ето, подготвят ни Smiley

# 171
  • Велико Търново
Хм... оня полицай що ще при Денис? То вярно, че в отдел "Наркотици" го нямаше, да не е напуснал покрай изчезването на Борис? Rolling Eyes (визирам този, чиято роля се изпълнява от Горан Иванов, но не мога да се сетя за името му сега)

Шефът на Лора съвсем неслучайно я взе на работа, според мен.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 23:07 от DamaPika

# 172
Доста предвидимо. Шефът на Лора естествено е Шопов. И сега като започне една война за пазара на дрога, пък после за наш'та Лора.И накрая ще се окажат...братя Joy
И Викито я смениха с дъщерята на Черкезов, абе жизненоважно е да има дечурлига.
Този Сандо уж го играе много оправен, а оставил такива лични неща на показ. Не им се получи страстта, ама хич.

# 173
  • Велико Търново
Аз пък даже и не съм много сигурна дали имаше страст...

# 174
Имитираха там нещо Joy
И тази започва да ми се струва, че като Вики  си мисли, че чарът ѝ е само в устата.

# 175
Сандо е брат му, Шопов сигурно е баща им. Бозичка... А тая 20 годишна пикла какво се държи и облича като 13 годишна?

# 176
  • Велико Търново
Реалната разлика във възрастта на Шопов и Михайлов е само 12 години. Ако Шопов поначало беше състарен, щях да съм склонна да приема, че може и баща му да е. Обаче така... не ми се връзва и не ми се. Да не говорим, че както го държат брадясал Денис, съвсем пък тези 12 години стават по-малко.

# 177
Реалната разлика във възрастта на Шопов и Михайлов е само 12 години. Ако Шопов поначало беше състарен, щях да съм склонна да приема, че може и баща му да е. Обаче така... не ми се връзва и не ми се. Да не говорим, че както го държат брадясал Денис, съвсем пък тези 12 години стават по-малко.
Шопов не е ли 50+? А драго трябва да е на 30 и няколко

# 178
Ееее, Сандо и девойката от бара… 😒 тази сцена сме я гледали, толкова ли не успяха да измислят нещо друго?
Ясно е, че копират Под прикритие, но поне малко въображение да влагат.

# 179
  • Кърджали
Според мен Шопов няма да му е баща на Драго, но Сандо определено ще му е брат. Писмата са между Снежа и баща им, който е в Италия или е починал вече.

Общи условия

Активация на акаунт