“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 441
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Галифрей
Аве върти ми една мисъл в главата, аз го бях споменавала  преди възможно ли е Кольо да е баща на Лора? Даде ваучер за ДНК тестове. Има едно различно отношение към нея.  Може би си търси детето, ама не е сигурен кой е Драго или Лора  и за това и дава да си направи тест.🤔
Хазяйката на Симо работи за Радо.

# 511
Изпуснах ли нещо важно, че не разбрах един момент от снощния епизод? 🤔 😜
Когато Кара-то каза Наздраве на Франсето, последния защо гледаше като натровен? 🤔 Сякаш се ужаси, че го вижда.

Той така го погледна, сякаш вижда стар познат, от когото се уплаши.

Пък после не излезе така.

# 512
Лора нали си имаше родители в Белгия, баща  й коняци пращаше на Борис…

# 513
А тази леля ли, хазяйка ли …. и тя не знае за какво е там ?!
Да вземе някой лев и тя... На сред целия мафиотски и полицейски сбирщайн от персонажи, някаква нелепа куку бабка, която се опитва да се прави на смешна или се е объркала, че участва в "Етажна собственост".

😂 Това сценаристите са го забравили.

# 514
  • Галифрей
Верно, има толкова много дупки в сценария

# 515
  • Другата България
На мен ми е чудно защо хора, които не харесват сериала, хейтят го постоянно, смятат го за загуба на време и т.н., не само че продължават да го гледат и да си губят времето, ами и губят още повече от него, ежедневно хейтейки тук.
И го пиша не за да се заяждам, а наистина ми е чудно. Все пак времето е ценно на всеки предполагам, малко мазохистично ми идва да се губи с неща, които са безсмислени.
От чисто любопитство питам.

# 516
На мен ми е чудно защо хора, които не харесват сериала, хейтят го постоянно, смятат го за загуба на време и т.н., не само че продължават да го гледат и да си губят времето, ами и губят още повече от него, ежедневно хейтейки тук.
И го пиша не за да се заяждам, а наистина ми е чудно. Все пак времето е ценно на всеки предполагам, малко мазохистично ми идва да се губи с неща, които са безсмислени.
И очакваш да си губя от ценното време, за да ти задоволя любопитството ли?

# 517
  • Другата България
А, ти го губи в безсмислени неща, както споделяш, че правиш.
Това не включва дебати извън сериала, а и не се вземай толкова несериозно.
Въпросът ми беше по-скоро към редовните момичета, с които си пишем тук, и е съвсем добронамерен. Не знам ти защо се почувства длъжна все пак да си губиш отново времето с безсмислици.

# 518
И аз не разбирам отношението на Сандо към барманката...
А Поли пък толкова да ми прилича на "баща си"

# 519
И аз останах с впечатлението, че франсето Ники се изплаши от Кара-то.

А ваЛчера за ДНК тест… май не трябва да очакваме нещо да излезе от там. Помним как Драго и Лора правиха изследвания покрай бременността, оказаха с една и съща кръвна група, после пък Юлия се перчеше с медальон с неговата кръв и накрая нищо…
Та и сега така. 😁

Този подарък на мен по-скоро ми се струва, че набляга на психарското у Кара-то. Видяхме му отношението към служителя с рак, имаше реплика за него ‘не знам как го е допуснал’. Изглежда той следи здравното състояние на всичките си служители, съотвено и затова Лора поучи ваучер да се изслвдва.
Ако Карато има някаква роднинска връзка с Драго или който и да е друг, смятам, че той е наясно с това и не му трябва да ги тества.

# 520
  • София
Аз от самото начало ви казах, че от тези изследвания за бебето нищо няма да последва. 🤣
Някой осиновен да няма? 😀

# 521
От къде предположението, че от ваучер, подарен на Лора, ще се потвърди, че Кара е баща на Драго? 🤔 😜
Нали не си представяме, че Лора ще отиде да го подари на Драго и ще го накара да се изследва. 😅
Поредната недомислица, или по - скоро безсмислица на сценария. 😬

# 522
Ванилия, и аз мисля, че ДНК ваучера беше за да се подчертае отново странната и ексцентрична личност на героя на Шопов.

# 523
Първи сезон беше много силен. Гледам с надеждата този да е добър, но баталните сцени много ме напрягат. А ги има в почти всяка серия. Отделно не съм възхитена и от героите. В началото борбата беше между добрия син(ченгето) и лошия(престъпника). В този сезон борбата е между лошия син, бияча вероятен брат, за когото още не е ясно, дали е добър или лош и още по лошия баща с елементи на психо.

# 524
  • Другата България
Първи сезон беше много силен. Гледам с надеждата този да е добър, но баталните сцени много ме напрягат. А ги има в почти всяка серия. Отделно не съм възхитена и от героите. В началото борбата беше между добрия син(ченгето) и лошия(престъпника). В този сезон борбата е между лошия син, бияча вероятен брат, за когото още не е ясно, дали е добър или лош и още по лошия баща с елементи на психо.
Същата работа е и при мен, но все още му давам шанс , и затова и гледам.
Няма как ако нещо тотално ме е отблъснало, да се насилвам, наистина да си губя времето и после пък да ме е яд на мен си, че съм го загубила. Blush Така сега се насилвам за "Фермата", там май от инат ще гледам, дано ми стане интересно по-нататък. Затова и попитах, изобщо не влагам друго във въпроса, радвам се, че си ме разбрала правилно. А и надеждата умира последна, все пак. Blush

Общи условия

Активация на акаунт