“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 447
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Само Симката и момето ме кефят.

# 496
Мен пък не. Това момиче не ми харесва, героинята също. Не разбирам цупенето спрямо Ива. И реплики от рода 'Ако нараниш баща ми, ще се разправяш с мен ', са, меко казано, нелепи, а малко по-твърдо казано, малоумни.

# 497
Мен пък не. Това момиче не ми харесва, героинята също. Не разбирам цупенето спрямо Ива. И реплики от рода 'Ако нараниш баща ми, ще се разправяш с мен ', са, меко казано, нелепи, а малко по-твърдо казано, малоумни.
И мен не. Това поведение и реплики са на 14 годишна, не на 20. Излишна сюжетна линия са и тези.
Как няма да са 65 серии като те са по 10 минути реално! Останалото са реклами. Но много много тъп е замисълът за всичко това. Да, нищо не разбирам от правенето на селиал, обаче те го правят за мен - зрителя и аз им казвам, че е много, много зле! Правете нещо друго, хора! Сценаристите ви не стават.

# 498
  • Велико Търново
Еее, чак пък 10 минути. От половин час рекламите са не повече от 7 минути. Друг е въпросът, колко от останалите 23 са за нещо смислено. Аз след втория сезон също нямах никакви кой знае какви очаквания, затова и не съм се разочаровала досега. За звуков фон става Satisfied

# 499
  • София

Това с цупенето към Ива и репликите е съвсем нормално. При много деца се среща като отношение към доведени родители и нови връзки на родителите им. Не им е лесно на децата.

# 500
Ами на 20 не е дете... 🙄

# 501
Детето на един родител винаги си остава дете... дори на 15,20,45....

Наистина са добър пример в отношенията на доведени деца/родители в семействата, в повечето случаи не е цветя и рози между двете страни... И малко съумяват да се справят в тия ситуации.

Девойката си е точно на място (откъм визия и държания, тип бунтар), но самата двойка не ми харесва.

Изгубих интерес към сериала, ако случайно не съм заспала по време на Игрите, продължавам да го слушам с 1 ухо, но иначе е пълен минус.

# 502
  • Пловдив
А тоя Сандо кво един път се навира на барманката, втори път я бута да се маха...ем писна ми едно и също там Close
И вечно чаши с уиски...

# 503
Да и той измислен с поведение на 16 годишен... Сценаристите ли са с неизживяно детство? Много са спрели!

# 504
Симката много бързо забрави Вики и голямата им любов. 👀😆 Поли е симпатяга,но малко прибързано ги “залюбиха”. Вече и спи в квартирата на Симката.
Другите безумици не ми се коментират даже.

# 505
Изпуснах ли нещо важно, че не разбрах един момент от снощния епизод? 🤔 😜
Когато Кара-то каза Наздраве на Франсето, последния защо гледаше като натровен? 🤔 Сякаш се ужаси, че го вижда.

# 506
  • Галифрей
Сашко отблъска Герито да не ги хванат,че са заедно. Явно го е шубе, а той пък е един “романтичен”  😔
Мен Поли ми харесва,хиляди по-добра е от Вики. Тя си беше токсична кифла и много ме дразнеше като казваше’Оф бе човек’.  Поведението на Поли и е малко тийн и ала Лора, трябва да заема екрано време.
Кой е наранил сценаристите на сериала, че не могат една свясна силна връзка да напишат?
Сега гледам в промото,че вмъкнат  някакъв при Карата. В един момент ще разберат, чя кака Лора работи там и ще я карат да шипионира 😅

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 13:42 от Диана Бишоп

# 507
  • Пловдив
Ами в др.епизод Вели кат види Майчето да се рее на някой билборд...м?  Satisfied  Ще има драма и половина...

# 508
Основният недостатък е, че няма никаква интрига, съспенс. Всичко е ясно и героите не се развиват. Аз още ще гледам, но на запис за да прескачам боевете

# 509
Симката много бързо забрави Вики и голямата им любов. 👀😆 Поли е симпатяга,но малко прибързано ги “залюбиха”. Вече и спи в квартирата на Симката.
Другите безумици не ми се коментират даже.

А тази леля ли, хазяйка ли …. и тя не знае за какво е там ?!

Общи условия

Активация на акаунт