“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 372
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Карато пък какво има против Драго? Ако не изпитва “бащински” чувства - нормално, но чак така да му навлиза в територията… Можеше да го прикотка към него 😏 Пък и много ненормал, бе 🤪 Ама с Юлка са си лка-прилика. Да се боядиса червена, Карата да я отмъкне от сина и така да му отмъсти 😅:..

# 661
  • Другата България
Е чакай де, тепърва ще разберем.

# 662
  • Euskal Herria
И сега Лора кат една Мата Хари (по-точно кат брат`чеда) ще разузнае всичко и ще предаде и разсипе империята на Кара-та. Или пък ще го елиминира и тя ще я оглави. Ще стане върла конкуренция на Топал. Joy

# 663
  • Галифрей
И аз това си мисля, само не мога да разбера защо му е Кара да си отмъщава на сина си? Те не се познават. Ясно е че не е бил особено добър и към Сандо. Мисля,че всичко ще ни се изясни като разберем какво е станало в миналото между Кара и Снежа.

# 664
Аз си мисля , че  Каракольо може да знае ,че синът му е Драго , а не Денис Топал и заради това да го възприема  просто като противник.

# 665
  • Другата България
И аз това си мисля, само не мога да разбера защо му е Кара да си отмъщава на сина си? Те не се познават. Ясно е че не е бил особено добър и към Сандо. Мисля,че всичко ще ни се изясни като разберем какво е станало в миналото между Кара и Снежа.
Същото мисля и аз.
И сега Лора кат една Мата Хари (по-точно кат брат`чеда) ще разузнае всичко и ще предаде и разсипе империята на Кара-та. Или пък ще го елиминира и тя ще я оглави. Ще стане върла конкуренция на Топал. Joy

# 666
Аз си мисля , че  Каракольо може да знае ,че синът му е Драго , а не Денис Топал и заради това да го възприема  просто като противник.

И аз това мисля. Почти никой не знае, че Денис е Драго и е твърде възможно Кара-то да смята, че синът му Драгомир е починал, а Денис е просто конкурент.

# 667
Всичко знае дъртото момче.

# 668
  • София
А Сандо знае, а баща не …

# 669
  • Другата България

И аз това мисля. Почти никой не знае, че Денис е Драго и е твърде възможно Кара-то да смята, че синът му Драгомир е починал, а Денис е просто конкурент.
Почти никой....Лора, Снежа, Вели, Калин и семейството му, Юлия и....Сандо, дошъл от нищото.
Наистина почти никой. Joy

# 670
Е, Снежа, Велин, Лора не ги броя, няма да тръгнат да разправят, че Драго е възкръснал в Денис Топал.
Калин и Ива също си мълчат, никой от тях няма допир с италианската мафия.

Юлия… всъщност ставало ли е ясно, че тя знае истинската самоличност на Денис? Дори и да знае кой е той, то едва ли е наясно с миналото на Кара-то и Снежа, че да направи връзката. Официално Велин е баща на Драгомир.
Сандо знае много, но не ми изглежда да споделя с Кара-то.

Аз първоначално смятах, че Кара-то е напълно наясно кой кой е в картинката и какъв му се пада, но от последните серии нещо се разколебавам.
Мисля, че ще му заложат изненадата най-големият му враг да се окаже собствения му син.

# 671
  • Другата България
А, възможно е и така да стане, аз не претендирам за единствено правилно предположение.
Просто си мисля, че Кара-то знае кой е Денис, ще е пиниз ако не знае.

# 672
Юлия знае , че Денис е Драго , но не знае за драмата с бащите .( поне не е споменато)

# 673
Този,който направи анализа на дрогата(рошавият) за Лора,не е ли същият който удостоверяваше автентичността на подписа на Калоян от съседният сериал?Направо някои сценки така си приличат в двата сериала,че се обърквам.Не конкретно тази сцена,а по принцип.A!И зашеметяващите главни героини. Grinning
Да! Аз се чудех защо сценката ми е някак дежа вю Grinning

# 674

Общи условия

Активация на акаунт