“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 199
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
А тази, дето говореше с Черкезов през лаптопа и му каза, че смята да се прибере в България, коя и каква ще да е? Жена му, която е хукнала на някъде, пък сега решила, че иска да си се прибере при мъжа си? Той очевидно не беше очарован от идеята ѝ.

# 76
  • Другата България
А тази, дето говореше с Черкезов през лаптопа и му каза, че смята да се прибере в България, коя и каква ще да е? Жена му, която е хукнала на някъде, пък сега решила, че иска да си се прибере при мъжа си? Той очевидно не беше очарован от идеята ѝ.
Мигала си.
Дъщеря му. И не е очарован, защото Ива е при него, това вече са мои предположения.
Нали когато Ива организираше РД в миналия сезон го изненада с видео с нея, забравила си.
Жена му не беше ли починала?

# 77
Аз миналия сезон не го догледах, пропуснала съм момента.

# 78
  • Галифрей
Не е мъртва, разведени са

# 79
Някои мигате, аз не мога да си отворя очите.
Не знам защо се зачетох в темата.
Първи сезон бях довона, че бързо върви действието, втори къде гледах, къде не.
И понеже повече от два сезона не гледам, ако ще да е най - великият сериал на планетата, сега си казах тоя път ще гледам трети сезон заради Влади най вече .
Но! не. Явно организмът ми се съпротивлява. В момента, в който започнат началните надписи и вече спя.
Вече не мигам само на рекламите щот са по- силни. 🤣
А и заради Шопов имах желание да гледам..

# 80
  • Другата България
Благодаря.
На мен това ми е убягнало.

Кой е този, дето се появява след рекламите, на анонса преди отново да започне продължението на епизода?
Дето стои срещу Влади Михайлов, както беше Борето преди?

# 81
  • Пловдив
Благодаря.

Кой е този, дето се появява след рекламите, на анонса преди отново да започне продължението на епизода?
Сандо.

# 82
Благодаря.

Сандо май

# 83
Сандо да не излезе брат на Драго?

# 84
  • София
Цитат
Не е доменна пеш, но не остава ДНК. Затова понякога наследниците на починалия бързат да го кремират, ако (примерно) се опасяват, че има незаконни деца с претенции за наследство. Но не пречи да "възкръсне" Борката, (когато на Врачански му свършат другите ангажименти). Май им е заложено в ДНК- то на братята. Simple Smile

При пожар температурата е от 800 - 1100 и то в горния край на пламъците. Труповете обгарят, не може да им се вземат отпечатъци, но зъбен статус и ДНК  обикновено може. В крематориумите температурата е над 1200 и продължителност минимум 2 часа при контролирана температура. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако са се консултирали със специалисти, много вероятно е да ни "изненадат" с появата на Борис след като вече сме го "забравили". А не изключвам Юлето да го е скрила някъде и да се появи като нов човек с пластична операция / и друг артист/, и Лора да се влюби в него Stuck Out Tongue Winking Eye

Много вероятно Joy

# 85
  • Галифрей
Аз го мисля още от официалният постер. Моята теория,че той нарочно се присъедини в отбора на Денис а и вчера така леко се по издаде, той знае всичко. Сигурно Сандо иска някакво отмъщение незнам. Не случайно ги сложиха един срещу друг.

# 86
  • Другата България
Хммм, на мен не ми прилича на Сандо.
Но вероятно е той, щом казвате....
Има нещо около него, ако е той, не случайно го дават с Денис, но чак брат.....не вярвам.
Както и не вярвам, че Борис е жив, окончателно приключиха с него, за което поне аз съжалявам.

# 87
  • Пловдив
Нищо чудно да му е брат. Все пак филма се казва "Братя". Единия го убиха, трябва да се появи друг 😉

# 88
"Братя" може да се разглежда и като по-широко понятие, не само като кръвни роднини.
Например, в снощната серия когато Денис се напи, не спираше да повтаря на Радо - братко, братко...

# 89
Коя актриса играе дъщерята на Черкезов? От миналия сезон не я помня, а сега на лаптопа ми заприлича на Макавеева, но не успях да я видя добре.

Ива и Черкезов ми харесват, но е ясно, че няма да им е безоблачно. Калин ще се бори за нея, Ива разбираемо не е безразлична към него, да видим какви ще ги забъркат.
Но е много фалшив Калин, не знам защо така, чак се чудя и в първи сезон ли беше така, защото тогава много ми допадна.
За Снежа няма какво да се каже… вероятно, ако ѝ загори манджата ще покаже повече емоция, отколкото при загубата на сина ѝ.
Лора също доста странно прие смъртта му, единствено у Драго видяхме болка и гняв. Велин и него никакъв го няма.
Мая с вишновката ме разсмя. 😁

Общи условия

Активация на акаунт