“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 385
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Галифрей
Каза й да не загласява,че са двойка.

# 616
  • Велико Търново
Тя го попита нещо от рода на "Защо се усмихваш?", а той отговори "На това, което виждам в огледалото".
Ако за това питаш. То може да е имало и продължение, но аз дотам слушах Satisfied

# 617
  • Другата България
Това и аз го чух, после не измрънка ли още нещо?

# 618
Тя му каза, че иска да е неговото момиче. Той ѝ каза, че я има за такава, но има примка около врата и да не го разгласяват, нещо от този сорт.

# 619
  • София
Да, след това нещо измрънка, но и аз не го чух. От това, което пишете, разбирам, че не е било важно. 😄 Тази девойка ли е гадже на Папи Ханс? Или нещо не съм разбрала. Екзотично красива е, но за разлика от тъмното червило при Лора, нейното е някак бледо. И при двете не ми харесва така.
Поне разбрахме, че Димо е още малък и се води ученик. Странно е, че под 18г и си живее сам. Има ли право по закон?
По другата линия изобщо не ми се коментира. Лора е супер нелогичен образ. А гласът на Шопов е просто неприятен за мен, не мога да го определя.
Мая не засича ли кофти вибрации около новата работа или няма толкова способности Simple Smile

# 620
Тази девойка ли е гадже на Папи Ханс?
Да. Сара Драгулева Simple Smile

# 621
Много е готина Сара, има убийствено тяло. Косата и обаче е зле.
Шопов ми става неприятен след този сериал. Нищо не ми харесва в него, най- малко как играе. Прилича на Доби от Хари Потър.

# 622
  • Пловдив
На мен ми е грозна тая Гери...има нещо, особено в устата...
А за Сандо...до оня ден се кри и не се би, а снощи без зъдръжки? Веч не се страхува, че ще влезе тати и ще го види Satisfied

За момент си помислих, че Денис ще "пусне" Юлия на държавния служител Simple Smile

А Симо от де знае кой е бащата на гаджето?

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 09:27 от mystic woman

# 623
На мен ми е гразна тая Гери...има нещо, особено в устата...
......
Да ,горната устна , и на мен ми е неприятна.

# 624
Точно устата ми харесва на мен, защото е естествено сърцевидна.Дано не се подведе по грозните патешки човки с филъри.

# 625
Понеже изпуснах началото, какво стана след престрелката? Видях само, че лекар обгрижваше Шопов.
Той нещо каза ли на Лора като обяснение, тя как реагира?

И аз си помислих, че Драго ще пусне Юлия, мислех, че не държи особено на нея. Изненада ме, сякаш тя означава нещо за него.

# 626
  • Галифрей
Даде й пари,извинителна бележка и кошница с вино и деликатеси,  за да остане. Полсе каза на Марин, че ако тя не си вдигне телефона или не се появи на следващия ден да я очисти. Видяла е прекалено много. Тя се появи с молба за напускане и чу разговора за Денис. Марин изпусна папка и тя видя снимки на бившият си и се направи, че ги не ги видя.. Смачка молбата зад гърба си и каза,че ще остане.
Определено Юлия нищо не означава за Денис. Не иска да я дели.

# 627
На мен ми е гразна тая Гери...има нещо, особено в устата...
А за Сандо...до оня ден се кри и не се би, а снощи без зъдръжки? Веч не се страхува, че ще влезе тати и ще го види Satisfied

За момент си помислих, че Денис ще "пусне" Юлия на държавния служител Simple Smile

А Симо от де знае кой е бащата на гаджето?

Хехе … направо ми взе репликата от устата Simple Smile
След толкова суперлативи бих казала, че ми е доста неприятна … устата/устните (сега забелязах, че може би ефекта е от зъбите, като заешка уста се получава)?!
Отделно я засякох в сутрешното предаване на БТВ - ами тя не може и да говори, само се кипри.

# 628
Понеже изпуснах началото, какво стана след престрелката? Видях само, че лекар обгрижваше Шопов.
Той нещо каза ли на Лора като обяснение, тя как реагира?

И аз си помислих, че Драго ще пусне Юлия, мислех, че не държи особено на нея. Изненада ме, сякаш тя означава нещо за него.
Е как ще я пусне, нали той спи с нея всеки ден. Някоя болест ли да му лепне?

# 629
На мен ми е грозна тая Гери...има нещо, особено в устата...
Хубаво е момичето, но - да, има малък "проблем" с устните и ето тук оправдавам да се пипнат леко, за да стане идеална. Същата уста има и Дария Симеонова (ОЖ).
Сандо не се страхува, защото тате вече няма как да влезе там, освен на абордаж. С Драго са смъртни врагове след убийството на "масажиста" и няма да отиде като гост в заведението да гледа "програмата".

Общи условия

Активация на акаунт