Много мразя този похват да слагат края на епизода във фрагмана, както стана при нас. Но най-голямото ми разочарование е сцената за бебето. Смисъл .. дори не дадоха реакцията на Озан, когато Зейно му каза. И въобще разговорът между него и Есра, един такъв много празен ми се стори. Той прекалено бездушен .. - сега наясно съм, че не е знаел толкова години, ама не усетих да им е мъчно и на двамата. А специално гледах оригинала и чаках с огромно нетърпение, разочарована съм.
И ще е върха на наглостта, да каже "да" след като е разбрал за бебето, макар и късно. Отвратителен завой в героя. Чаала продължава да ми е страшно противна - с всеки изминал епизод. Този особено взе връх - толкова плоски интрижки и държание, че никога Озан няма да я погледне по друг начин. Чънар и той взе да изнаглява, съдейки по предстоящия епизод. Просто прекрасно .. ми не съм доволна от днес, имах по-големи очаквания. А ако сценаристите продължават с тези гениални драматични похвати, може скоро да си пишат сценария за финалния епизод. Всички знаем за следващия сериал, който чака и ако няма рейтинг, да не ни забутат в девета глуха. Too much drama for me .. беше днес

Озан в следващия епизод направо я закъса
Чънар и Есра за 6 месеца в Анталия = мъка за него, няма да спи и ще изпие всичкото кафе на света от будуване, нерви.

Здравейте момичета,
Наистина Озан действа много прибързано, воден от емоциите си. Не знам защо, но си мисля, че този разговор за бебето се разиграва само във фантазията на Есра. Така предполагам де. Не съм гледала корейската версия и нямам идея накъде ще завият нещата, но не виждам логика в това Озан да узнае истината, да усети болката на Есра, да осъзнае грешката/вината си, и въпреки това да отиде да каже "Да". Никак не ми е логичен такъв развой.