Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

 • 21 226
 • 355
 •   3
Отговори
# 45
 • Мнения: 1 297
Аз този път ще бъда лоша  Joy Smiling Imp
Много мразя този похват да слагат края на епизода във фрагмана, както стана при нас. Но най-голямото ми разочарование е сцената за бебето. Смисъл .. дори не дадоха реакцията на Озан, когато Зейно му каза. И въобще  разговорът между него и Есра, един такъв много празен ми се стори. Той прекалено бездушен .. - сега наясно съм, че не е знаел толкова години, ама не усетих да им е мъчно и на двамата. А специално гледах оригинала и чаках с огромно нетърпение, разочарована съм. Pensive Sad И ще е върха на наглостта, да каже "да" след като е разбрал за бебето, макар и късно. Отвратителен завой в героя. Чаала продължава да ми е страшно противна - с всеки изминал епизод. Този особено взе връх - толкова плоски интрижки и държание, че никога Озан няма да я погледне по друг начин. Чънар и той взе да изнаглява, съдейки по предстоящия епизод. Просто прекрасно .. ми не съм доволна от днес, имах по-големи очаквания. А ако сценаристите продължават с тези гениални драматични похвати, може скоро да си пишат сценария за финалния епизод. Всички знаем за следващия сериал, който чака и ако няма рейтинг, да не ни забутат в девета глуха. Too much drama for me .. беше днес Broken Heart Triumph Stuck Out Tongue Closed Eyes

Озан в следващия епизод направо я закъса Trollface Чънар и Есра за 6 месеца в Анталия = мъка за него, няма да спи и ще изпие всичкото кафе на света от будуване, нерви. Smiling Imp

# 46
 • Мнения: 11
Много се радвам за темата, отдавна ми се иска да мога да обсъждам с някой този страхотен сериал 🤗
Относно вчерашния епизод мисля, че Озан ще каже "да" и точно поради тази причина Есра му е толкова бясна във фрагмана за следващия епизод и ще реши да замине за Анталия. А шамара, какъв страхотен шамар, определено Озан си го заслужи, направо ми изпълни душата. 😁 Нямам търпение да ни покажат една горда Есра, здраво стъпила на земята, която си знае цената. Само не разбирам защо сценаристите изкараха коза с бебето, ако въпреки това Озан се ожени... Озан все повече ме дразни с постъпките си, чул две грешни думи и реши да се жени за друга, много глупав ход от страна на сценаристите. Чаала с тези пискливи истерии в последните серии започна много да ме отблъсква, преди когато беше по ниска от тревата ми беше по - приятна. Относно Чънар мога да кажа, че за момента ми харесва, подкрепя Есра в трудните и моменти, дори това да е с користна цел е като глътка свеж въздух, след помията, която Озан излива върху нея напоследък.

# 47
 • Мнения: 302
Озан действа прибързано във всичко. Предложението за брак беше огромна грешка от негова страна, но и Чала трябваше да постъпи трезво и да не приема след като знае, че не е обичана.

# 48
 • Мнения: 1 429


Здравейте! Yum
Мисля си, че Есра ще почувства подкрепата на семейството си и това ще изиграе лоша шега на Озан.
Друго е когато зад гърба ти седят Менекше и Ялчън, а не Зюмрют.

# 49
 • Мнения: 2 576
Новият фрагман. Много хубав шамар му завъртя, малко му е. 👿
- Есра, искам да дойдеш с мен в Анталия. Ще се преместим там за 6 месеца. Отваряме приложението си за употреба в Анталия.
- Браво!
- И ние с Чънар заминаваме за Анталия, защото ще бъдем начело на тази работа. Г-н Озан, вие няма ли да ни поздравите?
- Какво правиш, Есра?!
- Заминавам! И съм много щастлива, че повече няма да видя лицето ти!
- Аз дадох живота и годините си за тази фирма, Чънар! Тук не е твоя играчка!
- Ти, кажи истинската причина, за която се ядоса!
- Озан е повикал управителният съвет на спешно събрание.
- Да прави каквото може, татко. Аз отдавна съм готов за ходовете, които ще дойдат от него.
- Есра.
- Ти, не можеш да ме докосваш! Ти, не можеш да ми държиш ръката!

# 50
 • Planet Earth 🌏
 • Мнения: 108
Аз също мисля, че Озан ще каже да, въпреки че разбра за бебето. Трябва по някакъв начин да се заплете интрига иначе как ще продължи сериала? Сега ще могат да влачат брака поне за десет серии напред, може би и повече. 😂

Чънар веднага се опитва да се възползва от ситуацията, знаейки че Есра е много обидена на Озан. Ще видим дали тя ще му даде шанс, дори и за да отмъсти на бившия си.

# 51
 • Мнения: 4 367
И аз съм бясна за тая сцена с бебето знаейки колко могат и двамата видяхме само 20 процента от това което могат
Грам не ми стана криво нищо не усетих....
Илхан е невероятен в драматичните моменти в Сени Чок Бекледим въпреки,че сериала не струваше пет пари актьорлъка му беше използван по най-качествения начин ,а тука какво беше снощното?
Бурджу също не ме докосна особено.Определено и те не са доволни от тоя сценарий.

# 52
 • Мнения: 575
Flowers Hibiscus Здравейте момичета, Flowers Hibiscus

Animal Paw Prints Наистина Озан действа много прибързано, воден от емоциите си. Не знам защо, но си мисля, че този разговор за бебето се разиграва само във фантазията на Есра. Така предполагам де. Не съм гледала корейската версия и нямам идея накъде ще завият нещата, но не виждам логика в това Озан да узнае истината, да усети болката на Есра, да осъзнае грешката/вината си, и въпреки това да отиде да каже "Да". Никак не ми е логичен такъв развой.
От друга страна как нещо от миналото може да промени решението му да се ожени? Той е съвсем наясно, че направи грешка с това предложение. И много добре осъзнава, че обича Есра. Това само по себе си е достатъчно, за да отмени сватбата, други причини не са нужни. Затова мисля, че Есра ще го сдъвче, ще му каже нещо да го ядоса, и той ще хукне пак да й доказва нещо.
Animal Paw Prints Чаала няма да я коментирам. Дразни ме безкрайно. То са истерии, то са игри. Наистина този сюжет да се омъжиш за човек, който те гледа със същата страст, с която би гледал табуретка, ами не си го обяснявам. Колко трябва да не уважаваш себе си, за да направиш това.
Отделно от това, Чаала има проблеми, не случайно дават тези хапчета за кой ли път. Предполагам, че в някой момент с това ще държат Озан, ако реши да се развежда. Мислех, че хапчетата може да са заради това, че майка им ги е изоставила, но докато се панираше, че Озан го няма, Чаала каза на Чънар "Отново ми се случва същото нещо, отново ще преживея същия срам." Това ме навежда на мисълта, че може би е щяла да се жени и младоженецът е изчезнал. Обаче ако е така, какво аджеба ще накара човек да се ожени, като знае със сигурност, че не е обичан?
Animal Paw Prints Майката на близнаците ми е отвратителна. Много противна жена (за ролята говоря). Иска ми се Зюмрют и Озан да я сложат на място. А на Зюмрют как ще й липсва добрата Есра, чак сама няма да си повярва. За Менекше е ясно, новата сватя е друга категория.
Animal Paw Prints А шамарът беше много добър. Озан има нужда от събуждане. Но на мен не ми се иска Есра да влиза в разни игри с Чънар, за да отмъсти. Поне нейния образ да не съсипват.
Animal Paw Prints Скоро се връщат драмите по всички канали, и честно казано предпочитам този сериал да не залита в тази посока. Видяхме колко добре могат да съсипят сценаристите читав сериал. За нула  време става. Дано си го приключат този с малко, но смислени и силни серии.
Диди Kissing HeartHug

# 53
 • тук, на мястото си
 • Мнения: 14 655
Здравейте, момичета!
Харесва ми сериала, поне досега, не знам по-нататък, особено ако Озан каже "да".
Не разбрах каква е вината на Озан за загубата на бебето.

# 54
 • Мнения: 575
Здравейте, момичета!
Харесва ми сериала, поне досега, не знам по-нататък, особено ако Озан каже "да".
Не разбрах каква е вината на Озан за загубата на бебето.

Привет, Flowers Hibiscus
от това, което аз съм разбрала до тук: Озан напуска работа след като се женят, за да работи по приложението си. Много е амбициран и отдава всичкото си време и енергия в тази посока, нали иска да им осигури добър живот. Но... Тотално пренебрегва Есра и всякакви отговорности и задължения към общия им дом, сметки, работа, всичко поема Есра. Трябвало е да работи на няколко места, за да покрива разходите им, но не е успявала. (Да добавим и, че любимата свекърва вероятно също я е тормозила по някакъв начин). Явно преумората и претоварването са довели до помятането, а той дори не е забелязал, че тя не е добре. Не си е вдигал телефона, когато тя го е търсила от болницата и Зейно я е прибрала до тях. И така огорчена от всичко е решила, че иска да се разделят, решила е, че с този човек не може да сподели нито радостите, нито мъката си. 
Той пък не знае какво се е случило, и наистина е наранен, защото е повярвал на думите й, че никога не го е обичала. И ето ти ситуация Sunglasses

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 01:00 от blue`

# 55
 • Мнения: 302
Как мислите, дали Есра се е оженила за Озан по любов? В първата серия имам смътен спомен, че му е предложила брак прибързано. Нещо ми се губи този момент.

# 56
 • Мнения: 575
Detelini,
според мен Есра реагира спонтанно при думите на майка си да не се жени по любов, защото нищо добро не излиза от това (визирайки собствения си живот). И така реши да предложи на него (знаели са от майка му, че той е влюбен в нея). Но лично аз си мисля, тя си беше неосъзнато влюбена в него. Просто й трябваше време и ситуация (Чаала), за да проумее чувствата си. Пък и кой гледа така нежно човек, кого не обича (това от ретроспекциите). Така че, моят отговор е да, Есра го обичаше, но не го осъзнаваше.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 01:09 от blue`

# 57
 • Мнения: 19 725
🎥 Любов Логика Отмъщение - еп.12 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/2556103756484
https://disk.yandex.ru/i/h204NHkAP9OB6g
https://cloud.mail.ru/public/3bNo/DBHdMnBwB

И в групата Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288Блу, чета си мислите в постовете ти, благодаря Heart

# 58
 • Мнения: 2 576
Благодаря за превода! 🌹🌹🌹

# 59
 • Мнения: 575
Flowers Hibiscus Eванджелин, Kissing Heart
Благодаря за труда ти HugHeartHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт